Новости
Последние статьи и обзоры
Проблема з ноутбуком E1 531G
-
archibalt
Member
На днях був придбаний (придбав своїм знайомим по знижці) E1 531G-B9604G50MNKS (nx.m51eu.001). Стикнувся з такою проблемою, ноутбук довго виключається або перезавантажується, в роботі проблем немає, працює стабільно. Але не знаю що робити в даній ситуації, по гарантії чи це така фішка?
-
FYWY
Member
Фишка. Intel называется
-
Alexey1977
Member
проц тормоз + hdd , что купили то и получили.
в данной ситуации гарантией не пахнет.
в данной ситуации гарантией не пахнет.
-
Rostyslav777
Member
Довго це скільки? Можливо проблема у системі чи в встановлених прогах,чиста система після встановлення теж довго завантажується і вимикається?. Крім того протестуйте хард.
Добавлено через 1 минуту 15 секунд:
Alexey1977
Intel Pentium B960 явно на роль гальма не претендує.
Добавлено через 1 минуту 15 секунд:
Alexey1977
Intel Pentium B960 явно на роль гальма не претендує.
-
Alexey1977
Member
Rostyslav777
знакомый купил недавно на аналогичном процессоре ноут - тормозит он будь здоров.
пока туда SSD и 8Gb памяти не поставили о сколько нибудь комфортной работе говорить не приходилось. (win7 ставилась с нуля и левых программ не было).
по поводу Intel Pentium B960 - я бы лучше доплатил но взял бы на i3-2xxx(2xxx) или i5-2xxx(3xxx), ноут не комп процессор в нем купить и поменять проблематичней.
знакомый купил недавно на аналогичном процессоре ноут - тормозит он будь здоров.
пока туда SSD и 8Gb памяти не поставили о сколько нибудь комфортной работе говорить не приходилось. (win7 ставилась с нуля и левых программ не было).
по поводу Intel Pentium B960 - я бы лучше доплатил но взял бы на i3-2xxx(2xxx) или i5-2xxx(3xxx), ноут не комп процессор в нем купить и поменять проблематичней.
-
Rostyslav777
Member
Alexey1977
Люди вже купили і міняти швидше за все не будуть. Не знаю,що вам за ноут трапився,але десь десяток ноутів з Intel Pentium B9х0 пройшло,ніяких гальм я не помітив,навіть більше скажу декілька десятків бюджетних ноутів на Целерон 8х0 довелося обслуговувати,теж ніяких гальм і дискомфорту в роботі, все таки архітектура Sandy Bridge.
Люди вже купили і міняти швидше за все не будуть. Не знаю,що вам за ноут трапився,але десь десяток ноутів з Intel Pentium B9х0 пройшло,ніяких гальм я не помітив,навіть більше скажу декілька десятків бюджетних ноутів на Целерон 8х0 довелося обслуговувати,теж ніяких гальм і дискомфорту в роботі, все таки архітектура Sandy Bridge.
-
archibalt
Member
Rostyslav777 просто в іншого знайого є точно такий ноут і все норм, 30 сек і ноут виключений (приблизно) а тут треба декілька хвилин чекати поки виключиться чи перезавантажиться. в роботі проблем не замічено, в загальному ноут шустрий.
Alexey1977 ну і3 вже і коштує дорожче, та і немає необхідності в ньому
Alexey1977 ну і3 вже і коштує дорожче, та і немає необхідності в ньому
-
Rostyslav777
Member
archibalt
Значить в софтовій частині треба копати.
Значить в софтовій частині треба копати.
-
Alexey1977
Member
Rostyslav777
у каждого свои представления о работе и комфорте
копания тут вряд ли помогут - попробовать переустановить и не ставить лишнего софта который идет к ноуту.
у каждого свои представления о работе и комфорте
копания тут вряд ли помогут - попробовать переустановить и не ставить лишнего софта который идет к ноуту.
-
archibalt
Member
поки що так і будем в софті шукати проблему
п.с. з софту поки що тільки авіра і декілька дрібних програм. гірше якщо проблема в драйверах, як тоді виявити чи драйвера "криві" чи апаратна частина проблемна
п.с. з софту поки що тільки авіра і декілька дрібних програм. гірше якщо проблема в драйверах, як тоді виявити чи драйвера "криві" чи апаратна частина проблемна
-
Rostyslav777
Member
Alexey1977
Про чисту систему запитував вище.Я не думаю,що наші уявлення про комфорт і роботу сильно розбігаються,але не кожен собі може дозволити ССД,та і не потрібен він більшості користувачів. А корка і3 зі своїм гіпертрейдингом і 8 гіг оперативки в повсякденному користуванні не додадуть ніякої переваги перед пентіумом і 4 гігами оперативки.
Добавлено через 2 минуты 7 секунд:
archibalt
Проблема до речі може бути в спеціалізованому софті виробника,типу енергозберігалок.
Про чисту систему запитував вище.Я не думаю,що наші уявлення про комфорт і роботу сильно розбігаються,але не кожен собі може дозволити ССД,та і не потрібен він більшості користувачів. А корка і3 зі своїм гіпертрейдингом і 8 гіг оперативки в повсякденному користуванні не додадуть ніякої переваги перед пентіумом і 4 гігами оперативки.
Добавлено через 2 минуты 7 секунд:
archibalt
Проблема до речі може бути в спеціалізованому софті виробника,типу енергозберігалок.
-
tw-r
Advanced Member
при установленной нормальной Виндовс 7 по умолчанию ноутбук при нажатии кнопки ВКЛ уходит в гибернацию, но не выключается!
выключиться за 30сек на сверхбыстром винте 5400об и 8Мб кэша - это фантастика.
по ходу, в вашей сборке Асер тупо выключается полностью, поэтому и гаснет пару минут.
выключиться за 30сек на сверхбыстром винте 5400об и 8Мб кэша - это фантастика.
по ходу, в вашей сборке Асер тупо выключается полностью, поэтому и гаснет пару минут.
-
archibalt
Member
поки що проблема після встановлення драйверів на Wi Fi
-
archibalt
Member
проблема вирішилась видаленням утиліти від вай фай, встановлення виключно драйвера на вай фай допомогло. всім дякую за відповіді