Доброго дня!
Сьогодні помітив що звук в ПК зник, ще вчора все було нормально, грало і співало, сьогодні вже повна тишина. Думав десь якусь галочку поставив, або колонки від'єдналися, а ні, все норм, але не чути звуку. Перевтсановлював дрова, грузив комп - не помогло.
Є підозра що згоріла, хоча гніздо мікрофона справне, мікрофон реагує на голос. В диспетчері приладів показано що звукова працює справно. Включаю вінам, видно що грає трек, але звуку не чути. Наушники і колонки перевіряв - вони спавні.
Допоможіть визначити діагноз і дайте поради по виправлені проблеми. Давайте варіанти я все буду пробувати. Поки що надія на те, що десь в вході відійшов контакт.
Останні статті і огляди
Новини
Звук пропав. діагноз?
-
kapitoshka
Member
-
Victor Kotyara
Member
Звук я так понимаю встроенный? Попробуйте подключить колонки к другому гнезду и переназначить разъем через панель управления драйвером, там есть такая возможность?
-
kapitoshka
Member
Так звук інтегрований в материнку. 3 виходи - мік, колонки і line in. Материнка 845PESV.
Зараз спробую переназначити з колонок на line in і відпишуся.
П.С:
порився, нажаль не має такої функції.
Зараз спробую переназначити з колонок на line in і відпишуся.
П.С:
порився, нажаль не має такої функції.
-
Victor Kotyara
Member
Передняя панель подключена?
-
kapitoshka
Member
ні, комп'ютер 2002 року, в ньому навіть не має виходів на передній панелі, але це хороша ідея, якщо в звуковій є можливість виводити звук на передню панель (в чому я сумніваюся) то можна буде пошаритися в інструкції і спробувати вивести звідти звук.
Дякую!
ще варіанти?
Дякую!
ще варіанти?
-
Victor Kotyara
Member
А вообще, если запустить плеер и клацнуть по значку звука в трее и там на "Устройства воспроизведения"- активность есть на значке Динамики?
-
kapitoshka
Member
я знаю про що ви говорите, в нових звукових є така можливість, в мене ні. В підтвердження скрін:
http://piccy.info/view3/1481174/3320c90 ... b74f/orig/" target="_blank
http://piccy.info/view3/1481174/3320c90 ... b74f/orig/" target="_blank
-
yupi
Member
ну так звук же выключен в настройках ![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
kapitoshka
Member
во блін, очі дивляться але не бачать, як так тупити можна я не знаю навіть, дякую, УРА, вона не згоріла, все працює. А ми вже тут починали велосипеди вигадувати. Сорі Вікторе, нехтів, чесно
Я так і знав, не було ж чому горіти, Ура ура ура!
eipku дякую що роззув очі.
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
![:-) :-)](./images/smilies/smile.gif)
Я так і знав, не було ж чому горіти, Ура ура ура!
eipku дякую що роззув очі.
-
Victor Kotyara
Member
Чесс слово- сорвал с языкаeipku:ну так звук же выключен в настройках
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Voodoo89
Member
eipku
Преступление раскрыто
kapitoshka
Та.. Это еще мелочи. Я раз было комп полностью разбирал собирал (несколько раз), а он не включается. Думал, что гаплык. А оказалось, что в розетку не всунутый![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Преступление раскрыто
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
kapitoshka
Та.. Это еще мелочи. Я раз было комп полностью разбирал собирал (несколько раз), а он не включается. Думал, что гаплык. А оказалось, что в розетку не всунутый
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
yakudza43
Member
А выключили нажатием на Mute?