Привіт, я використовую перехідник (фото).
Я без перехідника вставляв в "Мікрофон" (на передній панелі) - голос чути + шум, який був.
Навушники, як вихід звуку – працюють з перехідником і без нього.
Є ідеї?
Останні статті і огляди
Новини
Мене не чути, коли я говорю в мікрофон - лише шум (Anker Soundcore Space Q45). Як вирішити?
-
Alex2277
Junior
-
Klon
CG graphikos fan
Alex2277
різна распіновка джеків - продзвонити мультиметром.
Є проста пітлічка і телефон кітаєць, в якому вона не паше - заказував 2 рази таки перехідники з Алі - один з них робив, другий ні...
п.с. - шум це не прибере, бо мікрофон\вущі напряму в мать - це дикі наводки ... Ситуацію спасають виносні звуковухи, я зовсім плюнув і купив гарнітуру з юзб і вбудованим підсилювачем (китай-Китаєм но робить нормально).
різна распіновка джеків - продзвонити мультиметром.
Є проста пітлічка і телефон кітаєць, в якому вона не паше - заказував 2 рази таки перехідники з Алі - один з них робив, другий ні...
п.с. - шум це не прибере, бо мікрофон\вущі напряму в мать - це дикі наводки ... Ситуацію спасають виносні звуковухи, я зовсім плюнув і купив гарнітуру з юзб і вбудованим підсилювачем (китай-Китаєм но робить нормально).
-
Nutbar
Member
Скоріш за все не підходить розпіновка. Є два варіанти, в одному з них мікрофон "чує землю"
Хоча може й просто брак.-
slv
Member
І нихто не спитає , куди він « втикає», що в нього за карта, що він робив із налаштуванням у драйверу…
-
feson
Member
Ну....втикає він до "Мікрофон" (на передній панелі) - написано в пості.slv: ↑ 06.03.2024 20:17 І нихто не спитає , куди він « втикає», що в нього за карта, що він робив із налаштуванням у драйверу…
Це мабудь улюблена всіма додіками - ALC встройка звуку....зі всіма траблами.......
Якби вмикав в гарну звукову карту - проблем було б меньше...
Втикати мікро в ALC встройка звуку - це жах.....
-
Alex2277
Junior
Тоді, напевно, Bluetooth 5.3 адаптер візьму
-
Alex2277
Junior
Не завжди працює.Alex2277: ↑ 06.03.2024 18:59 ...
Я без перехідника вставляв в "Мікрофон" (на передній панелі) - голос чути + шум, який був.
...
Звукова через USB, щось краще передасть? Наприклад, "HATOR Crystal 2"?
Чи краще взяти Bluetooth адаптер для ПК? В Anker Soundcore Space Q45 є Bluetooth 5.3. В майбутньому планую геймпад купляти, тому Bluetooth знадобиться для двох пристроїв.
-
Alex2277
Junior
Bluetooth 5.3 адаптер вирішив проблему.