Мене не чути, коли я говорю в мікрофон - лише шум (Anker Soundcore Space Q45). Як вирішити?

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alex2277
Junior

Повідомлення

Привіт, я використовую перехідник (фото).
Я без перехідника вставляв в "Мікрофон" (на передній панелі) - голос чути + шум, який був.
Навушники, як вихід звуку – працюють з перехідником і без нього.

Є ідеї?
Вкладення
Перехідник
Перехідник
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Alex2277
різна распіновка джеків - продзвонити мультиметром.

Є проста пітлічка і телефон кітаєць, в якому вона не паше - заказував 2 рази таки перехідники з Алі - один з них робив, другий ні...

п.с. - шум це не прибере, бо мікрофон\вущі напряму в мать - це дикі наводки ... Ситуацію спасають виносні звуковухи, я зовсім плюнув і купив гарнітуру з юзб і вбудованим підсилювачем (китай-Китаєм но робить нормально).
Nutbar
Member

Повідомлення

Скоріш за все не підходить розпіновка. Є два варіанти, в одному з них мікрофон "чує землю"
Screenshot 2024-03-06 193622.png
Хоча може й просто брак.
slv
Member

Повідомлення

І нихто не спитає , куди він « втикає», що в нього за карта, що він робив із налаштуванням у драйверу…
feson
Member

Повідомлення

slv: 06.03.2024 20:17 І нихто не спитає , куди він « втикає», що в нього за карта, що він робив із налаштуванням у драйверу…
Ну....втикає він до "Мікрофон" (на передній панелі) - написано в пості.
Це мабудь улюблена всіма додіками - ALC встройка звуку....зі всіма траблами.......

Якби вмикав в гарну звукову карту - проблем було б меньше... :super:

Втикати мікро в ALC встройка звуку - це жах..... :lol:
Alex2277
Junior

Повідомлення

Тоді, напевно, Bluetooth 5.3 адаптер візьму
Alex2277
Junior

Повідомлення

Alex2277: 06.03.2024 18:59 ...
Я без перехідника вставляв в "Мікрофон" (на передній панелі) - голос чути + шум, який був.
...
Не завжди працює.

Звукова через USB, щось краще передасть? Наприклад, "HATOR Crystal 2"?

Чи краще взяти Bluetooth адаптер для ПК? В Anker Soundcore Space Q45 є Bluetooth 5.3. В майбутньому планую геймпад купляти, тому Bluetooth знадобиться для двох пристроїв.
Alex2277
Junior

Повідомлення

Bluetooth 5.3 адаптер вирішив проблему.
Відповісти