Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Entar
Member

Повідомлення

Я збрехав. То були не аудіо техніка що мені максимально сподобалися, а Мезе.
https://soundmag.ua/uk/meze-99-classics ... alnut.html

Отправлено спустя 4 минуты 16 секунд:
Pathfinder: 07.01.2025 17:52 Я чесно вже і не пам'ятаю як там звичайній встройці звуку, бо вже давно маю спочатку XFi-Titanium а зараз G6.
У мене десь з 11го року був asus xonar dx (той що покраще), але я не став її переносити з того ПК, який став у нас другим в сім'ї, бо банально не було перехідника, да і не хотів псувати звук дружині. Взяв цю creative audigy rx і не можу зрозуміти, подобається вона мені чи ні) Складно це зі звуком. Думаєте варто замінити на G6?

Отправлено спустя 58 секунд:
Pathfinder: 07.01.2025 17:52 якраз навпаки, зазвичай звуковухи не сильно розраховані на багтоомні навушники.
Так моя дискретна вищеприведена звуковуха якраз багатоомна. Там 100 ом здається.. може низькоомні затички в неї краще не пхати, а в материнку?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Pathfinder: 07.01.2025 17:52якраз навпаки, зазвичай звуковухи не сильно розраховані на багтоомні навушники
Відкрию секрет, треба насамперед дивитися не на опір, а на чутливість, бо мої HiFiman HE-560 35Ом/90дБ ти дідька лисого розгойдаєш на G6. Їм просто не буде вистачати гучності, про запас по динаміці мовчу. У звуковух інша проблема, в них немає підсилювача для навушників, нема чітко розставлених відокремлених звуків, валить у кашу навіть те, що є
Entar
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 18:03 Відкрию секрет, треба насамперед дивитися не на опір, а на чутливість, бо мої HiFiman HE-560 35Ом/90дБ ти дідька лисого розгойдаєш на G6. Їм просто не буде вистачати гучності, про запас по динаміці мовчу. У звуковух інша проблема, в них немає підсилювача для навушників, нема чітко розставлених відокремлених звуків, валить у кашу навіть те, що є
Я використовую клауди на 18-20% а затички на 7-10% - з дискретної цієї карти

Отправлено спустя 49 секунд:
Radio Bay: 07.01.2025 18:03 У звуковух інша проблема, в них немає підсилювача для навушників, нема чітко розставлених відокремлених звуків, валить у кашу навіть те, що є
І що робити? Користуватися встройкою материнки, чи купувати спеціальний підсилювач для навушників незважаючи на наявність звуковухи?
Памятаю наче в асус хонар дх тій був якийсь підсилювач, чи то інше?
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 17:59 Я збрехав. То були не аудіо техніка що мені максимально сподобалися, а Мезе.
https://soundmag.ua/uk/meze-99-classics ... alnut.html

У мене десь з 11го року був asus xonar dx (той що покраще), але я не став її переносити з того ПК, який став у нас другим в сім'ї, бо банально не було перехідника, да і не хотів псувати звук дружині. Взяв цю creative audigy rx і не можу зрозуміти, подобається вона мені чи ні) Складно це зі звуком. Думаєте варто замінити на G6?
Мезе начебто добрі вуха. Тут недавно хтось їх брав, пошукайте пошуком.

Стосовно RX чи Sonar Dx не підкажу, бо не чув їх, не можу порівняти. Чи варто міняти Rx на G6 - залежить від особистих потреб. Сходіть в портатив чи саундмаг послухайте. Заодно спробуєте щось з наушників, що тут порадять.
Lekrs
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 17:37 Мені тиж Б
Entar: 07.01.2025 17:07самими популярними бейерами була в тому що занадто сильно ріжуть вуха високі частоти (звук вогню, ефектів, заклинань ітд).
Я 990 зовсім слухати не можу, виносять вуха тим горбом на АЧХ.
Sennheiser 560S я б дивився у такому разі
З 560s сенхами згідний, на разі основні навушники. Вуха не ріжуть, басів хватає, хороші як для ігр, так і для музики.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 18:03
Pathfinder: 07.01.2025 17:52якраз навпаки, зазвичай звуковухи не сильно розраховані на багтоомні навушники
Відкрию секрет, треба насамперед дивитися не на опір, а на чутливість, бо мої HiFiman HE-560 35Ом/90дБ ти дідька лисого розгойдаєш на G6. Їм просто не буде вистачати гучності, про запас по динаміці мовчу. У звуковух інша проблема, в них немає підсилювача для навушників, нема чітко розставлених відокремлених звуків, валить у кашу навіть те, що є
Це так, я вже не вдавався в подробиці, бо не сильно то розумію. Ну і плюс для планарів треба добре підсилення, це я в себе теж відчув.
Баєри слухаю на 5-6 гучності а планари були 10-12.
Entar
Member

Повідомлення

Lekrs: 07.01.2025 18:14 З 560s сенхами згідний, на разі основні навушники. Вуха не ріжуть, басів хватає, хороші як для ігр, так і для музики.
А як у них з силою прижиму до голови? Бо з одної сторони, бачу в обзорах, тощо хвалять що вони супер комфортні. З іншої, тут:
https://rozetka.com.ua/ua/sennheiser_50 ... /comments/
Ледь не кожен другий відгук що давлять.
Lekrs
Member

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 18:17
Lekrs: 07.01.2025 18:14 З 560s сенхами згідний, на разі основні навушники. Вуха не ріжуть, басів хватає, хороші як для ігр, так і для музики.
А як у них з силою прижиму до голови? Бо з одної сторони, бачу в обзорах, тощо хвалять що вони супер комфортні. З іншої, тут:
https://rozetka.com.ua/ua/sennheiser_50 ... /comments/
Ледь не кожен другий відгук що давлять.
Комфортні, не тиснуть.
Entar
Member

Повідомлення

Lekrs: 07.01.2025 18:24 Комфортні, не тиснуть.
Дякую за поради, треба буде спробувати, на крайняк взяти на пару днів потестити!

А звуковуха нова/ чи підсилювач/тощо для них потребуватиметься, як вважаєте? І який бюджет під це зразу варто буде закладати, так щоб без перебору (необхідне і достатнє)?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 18:07І що робити? Користуватися встройкою материнки, чи купувати спеціальний підсилювач для навушників незважаючи на наявність звуковухи?
Йти по шагах, навушники, джерело. Це стандартний шлях
Entar: 07.01.2025 18:17Ледь не кожен другий відгук що давлять
У кожного своя голова, ми не стандартизовані, не у колбі народилися мамка, папка різні. Брати на тест у спец. конторі по аудіо. Вони чутливі до відгуків, повернути, якщо буде давити. Тут тільки свій досвід. Слухав, не давили, але то мені

Відправлено через 41 секунду:
Entar: 07.01.2025 18:28І який бюджет під це зразу варто буде закладати, так щоб без перебору (необхідне і достатнє)?
100-200
Lekrs
Member

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 18:28
Lekrs: 07.01.2025 18:24 Комфортні, не тиснуть.
Дякую за поради, треба буде спробувати, на крайняк взяти на пару днів потестити!

А звуковуха нова/ чи підсилювач/тощо для них потребуватиметься, як вважаєте? І який бюджет під це зразу варто буде закладати, так щоб без перебору (необхідне і достатнє)?
У мене fiio k5 pro ess, для цих навушників досить не погано. Якщо брати на аліку в оф магазині, обійдеться в 3.8к
Radio Bay
Member

Повідомлення

Lekrs: 07.01.2025 18:39У мене fiio k5 pro ess, для цих навушників досить не погано. Якщо брати на аліку в оф магазині, обійдеться в 3.8к
Як на мене збалансована зв'язка, я б їй ще БЖ поміняв, але то вже дрібниці по бажанню. Це не принциповий момент типа "нема життя без цього" і річ не про те, а про те, що за досить невеликі гроші можно отримати звук, який звук. Я слухав К7, а там різниця не бездна
Відповісти