Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

А що там Sennheiser Momentum 4 Wireless чи ціна занадто?
Podyrio
Member

Повідомлення

Radio Bay: 28.10.2024 03:26А що там Sennheiser Momentum 4 Wireless чи ціна занадто?
По сравнению с третьими моментумами:
Качество материалов хуже
Качество сборки тоже хуже
Звук более "попсовый"
Шумодав так себе
Bender911
Member

Повідомлення

mrigi: 27.10.2024 21:30 Другі у мене, це Audio-Technica DSR9BT. Звук мені подобається, звучання деталізоване, музику слухати можна, в цьому плані вони ок. Але якість матеріалів лайно. Так звана еко-кожа розлізлася фактично через рік, пластик поламався, батарея глючить, сенсорний плей геморний, шумодав відсутній. При цьому вони продавалися як преміум з конським цінником. Тому радити комусь таке дуже важко. Не знаю наскільки живучі інші вироби Audio-Technica, тіж більш дешевші ATH-M50xBT2, але шось мені підсказує шо буде не набагато краще. Тому таке.
не знаю як ATH-M50xBT2, але ATH-M50x були дуже якісні. Облазити шкірзам почав тільки на 8му році використання, кабелі неодноразово смикали сильно, падали. Все працює до сих пір.
Евгений King
Member

Повідомлення

Панове, що скажете про Meze 99 Neo в порівнянні з DT 770 Pro. Наче почитав, Meze прямо облизують, але мене трохи дивує, що у них 40мм динаміки, якось останнє що брав, брав 50-53мм, невже 40мм реально можуть?
Що скажете про DT 770 Pro 80 Ohm vs 250 Ohm vs 32 Ohm, чи є різниця і чи виправдано брати 250 Ом вуха?
Може порадьте щось в діапазоні 5к, ну максимум 6к.

PS: Meze 99 Neo на OLX взагалі по 3к наче нові штовхають, тому з такою цікавістю на них дивлюсь, плюс у них дуже глибокі м'які амбушюри, для мене прямо кайф, бо я як не куплю собі вуха, потім тижнями шукаю на них кастомні м'які глибокі кожзам амбюшури, як показала практика, амбюшури грають не оастанню роль у вухах.
PSPS: Джерело звуку Creative Sound BlasterX G5 або Creative SXFI AMP (вона ж AMP X1)
Podyrio
Member

Повідомлення

Евгений King: 28.10.2024 15:12але мене трохи дивує, що у них 40мм динаміки, якось останнє що брав, брав 50-53мм, невже 40мм реально можуть?
Стандартный размер динамика, для таких ушей в beyerdynamic 770, если не ошибаюсь, 45 мм динамик стоит.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 28.10.2024 15:12Панове, що скажете про Meze 99 Neo в порівнянні з DT 770 Pro
Музикальність проти моніторності. Правильно проти кайфово, сухо проти жирно, не виміряється
Евгений King: 28.10.2024 15:12але мене трохи дивує, що у них 40мм динаміки, якось останнє що брав, брав 50-53мм, невже 40мм реально можуть?
Важливий не розмір динаміка, а що він грає, розмір динаміка можна компенсувати довжиною ходу у розумних межах
Евгений King
Member

Повідомлення

Podyrio: 28.10.2024 17:09
Стандартный размер динамика, для таких ушей в beyerdynamic 770, если не ошибаюсь, 45 мм динамик стоит.
Я чомусь був певен що там 50, а почав гуглити і нуль інфи, але судячи з назви драйвера - дійсно 45, дивну гру зі мною грає пам'ять

Відправлено через 14 хвилин 17 секунд:
Radio Bay: 28.10.2024 17:56
Евгений King: 28.10.2024 15:12Панове, що скажете про Meze 99 Neo в порівнянні з DT 770 Pro
Музикальність проти моніторності. Правильно проти кайфово, сухо проти жирно, не виміряється
Можливо, але все ж, DT 770 Pro не такі вже й моніторні :gigi:
Я тут на www.rtings.com дивився огляди вух і знайшов парадокс в матриці, останні геймерські вуха, такі як:

Logitech G Pro X Gaming
SteelSeries Arctis 7X/9X Wireless
Razer Kraken V3 Pro Wireless
Razer BlackShark V2
HyperX Cloud Alpha

По версії rtings.com геймерські вуха впритул наближаються по якості звучання до тих самих DT 770 Pro і по загальному рейтингу кращі за них.
Після цього rtings.com для мене помер, я просто слухав майже всю цю всю геймерську лабуду і не розумію як вони це натестували, так деякі геймерські вуха щось можуть, але коли я одягаю свої DT 770, різниця не просто на рівні неозброєного ока, то як небо і земля.
Особливо вбив огляд Razer Kraken V3 Pro Wireless, я собі це лайно замовляв на серйозних щах під грати в ігри, там настільки багато басу було з коробки, що я не зміг нічого їм зробити і це без їх фірмового басс бусту, як це Г по огляду rtings краще за DT 770 Pro у мене взагалі мабуть щось не так з вухами.
Podyrio
Member

Повідомлення

Radio Bay: 28.10.2024 17:56Музикальність проти моніторності
99 neo отличаются от 99 classic, и на сколько я помню на олх большинство это какая-то загадочная ubisoft edittion.
Radio Bay: 28.10.2024 17:56Правильно проти кайфово, сухо проти жирно, не виміряється
Не знаю в каком месте 770 сухие и мониторные, баса там наложили будь здоров.
Евгений King: 28.10.2024 18:49 Razer Kraken V3 Pro Wireless, я собі це лайно замовляв на серйозних щах під грати в ігри, там настільки багато басу було з коробки, що я не зміг нічого їм зробити
Мне недавно достались "по наследству" razer kraken модель rz04 0289. Не знаю как их тюнинговали но в них вообще нет баса, ни глубины ни веса и это 40 мм динамик, ладно еще верхие частоты я от них ничего особенного и не ожидал, но отсутствие баса стало для меня откровением.
Евгений King
Member

Повідомлення

Podyrio: 28.10.2024 20:15 99 neo отличаются от 99 classic, и на сколько я помню на олх большинство это какая-то загадочная ubisoft edittion.
ubisoft edittion є таке, вони там колабились з ними, це офф версія, разниця тільки в гравіровці оголов'я
Стосовно різниці Neo - Classic то якщо вірити реддіту вона не така й очевидна і не варта 60 баксів переплати, там більше різниці в естетиці і преміальності вигляду
Radio Bay
Member

Повідомлення

Podyrio: 28.10.2024 20:15Не знаю в каком месте 770 сухие и мониторные, баса там наложили будь здоров
На мой ух они более сдержанные, как и положено быть мониторным наушниками, 99 вкуснее и интереснее. Какие 99 слушал точно не помню, но это всё дело вкусовщины - 99/770. Сказать "лучше" здесь нельзя
Евгений King
Member

Повідомлення

Radio Bay: 28.10.2024 22:01
Podyrio: 28.10.2024 20:15Не знаю в каком месте 770 сухие и мониторные, баса там наложили будь здоров
На мой ух они более сдержанные, как и положено быть мониторным наушниками, 99 вкуснее и интереснее. Какие 99 слушал точно не помню, но это всё дело вкусовщины - 99/770. Сказать "лучше" здесь нельзя
Тобто 99 варті уваги, особливо в ціну 3к грн? :lick:

PS: щось у мені прокинувся скептик, котрий каже що вуха за 3к на OLX це якесь налюбилово) Якось на фото OLX вони виглядають максимально погано...
SEREGAFOX
Member

Повідомлення

B&W px7S2 или
Sonos Ace , для музыки - что брать ?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 28.10.2024 22:59Тобто 99 варті уваги, особливо в ціну 3к грн?
Вважаю, що Meze 99 Neo варті уваги, для себе я б дивився на них з цих двох. До того ж твій Креатив не особливо яскравий, вони підфарбують, добавлять емоцій.
Єдине ціна мене насторожує - 3К, вони 8+ у ретейл

Що таке підфарбують? Міксуючи компоненти ти змішуєш їх звуковий почерк на сумарний. Класика розфарбовки - точні може навіть сухі студійні монітори міксувати з лампой або мультібітними цапами додаючи жиру та емоцій але зберігаючи точність. В тебе ситуація простіша, але суть від цього не змінюється. У твого Креатива не потужний вихід, але вони 26/103дб, норм.
withaquala
Junior

Повідомлення

Евгений King: 28.10.2024 22:59
Radio Bay: 28.10.2024 22:01

PS: щось у мені прокинувся скептик, котрий каже що вуха за 3к на OLX це якесь налюбилово) Якось на фото OLX вони виглядають максимально погано...
за 3к чи навіть дешевше я б краще дібрав hifiman he400se з алі в пару з 770. 99 будуть більш басисті та теплі чим 770,які в свою чергу є яскравими. Тут треба вирішити чому ви надаєте перевагу.
Я наприклад б не назвав 770 стриманими,в них доволі різкі високі,як і у більшості навушників beyerdynamic
Filabatya
Member

Повідомлення

Опишіть хтось різницю між цими планарами проти звичайних поршневих :gigi:
Евгений King
Member

Повідомлення

withaquala: 29.10.2024 05:23
Евгений King: 28.10.2024 22:59

за 3к чи навіть дешевше я б краще дібрав hifiman he400se з алі в пару з 770. 99 будуть більш басисті та теплі чим 770,які в свою чергу є яскравими. Тут треба вирішити чому ви надаєте перевагу.
Я наприклад б не назвав 770 стриманими,в них доволі різкі високі,як і у більшості навушників beyerdynamic
Я відкриті не розглядаю до покупки взагалі, один раз взяв відкриті, а плююсь досі, але дякую за пропозицію)
Scoffer
Member

Повідомлення

Bender911: 28.10.2024 14:35
mrigi: 27.10.2024 21:30 Другі у мене, це Audio-Technica DSR9BT. Звук мені подобається, звучання деталізоване, музику слухати можна, в цьому плані вони ок. Але якість матеріалів лайно. Так звана еко-кожа розлізлася фактично через рік, пластик поламався, батарея глючить, сенсорний плей геморний, шумодав відсутній. При цьому вони продавалися як преміум з конським цінником. Тому радити комусь таке дуже важко. Не знаю наскільки живучі інші вироби Audio-Technica, тіж більш дешевші ATH-M50xBT2, але шось мені підсказує шо буде не набагато краще. Тому таке.
не знаю як ATH-M50xBT2, але ATH-M50x були дуже якісні. Облазити шкірзам почав тільки на 8му році використання, кабелі неодноразово смикали сильно, падали. Все працює до сих пір.
Шкіра молодого дерматина на bphs1 повністю облізла роки через 3 на наголів'ї, заміну не знайшов і відправив в утиль бо ну зовсім стидно виглядали вже.
den55den
Member

Повідомлення

Доброго, порадьте ігрові навушники де дорогі
Rucha
Member

Повідомлення

На Амазоні наразі знижка на Beats Studio Pro - $169.99. Варті вони цієї ціни?
Radio Bay
Member

Повідомлення

withaquala: 29.10.2024 05:23Я наприклад б не назвав 770 стриманими,в них доволі різкі високі,як і у більшості навушників beyerdynamic
Так, є там горб на АЧХ, особливо 990 PRO. Брав якось 990 PRO 600 Om у приятель поганяти, я в них і хвилини не протримався, вуха тим горбом винесли. Стримані, мав на увазі, безбарвні, вони як ті німці на параді марширують. У 770 цей горб найменший
Filabatya: 29.10.2024 09:01Опишіть хтось різницю між цими планарами проти звичайних поршневих
Деталі, повітря, об'єм
Відповісти