Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
Radio Bay
Member
А що там Sennheiser Momentum 4 Wireless чи ціна занадто?
-
Podyrio
Member
По сравнению с третьими моментумами:Radio Bay: ↑ 28.10.2024 03:26А що там Sennheiser Momentum 4 Wireless чи ціна занадто?
Качество материалов хуже
Качество сборки тоже хуже
Звук более "попсовый"
Шумодав так себе
-
Bender911
Member
не знаю як ATH-M50xBT2, але ATH-M50x були дуже якісні. Облазити шкірзам почав тільки на 8му році використання, кабелі неодноразово смикали сильно, падали. Все працює до сих пір.mrigi: ↑ 27.10.2024 21:30 Другі у мене, це Audio-Technica DSR9BT. Звук мені подобається, звучання деталізоване, музику слухати можна, в цьому плані вони ок. Але якість матеріалів лайно. Так звана еко-кожа розлізлася фактично через рік, пластик поламався, батарея глючить, сенсорний плей геморний, шумодав відсутній. При цьому вони продавалися як преміум з конським цінником. Тому радити комусь таке дуже важко. Не знаю наскільки живучі інші вироби Audio-Technica, тіж більш дешевші ATH-M50xBT2, але шось мені підсказує шо буде не набагато краще. Тому таке.
-
Евгений King
Member
Панове, що скажете про Meze 99 Neo в порівнянні з DT 770 Pro. Наче почитав, Meze прямо облизують, але мене трохи дивує, що у них 40мм динаміки, якось останнє що брав, брав 50-53мм, невже 40мм реально можуть?
Що скажете про DT 770 Pro 80 Ohm vs 250 Ohm vs 32 Ohm, чи є різниця і чи виправдано брати 250 Ом вуха?
Може порадьте щось в діапазоні 5к, ну максимум 6к.
PS: Meze 99 Neo на OLX взагалі по 3к наче нові штовхають, тому з такою цікавістю на них дивлюсь, плюс у них дуже глибокі м'які амбушюри, для мене прямо кайф, бо я як не куплю собі вуха, потім тижнями шукаю на них кастомні м'які глибокі кожзам амбюшури, як показала практика, амбюшури грають не оастанню роль у вухах.
PSPS: Джерело звуку Creative Sound BlasterX G5 або Creative SXFI AMP (вона ж AMP X1)
Що скажете про DT 770 Pro 80 Ohm vs 250 Ohm vs 32 Ohm, чи є різниця і чи виправдано брати 250 Ом вуха?
Може порадьте щось в діапазоні 5к, ну максимум 6к.
PS: Meze 99 Neo на OLX взагалі по 3к наче нові штовхають, тому з такою цікавістю на них дивлюсь, плюс у них дуже глибокі м'які амбушюри, для мене прямо кайф, бо я як не куплю собі вуха, потім тижнями шукаю на них кастомні м'які глибокі кожзам амбюшури, як показала практика, амбюшури грають не оастанню роль у вухах.
PSPS: Джерело звуку Creative Sound BlasterX G5 або Creative SXFI AMP (вона ж AMP X1)
-
Podyrio
Member
Стандартный размер динамика, для таких ушей в beyerdynamic 770, если не ошибаюсь, 45 мм динамик стоит.Евгений King: ↑ 28.10.2024 15:12але мене трохи дивує, що у них 40мм динаміки, якось останнє що брав, брав 50-53мм, невже 40мм реально можуть?
-
Radio Bay
Member
Музикальність проти моніторності. Правильно проти кайфово, сухо проти жирно, не виміряєтьсяЕвгений King: ↑ 28.10.2024 15:12Панове, що скажете про Meze 99 Neo в порівнянні з DT 770 Pro
Важливий не розмір динаміка, а що він грає, розмір динаміка можна компенсувати довжиною ходу у розумних межахЕвгений King: ↑ 28.10.2024 15:12але мене трохи дивує, що у них 40мм динаміки, якось останнє що брав, брав 50-53мм, невже 40мм реально можуть?
-
Евгений King
Member
Я чомусь був певен що там 50, а почав гуглити і нуль інфи, але судячи з назви драйвера - дійсно 45, дивну гру зі мною грає пам'ятьPodyrio: ↑ 28.10.2024 17:09Стандартный размер динамика, для таких ушей в beyerdynamic 770, если не ошибаюсь, 45 мм динамик стоит.Евгений King: ↑ 28.10.2024 15:12але мене трохи дивує, що у них 40мм динаміки, якось останнє що брав, брав 50-53мм, невже 40мм реально можуть?
Відправлено через 14 хвилин 17 секунд:
Можливо, але все ж, DT 770 Pro не такі вже й моніторніRadio Bay: ↑ 28.10.2024 17:56Музикальність проти моніторності. Правильно проти кайфово, сухо проти жирно, не виміряєтьсяЕвгений King: ↑ 28.10.2024 15:12Панове, що скажете про Meze 99 Neo в порівнянні з DT 770 Pro
Я тут на www.rtings.com дивився огляди вух і знайшов парадокс в матриці, останні геймерські вуха, такі як:
Logitech G Pro X Gaming
SteelSeries Arctis 7X/9X Wireless
Razer Kraken V3 Pro Wireless
Razer BlackShark V2
HyperX Cloud Alpha
По версії rtings.com геймерські вуха впритул наближаються по якості звучання до тих самих DT 770 Pro і по загальному рейтингу кращі за них.
Після цього rtings.com для мене помер, я просто слухав майже всю цю всю геймерську лабуду і не розумію як вони це натестували, так деякі геймерські вуха щось можуть, але коли я одягаю свої DT 770, різниця не просто на рівні неозброєного ока, то як небо і земля.
Особливо вбив огляд Razer Kraken V3 Pro Wireless, я собі це лайно замовляв на серйозних щах під грати в ігри, там настільки багато басу було з коробки, що я не зміг нічого їм зробити і це без їх фірмового басс бусту, як це Г по огляду rtings краще за DT 770 Pro у мене взагалі мабуть щось не так з вухами.
-
Podyrio
Member
99 neo отличаются от 99 classic, и на сколько я помню на олх большинство это какая-то загадочная ubisoft edittion.Radio Bay: ↑ 28.10.2024 17:56Музикальність проти моніторності
Не знаю в каком месте 770 сухие и мониторные, баса там наложили будь здоров.Radio Bay: ↑ 28.10.2024 17:56Правильно проти кайфово, сухо проти жирно, не виміряється
Мне недавно достались "по наследству" razer kraken модель rz04 0289. Не знаю как их тюнинговали но в них вообще нет баса, ни глубины ни веса и это 40 мм динамик, ладно еще верхие частоты я от них ничего особенного и не ожидал, но отсутствие баса стало для меня откровением.Евгений King: ↑ 28.10.2024 18:49 Razer Kraken V3 Pro Wireless, я собі це лайно замовляв на серйозних щах під грати в ігри, там настільки багато басу було з коробки, що я не зміг нічого їм зробити
-
Евгений King
Member
ubisoft edittion є таке, вони там колабились з ними, це офф версія, разниця тільки в гравіровці оголов'яPodyrio: ↑ 28.10.2024 20:15 99 neo отличаются от 99 classic, и на сколько я помню на олх большинство это какая-то загадочная ubisoft edittion.
Стосовно різниці Neo - Classic то якщо вірити реддіту вона не така й очевидна і не варта 60 баксів переплати, там більше різниці в естетиці і преміальності вигляду
-
Radio Bay
Member
На мой ух они более сдержанные, как и положено быть мониторным наушниками, 99 вкуснее и интереснее. Какие 99 слушал точно не помню, но это всё дело вкусовщины - 99/770. Сказать "лучше" здесь нельзяPodyrio: ↑ 28.10.2024 20:15Не знаю в каком месте 770 сухие и мониторные, баса там наложили будь здоров
-
Евгений King
Member
Тобто 99 варті уваги, особливо в ціну 3к грн?Radio Bay: ↑ 28.10.2024 22:01На мой ух они более сдержанные, как и положено быть мониторным наушниками, 99 вкуснее и интереснее. Какие 99 слушал точно не помню, но это всё дело вкусовщины - 99/770. Сказать "лучше" здесь нельзяPodyrio: ↑ 28.10.2024 20:15Не знаю в каком месте 770 сухие и мониторные, баса там наложили будь здоров
PS: щось у мені прокинувся скептик, котрий каже що вуха за 3к на OLX це якесь налюбилово) Якось на фото OLX вони виглядають максимально погано...
-
SEREGAFOX
Member
B&W px7S2 или
Sonos Ace , для музыки - что брать ?
Sonos Ace , для музыки - что брать ?
-
Radio Bay
Member
Вважаю, що Meze 99 Neo варті уваги, для себе я б дивився на них з цих двох. До того ж твій Креатив не особливо яскравий, вони підфарбують, добавлять емоцій.Евгений King: ↑ 28.10.2024 22:59Тобто 99 варті уваги, особливо в ціну 3к грн?
Єдине ціна мене насторожує - 3К, вони 8+ у ретейл
Що таке підфарбують? Міксуючи компоненти ти змішуєш їх звуковий почерк на сумарний. Класика розфарбовки - точні може навіть сухі студійні монітори міксувати з лампой або мультібітними цапами додаючи жиру та емоцій але зберігаючи точність. В тебе ситуація простіша, але суть від цього не змінюється. У твого Креатива не потужний вихід, але вони 26/103дб, норм.
-
withaquala
Junior
за 3к чи навіть дешевше я б краще дібрав hifiman he400se з алі в пару з 770. 99 будуть більш басисті та теплі чим 770,які в свою чергу є яскравими. Тут треба вирішити чому ви надаєте перевагу.Евгений King: ↑ 28.10.2024 22:59Тобто 99 варті уваги, особливо в ціну 3к грн?Radio Bay: ↑ 28.10.2024 22:01
На мой ух они более сдержанные, как и положено быть мониторным наушниками, 99 вкуснее и интереснее. Какие 99 слушал точно не помню, но это всё дело вкусовщины - 99/770. Сказать "лучше" здесь нельзя
PS: щось у мені прокинувся скептик, котрий каже що вуха за 3к на OLX це якесь налюбилово) Якось на фото OLX вони виглядають максимально погано...
Я наприклад б не назвав 770 стриманими,в них доволі різкі високі,як і у більшості навушників beyerdynamic
-
Filabatya
Member
Опишіть хтось різницю між цими планарами проти звичайних поршневих
-
Евгений King
Member
Я відкриті не розглядаю до покупки взагалі, один раз взяв відкриті, а плююсь досі, але дякую за пропозицію)withaquala: ↑ 29.10.2024 05:23за 3к чи навіть дешевше я б краще дібрав hifiman he400se з алі в пару з 770. 99 будуть більш басисті та теплі чим 770,які в свою чергу є яскравими. Тут треба вирішити чому ви надаєте перевагу.Евгений King: ↑ 28.10.2024 22:59
Тобто 99 варті уваги, особливо в ціну 3к грн?
Я наприклад б не назвав 770 стриманими,в них доволі різкі високі,як і у більшості навушників beyerdynamic
-
Scoffer
Member
Шкіра молодого дерматина на bphs1 повністю облізла роки через 3 на наголів'ї, заміну не знайшов і відправив в утиль бо ну зовсім стидно виглядали вже.Bender911: ↑ 28.10.2024 14:35не знаю як ATH-M50xBT2, але ATH-M50x були дуже якісні. Облазити шкірзам почав тільки на 8му році використання, кабелі неодноразово смикали сильно, падали. Все працює до сих пір.mrigi: ↑ 27.10.2024 21:30 Другі у мене, це Audio-Technica DSR9BT. Звук мені подобається, звучання деталізоване, музику слухати можна, в цьому плані вони ок. Але якість матеріалів лайно. Так звана еко-кожа розлізлася фактично через рік, пластик поламався, батарея глючить, сенсорний плей геморний, шумодав відсутній. При цьому вони продавалися як преміум з конським цінником. Тому радити комусь таке дуже важко. Не знаю наскільки живучі інші вироби Audio-Technica, тіж більш дешевші ATH-M50xBT2, але шось мені підсказує шо буде не набагато краще. Тому таке.
-
den55den
Member
Доброго, порадьте ігрові навушники де дорогі
-
Rucha
Member
На Амазоні наразі знижка на Beats Studio Pro - $169.99. Варті вони цієї ціни?
-
Radio Bay
Member
Так, є там горб на АЧХ, особливо 990 PRO. Брав якось 990 PRO 600 Om у приятель поганяти, я в них і хвилини не протримався, вуха тим горбом винесли. Стримані, мав на увазі, безбарвні, вони як ті німці на параді марширують. У 770 цей горб найменшийwithaquala: ↑ 29.10.2024 05:23Я наприклад б не назвав 770 стриманими,в них доволі різкі високі,як і у більшості навушників beyerdynamic
Деталі, повітря, об'ємFilabatya: ↑ 29.10.2024 09:01Опишіть хтось різницю між цими планарами проти звичайних поршневих