Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Порадьте прості навушники для телефону але живучі. В основному за півроку починають кінчатись проводки. Може краще безпровідні? Чи там теж є якісь нюанси?
Єдине що не підходять навушники які прямо у вушніканпли встромляються, від них голова болить.
antihope
Member

ve monk пробували?
EvgeniyK86
Member

antihope
Ні, це вони?
https://portativ.ua/ua/product_14369.html
Podyrio
Member

EvgeniyK86: 24.03.2024 08:20Може краще безпровідні? Чи там теж є якісь нюанси?
У tws дохнуть акуми десь за 2-3 роки. А недорогих зі змінними дротами купа, усілякі kz, trn, fiio, jade audio і т.д.
EvgeniyK86
Member

Podyrio: 24.03.2024 10:18
EvgeniyK86: 24.03.2024 08:20Може краще безпровідні? Чи там теж є якісь нюанси?
У tws дохнуть акуми десь за 2-3 роки. А недорогих зі змінними дротами купа, усілякі kz, trn, fiio, jade audio і т.д.
Дякую знайшов такі
https://rozetka.com.ua/ua/419635413/p419635413/
Думаю по ціні норм, якщо провід легко міняти то головне щоб самі вуха були більш менш якісні.

Цікаво на аліку це ті самі чи це якась фірма а на аліку підробка?
https://a.aliexpress.com/_Eu9qgvP
SERGBILL
Member

EvgeniyK86: 24.03.2024 10:31

Цікаво на аліку це ті самі чи це якась фірма а на аліку підробка?
https://a.aliexpress.com/_Eu9qgvP
ті самі. сенс дадечку Ляо підробляти свої ж поробки?
akr
Member

В аврорі провідні навушники від 8грн(не жартую)
EvgeniyK86
Member

akr
То на тиждень в кращому разі
akr
Member

EvgeniyK86
Накладні за 50 грн, у дитини зламались за два)
Nedis
Member

Добрий день. Зараз на руках hyperx cloud alpha s, а хотілося б блютуз навушники. Ці хороші, але шнур доконав і особистий бздик (волосся заминає), але тут у більшості повнорозмірок так буде, розумію. Хотів спитати, як Logitech G435? Набагато гірше за звуком чи ні? Зовні виглядають більш полегшено, можливо, голові буде комфортніше
Nedis
Member

Ще питання стосовно Anker Q20 и Q30. Велика рiзниця мiж ними чи нi? 20 начебто трохи меншi за розмiром, хоча я можливо помиляюся. Чомусь q30 на али не можу до кошика взяти, а 20 береться, та коштує не богато , що скажете?
Kirakishou
Member

Вітаю, панове. Маю питання до власників навушників від баєрдинамік. Декілька років назад придбав дт770, не сказати, що найкращий звук, але дуже комфортні. Я до них дуже звик. Але за цей час зносилося наголів’я та амбушюри. Питання, де ви купуєте розхідники? Взагалі, варто купувати оригінальні амбушюри за 25 євро чи можна купити копію з Китаю за 10? І чи варто взагалі ремонтувати їх? Може краще придбати баєрдинамік але іншу модель для проби типу дт990, або взагалі взяти щось інше типу м40х?
SERGBILL
Member

Kirakishou: 04.04.2024 13:12 варто купувати оригінальні амбушюри за 25 євро чи можна купити копію з Китаю за 10?
Китайські бувають відмінної якості.
Kirakishou
Member

SERGBILL: 04.04.2024 13:45итайські бувають відмінної якості.
Я вчора дивився на ютубі багато оглядів, а також читав на самому аліекспрес відгуки, в залежності від матеріалу та наповнювача звук змінюється. Ті, які мені сподобалися в Китаї коштують 500 гривень, оригінал коштує 930 гривень. Плюс чекати з Китаю близько місяця. А загалом, була така думка, щоб придбати нові, але відкритого типу. Типу 990 або 880. Ну або взагалі взяти для проби м40х, у мене жодних від аудіо-техніка не було.
Последний раз редактировалось Kirakishou 04.04.2024 13:56, всего редактировалось 1 раз.
diman510
Junior

Kirakishou: 04.04.2024 13:12 Вітаю, панове. Маю питання до власників навушників від баєрдинамік. Декілька років назад придбав дт770, не сказати, що найкращий звук, але дуже комфортні. Я до них дуже звик. Але за цей час зносилося наголів’я та амбушюри. Питання, де ви купуєте розхідники? Взагалі, варто купувати оригінальні амбушюри за 25 євро чи можна купити копію з Китаю за 10? І чи варто взагалі ремонтувати їх? Може краще придбати баєрдинамік але іншу модель для проби типу дт990, або взагалі взяти щось інше типу м40х?
Взагалі спробуй щось типу Sennheiser HD 490 PRO Plus.
Kirakishou
Member

diman510: 04.04.2024 13:54Взагалі спробуй щось типу Sennheiser HD 490 PRO Plus.
Дякую, але це для мене дорого. Оптимально для мене щось від 5 до максимум 10 тисяч гривень. Звісно краще дешевше, бо з власного досвіду навушники у мене довго не живуть. Зараз постало питання ремонтувати ті, що маю — дт770. А це обійдеться в 1500 гривень, якщо брати оригінальні матеріали. Або взяти нові дт990 за 5500 гривень. Але у баєрів мені звук не подобається, мені не вистачає середніх частот, котрі відповідають за голос.
tablestikus
Member

Kirakishou: 04.04.2024 13:54
SERGBILL: 04.04.2024 13:45итайські бувають відмінної якості.
Я вчора дивився на ютубі багато оглядів, а також читав на самому аліекспрес відгуки, в залежності від матеріалу та наповнювача звук змінюється. Ті, які мені сподобалися в Китаї коштують 500 гривень, оригінал коштує 930 гривень. Плюс чекати з Китаю близько місяця. А загалом, була така думка, щоб придбати нові, але відкритого типу. Типу 990 або 880. Ну або взагалі взяти для проби м40х, у мене жодних від аудіо-техніка не було.
На промі брав репліки амбушюр+оголів'я за 15 баксів - нормально себе показали.
mgerchik
Member

Nedis: 29.03.2024 17:14 Хотів спитати, як Logitech G435
у мене hyperX cloud II; але зараз тимчасово сиджу на G432.
Ці логітеки жахливі в плані басів. вони там відсутні як клас мабуть. підключаю точно так же як і "Клауди" до xonar essence stx і з тими ж налаштуваннями.
наприклад в іграх, де на клаудах від пострілу потужної снайперки "соковитий" басистий звук, у логітеках дуже сильно ріже слух, майже у буквальному сенсі.
якщо ті 435 не далеко пішли від 432, раджу послухати своїми вухами, перед покупкою, щоб не було облому.
це звичайно якщо вам бас важливий, бо окрім басу претензій до звуку більше нема, решта суб'єктивно (після клаудів не дуже зручно сидять; і після заміни рідних амбушур на оригінальні тканинні, об'єму стало ще менше).
Последний раз редактировалось mgerchik 04.04.2024 14:52, всего редактировалось 1 раз.
Kirakishou
Member

tablestikus: 04.04.2024 14:34На промі брав репліки амбушюр+оголів'я за 15 баксів - нормально себе показали.
А можна попросити дати в приват посилання на продавця? Дякую!
SERGBILL
Member

Kirakishou: 04.04.2024 13:54 взагалі взяти для проби м40х
m50x, помітно кращі.
Ответить