У мене зазвичай режим прозорості включений завжди. Але майже на всіх навушниках, що у мене були є можливість вимкнути обидва режими одразу. І це не заявлено як окремий режим, просто відключено ANC і режим прозорості. Якщо потрібен приклад: huawei freebuds pro 2 або OnePlus buds pro 2 або Anker 3 pro.penetrator: ↑ 29.11.2023 15:14Не думаю.
Из того что я вижу на сайте у них есть только два режима:
1. Активное шумоподавление.
2. Прием звука из вне (амбиент/транспаренси/пасс сру/называй как хочешь).
Мне нужен 3й режим - когда эти 2 фичи полностью выключены и я слышу только звук, который на уши передает подключенный девайс.
Пока судя по всему 3 режима имеет только Apple AirPods Pro 2, но тк я юзаю Teams на PC велик шанс что оно не будет работать с эйрподсами.
Відправлено через 1 годину 10 хвилин 29 секунд:
У більшості навушників є можливість відключити обидва режими одразу. Nothing ear 1, теж первірив можна відключити.penetrator: ↑ 29.11.2023 15:14Не думаю.
Из того что я вижу на сайте у них есть только два режима:
1. Активное шумоподавление.
2. Прием звука из вне (амбиент/транспаренси/пасс сру/называй как хочешь).
Мне нужен 3й режим - когда эти 2 фичи полностью выключены и я слышу только звук, который на уши передает подключенный девайс.
Пока судя по всему 3 режима имеет только Apple AirPods Pro 2, но тк я юзаю Teams на PC велик шанс что оно не будет работать с эйрподсами.