Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Podyrio
Member

Повідомлення

nonbird: 03.10.2023 22:25Вітаю
треба придбати дротові, внутрішньоканальні навушники (будуть використовуватись зі смартфоном)
2 бюджети:
1 - до 2500
2 - до 4500
до яких краще придивитись в цих бюджетах?
ПС. перший переважний )
ППС. наявність мікрофона
ПППС. класичній дизайн, як у вакуумних ))
Зараз на олх лежить шикарний варіант під назвою campfire audio comet за 3650, дуже фанові навушники і з мікрофоном. А з нового є fiio fd3, fiio fd11, fiio jd7, QoA vesper, tin hifi t2, shanling sono
У всіх цих навушниках змінний кабель, докупити кабель з мікрофоном і буде :super:

Отправлено спустя 15 минут 15 секунд:
Більш менш норма варіанти, усе інше в топку. Але я сеодно на comet подивився би
nonbird
Junior

Повідомлення

Podyrio: 04.10.2023 12:31
Зараз на олх лежить шикарний варіант під назвою campfire audio comet за 3650, дуже фанові навушники і з мікрофоном. А з нового є fiio fd3, fiio fd11, fiio jd7, QoA vesper, tin hifi t2, shanling sono
У всіх цих навушниках змінний кабель, докупити кабель з мікрофоном і буде :super:

Дякую
треба тільки щоб цільовий отримувач підтвердив (жінка) ))
Поки що більш до вподоби такі - Fischer Audio Dubliz Enhanced (FE-511)
Podyrio
Member

Повідомлення

Коротше продав я свої beyerdynamic dt770 і g6, тепер хочеться якісь повнорозмірні планари. Придивляюсь до hifiman sundara, може хто слухав як вони?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Podyrio: 09.10.2023 20:16Придивляюсь до hifiman sundar
Народ сравнивал с моими 560, чуть проще, где-то менее интеллигентные, но никто не ругался. Даже напарывался на отзыв человека, который перешел с 560 на Сундару. по началу чего-то не хватало, потом привык, доволен. Нормальные уши для вхождения в мир планаров. Специально обращал внимание на сравнительные отзывы не новичков. Единственное, подачи попросят
Podyrio
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.10.2023 22:51Народ сравнивал с моими 560, чуть проще, где-то менее интеллигентные, но никто не ругался
Ось не хочу динаму, хоч ти трісни не тягне. Ще є verum 1 але очікувати до місяця, та і вже ананду або sendy aiva можна глянути за цю ж ціну.
Radio Bay: 09.10.2023 22:51по началу чего-то не хватало, потом привык, доволен.
Скоріш за все ваги.
Radio Bay: 09.10.2023 22:51Единственное, подачи попросят
Остання версія сундари 20Ом та 98Дц не такі вже і тугі думаю мій ibasso dx220 без проблем розкачає.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Podyrio: 10.10.2023 08:55Ось не хочу динаму
Та я ж тоже захотел открытого светлого звука и против Сенхов 650 взял на еБее Hifiman HE560 v2 в состоянии like new за 250. Не хотел денег палить без долгогог вдумчивого теста. Получил то, что ждал. Состояние действительно было збс. Планары - тема
Podyrio: 10.10.2023 08:55Остання версія сундари 20Ом та 98Дц
А, я думал 93, 98 норм. Для начала iBrasso пойдет, а там, как карта ляжет.
Podyrio: 10.10.2023 08:55Ще є verum 1 але очікувати до місяця, та і вже ананду або sendy aiva можна глянути за цю ж ціну.
Они ж 12700 в гривнасах, Ананда 30К в Портативе, про Sendy Aiva ничего не знаю
Podyrio
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.10.2023 12:27Для начала iBrasso пойдет
Dx220 колишній топ, від dx300 мало чим відрізняється. Стаціонаром впринципі не планую користуватися, і хочеться щось замість iem спробувати, були dt770 але важко їх назвати аудіофільськими.
Radio Bay: 10.10.2023 12:27Они ж 12700 в гривнасах, Ананда 30К в Портативе, про Sendy Aiva ничего не знаю
Verum коштують 350$ але якось можна вибити знижку від andivax за 300$. Б.в. ананда 3 ревізії у гарному стані десь 16-17 тисяч, Сенді десь посередині.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Podyrio: 10.10.2023 13:14були dt770 але важко їх назвати аудіофільськими
Абсолютно ни чем не выдающиеся уши, просто они ровные, не даром их в студиях используют. Они не интересные, я бы так сказал, но не требовательные
Podyrio: 10.10.2023 13:14Dx220 колишній топ
Интересный девайс, тут какие-то личные приколы почему так
Podyrio: 10.10.2023 13:14Verum коштують 350$ але якось можна вибити знижку від andivax за 300$. Б.в. ананда 3 ревізії у гарному стані десь 16-17 тисяч
Блин, всё не доходят руки у приятеля в Киеве взять Верумы послушать, наверное, потому ччто и так всё нравится, нет мотивации на почту ходить )
Но он как раз и сравнивал Верумы с Анандой, с пристрастием. Говорит, удивился, но в какой-то момент после очередной смены перестал понимать в каких он наушниках. По разнице, по верхам Ананда получше, но не в суперотрыве, Верумы получше, пожирней по низам, более драйвовые т эмоциональные, но у него там и подача не хилая. А сколько копий ломают, потому однозначно можно сказать, что разница во вкусовщине и тракте. Он же рассматривал Ананду, как вариант апгрейда, после пристрастного прослушивания отказался.
Podyrio
Member

Повідомлення

Корочше купив sundara, ціна питання 7200, б/в звичайно. До цього з повнорозмірів були тільки beyerdynamic dt770, я якось більше по iem. Перше враження: нафіга тут така велика коробка, з аксесуарів тільки дріт і перехідник на 6,3мм. По матеріалам: метал, багато металу, чашки металеві, важкі, сітка металева, а ось шкірзам оголів'я якийсь не дуже, і гібридні амбошури з якогось тонкого шкірзаму. Посадка чудова, нічого ніде не давить, доволі комфортні. Якість збірки непогана але dt770 виглядали набагато міцнішими та зносостійкими (в мене за 4 роки вони як нові виглядали).
За звуком, це впринципі те що я і очікував. НЧ не акцентовані, але не сухі, відчувається що мембрана може прокачати достатню кількість повітря коли це буде потрібно, електроніку можна слухати спокійно але нема ось цього динамічного гуркотіння. Середина нейтральна, без жодних прикрас, нема намагання підкреслити динаміку або якісь дрібні деталі, вокал що жіночій що чоловічий звучить чудово, сцена чутно ширше ніж у dt770 але не супер велика а ось у глибину проробка краще ніж у ширину, усілякі 3д єфекти звучать теж чудово. Навушники не дуже прискіпливі до якості запису, і це мене дуже радує. ВЧ як на мене тут основний біль і основна гордість цих навушників. З одного боку вони дуже гарно пророблені, максимально протяжні, не занадто легкі, корочше клас. Але з іншого боку самі дальні вч бляха підкресленні і якщо ти слухаєш щось де ці дальні вч переважають то все нормально, а ось коли врубаєш трек де одночасно є і бас і якийсь гітарний дісторшн і двіночки акцентовані, вч починають перетягувати на себе ковдру уваги. Я не вч фоб і не вч філ але акцент помітний. Доречі з мого джерела, а це ibasso dx220, зі звичайного 3,5мм виходу вони грають нормально і ще є солідний запас по гучності, в планах докупити балансний кабель до них. Якось так.
Dante_Salyeri
Member

Повідомлення

Вітаю панове та пані.
Допоможіть будь ласка обрати ігрову гарнітуру. Бюджет 2500-3000 грн., і бажано щоб були повнорозмірні. Розумію що бюджет маленький для цієї категорії, тому чи є сенс дивитися на ринок б\у?
Дякую!
L E V
Member

Повідомлення

Всім добра. Що краще вибрати sennheiser game zero чи Corsair HS60 Haptic Camouflage, під ігри та прослуховування музики?
Джерело встройка від Maximus X Hero.
Hotspur
Member

Повідомлення

Dante_Salyeri: 20.10.2023 22:44Допоможіть будь ласка обрати ігрову гарнітуру. Бюджет 2500-3000 грн., і бажано щоб були повнорозмірні.
б у Баердінамікс 880-990. мікрофон на здачу

Відправлено через 22 секунди:
L E V: 30.10.2023 15:09вибрати sennheiser game zero
оце
Guest003
Member

Повідомлення

Порадьте будь ласка повно розмірну гарнітуру для широкої голови) Моя гарнітура зараз сиплеться HyperX Cloud Stinger Wireless, хочу підібрати для себе нову але щоб була максимально комфортною для мене. Бажано безпровідну, але можна і звичайну, бюджет до 20к. Дуже дякую!
Podyrio
Member

Повідомлення

Guest003: 01.11.2023 11:50Порадьте будь ласка повно розмірну гарнітуру для широкої голови) Моя гарнітура зараз сиплеться HyperX Cloud Stinger Wireless, хочу підібрати для себе нову але щоб була максимально комфортною для мене. Бажано безпровідну, але можна і звичайну, бюджет до 20к. Дуже дякую!
Audeze Maxwell
Radio Bay
Member

Повідомлення

Интересный девайс
Artem_K
Member

Повідомлення

Guest003
Radio Bay
До речі зараз на барахолці продаються у перевіреного продавця - "опен бокс, повний комплект. Ціна 14900"
WeRvOlF79
Member

Повідомлення

Artem_K
Пока ещё не продаются,а ожидаются.
Guest003
Member

Повідомлення

Artem_K: 01.11.2023 13:45 Guest003
Radio Bay
До речі зараз на барахолці продаються у перевіреного продавця - "опен бокс, повний комплект. Ціна 14900"
Щось мені здається, що вони будуть досить сильно здавлювати голову(
Podyrio
Member

Повідомлення

Radio Bay: 01.11.2023 13:39Интересный девайс
Це зараз топ, розлітаються як гарячі пиріжки, до того це ще й непогані планари в яких приємно слухати музику
Radio Bay
Member

Повідомлення

Guest003: 01.11.2023 14:32Щось мені здається, що вони будуть досить сильно здавлювати голову(
Тут міряти треба, а не гадати, Київ же, може десь є поблизу

Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Podyrio: 01.11.2023 14:50Це зараз топ, розлітаються як гарячі пиріжки, до того це ще й непогані планари в яких приємно слухати музику
И цена в рамках приличий имхо
Відповісти