nonbird: ↑
03.10.2023 22:25Вітаю
треба придбати дротові, внутрішньоканальні навушники (будуть використовуватись зі смартфоном)
2 бюджети:
1 - до 2500
2 - до 4500
до яких краще придивитись в цих бюджетах?
ПС. перший переважний )
ППС. наявність мікрофона
ПППС. класичній дизайн, як у вакуумних ))
Зараз на олх лежить шикарний варіант під назвою campfire audio comet за 3650, дуже фанові навушники і з мікрофоном. А з нового є fiio fd3, fiio fd11, fiio jd7, QoA vesper, tin hifi t2, shanling sono
У всіх цих навушниках змінний кабель, докупити кабель з мікрофоном і буде
Podyrio: ↑
04.10.2023 12:31
Зараз на олх лежить шикарний варіант під назвою campfire audio comet за 3650, дуже фанові навушники і з мікрофоном. А з нового є fiio fd3, fiio fd11, fiio jd7, QoA vesper, tin hifi t2, shanling sono
У всіх цих навушниках змінний кабель, докупити кабель з мікрофоном і буде
Дякую
треба тільки щоб цільовий отримувач підтвердив (жінка) ))
Поки що більш до вподоби такі - Fischer Audio Dubliz Enhanced (FE-511)
Народ сравнивал с моими 560, чуть проще, где-то менее интеллигентные, но никто не ругался. Даже напарывался на отзыв человека, который перешел с 560 на Сундару. по началу чего-то не хватало, потом привык, доволен. Нормальные уши для вхождения в мир планаров. Специально обращал внимание на сравнительные отзывы не новичков. Единственное, подачи попросят
Та я ж тоже захотел открытого светлого звука и против Сенхов 650 взял на еБее Hifiman HE560 v2 в состоянии like new за 250. Не хотел денег палить без долгогог вдумчивого теста. Получил то, что ждал. Состояние действительно было збс. Планары - тема
Dx220 колишній топ, від dx300 мало чим відрізняється. Стаціонаром впринципі не планую користуватися, і хочеться щось замість iem спробувати, були dt770 але важко їх назвати аудіофільськими.
Интересный девайс, тут какие-то личные приколы почему так
Podyrio: ↑
10.10.2023 13:14Verum коштують 350$ але якось можна вибити знижку від andivax за 300$. Б.в. ананда 3 ревізії у гарному стані десь 16-17 тисяч
Блин, всё не доходят руки у приятеля в Киеве взять Верумы послушать, наверное, потому ччто и так всё нравится, нет мотивации на почту ходить )
Но он как раз и сравнивал Верумы с Анандой, с пристрастием. Говорит, удивился, но в какой-то момент после очередной смены перестал понимать в каких он наушниках. По разнице, по верхам Ананда получше, но не в суперотрыве, Верумы получше, пожирней по низам, более драйвовые т эмоциональные, но у него там и подача не хилая. А сколько копий ломают, потому однозначно можно сказать, что разница во вкусовщине и тракте. Он же рассматривал Ананду, как вариант апгрейда, после пристрастного прослушивания отказался.
Корочше купив sundara, ціна питання 7200, б/в звичайно. До цього з повнорозмірів були тільки beyerdynamic dt770, я якось більше по iem. Перше враження: нафіга тут така велика коробка, з аксесуарів тільки дріт і перехідник на 6,3мм. По матеріалам: метал, багато металу, чашки металеві, важкі, сітка металева, а ось шкірзам оголів'я якийсь не дуже, і гібридні амбошури з якогось тонкого шкірзаму. Посадка чудова, нічого ніде не давить, доволі комфортні. Якість збірки непогана але dt770 виглядали набагато міцнішими та зносостійкими (в мене за 4 роки вони як нові виглядали).
За звуком, це впринципі те що я і очікував. НЧ не акцентовані, але не сухі, відчувається що мембрана може прокачати достатню кількість повітря коли це буде потрібно, електроніку можна слухати спокійно але нема ось цього динамічного гуркотіння. Середина нейтральна, без жодних прикрас, нема намагання підкреслити динаміку або якісь дрібні деталі, вокал що жіночій що чоловічий звучить чудово, сцена чутно ширше ніж у dt770 але не супер велика а ось у глибину проробка краще ніж у ширину, усілякі 3д єфекти звучать теж чудово. Навушники не дуже прискіпливі до якості запису, і це мене дуже радує. ВЧ як на мене тут основний біль і основна гордість цих навушників. З одного боку вони дуже гарно пророблені, максимально протяжні, не занадто легкі, корочше клас. Але з іншого боку самі дальні вч бляха підкресленні і якщо ти слухаєш щось де ці дальні вч переважають то все нормально, а ось коли врубаєш трек де одночасно є і бас і якийсь гітарний дісторшн і двіночки акцентовані, вч починають перетягувати на себе ковдру уваги. Я не вч фоб і не вч філ але акцент помітний. Доречі з мого джерела, а це ibasso dx220, зі звичайного 3,5мм виходу вони грають нормально і ще є солідний запас по гучності, в планах докупити балансний кабель до них. Якось так.
Вітаю панове та пані.
Допоможіть будь ласка обрати ігрову гарнітуру. Бюджет 2500-3000 грн., і бажано щоб були повнорозмірні. Розумію що бюджет маленький для цієї категорії, тому чи є сенс дивитися на ринок б\у?
Дякую!
Всім добра. Що краще вибрати sennheiser game zero чи Corsair HS60 Haptic Camouflage, під ігри та прослуховування музики?
Джерело встройка від Maximus X Hero.
Порадьте будь ласка повно розмірну гарнітуру для широкої голови) Моя гарнітура зараз сиплеться HyperX Cloud Stinger Wireless, хочу підібрати для себе нову але щоб була максимально комфортною для мене. Бажано безпровідну, але можна і звичайну, бюджет до 20к. Дуже дякую!
Guest003: ↑
01.11.2023 11:50Порадьте будь ласка повно розмірну гарнітуру для широкої голови) Моя гарнітура зараз сиплеться HyperX Cloud Stinger Wireless, хочу підібрати для себе нову але щоб була максимально комфортною для мене. Бажано безпровідну, але можна і звичайну, бюджет до 20к. Дуже дякую!