Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

nistilati: 04.08.2023 21:47Чтобы посторонний шум не мешал мне
Та ничего там не мешает, если конечно не в кузне сидеть. Но, если нет заранее сфрмированных личных предпочтений, то я бы смотрел на 770. У них АЧХ поровнее, мне как-то 990 600Ом своими горбами вынесли уши, хотя большинству норм, но частотка у 770 поровнее - это факт
Bender911
Member

Повідомлення

nistilati: 04.08.2023 21:47
К сожалению,нет такой возможности.
Витрачаючи таку купу грошей на вуха ще й для проф діяльності краще вже витрати умовні 800 грн на дорогу, та приїхати в місто де є нормальні муз магазини. Без прослуховування я би тільки для ігращок брав.
Hotspur
Member

Повідомлення

nistilati: 04.08.2023 21:47К сожалению,нет такой возможности.
знайти її. слух це як розмір взуття у всіх різний

Відправлено через 49 секунд:
Bender911: 04.08.2023 23:14Без прослуховування я би тільки для ігращок брав.
я брав по рекомендації але мені на вулиці слухати музику а не працювати
Radio Bay
Member

Повідомлення

Bender911: 04.08.2023 23:14Витрачаючи таку купу грошей на вуха ще й для проф діяльності краще вже витрати умовні 800 грн на дорогу
Вот этого без опыта и вязанки прослушанных с пристрастием наушников точно не надо делать, В записи не играются в "мне нравится", в записи играются в "верно/средне". Потому по студиям всегда есть DT770 и HD600, шо-то для студийщиков там с басом не так в 650, читал, многовато, мне норм.
Еще о прослушивании, слушать надо на своём или таком же аппарате на подаче. Приедет в Портатив, воткнут ему какой-нибудь Bursom Conductor на подачу, ах, ноги подкосились, всё хочу, только дома будет всё по-другому. Пусть DT770 берёт, как комплексное решение и не выносит себе мозг
nistilati
Junior

Повідомлення

Bender911: 04.08.2023 23:14
nistilati: 04.08.2023 21:47
К сожалению,нет такой возможности.
Витрачаючи таку купу грошей на вуха ще й для проф діяльності краще вже витрати умовні 800 грн на дорогу, та приїхати в місто де є нормальні муз магазини. Без прослуховування я би тільки для ігращок брав.
Не во всех магазинах они есть. Заказ только онлайн.
ASTON
Member

Повідомлення

До речі, попалася стаття на очі пару днів тому, про дику кількість китайських та кацапських підробок вух від Beyerdynamic.
То може ще з цим можна пов'язати значну кількість відгуків "та є в мене ваші хвалені 770, повна посередність!" і подібних...
Бо накуплять на Алі підробок - а потім відгуки пишуть.
Volodimir
Member

Повідомлення

ASTON: 06.08.2023 11:55 "та є в мене ваші хвалені 770, повна посередність!"
Вони й є посередність. Бо це інструмент за сутністю своєю. Не аудіофільська цацка або попсова бум-цикалка. Кохвій не варять, шкарпетки не прасують - не їх це призначення.

В них можна сидіти 12 годин на добу, 7 днів на тиждень. Конструкція проста та надійна. Запчастини є в кожному продмазі. Ось їх і поціновують.
Hotspur
Member

Повідомлення

ASTON: 06.08.2023 11:55кацапських підробок вух від Beyerdynamic.
цього не існує в природі
ASTON
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.08.2023 13:06
ASTON: 06.08.2023 11:55кацапських підробок вух від Beyerdynamic.
цього не існує в природі
https://www.aroged.com/2023/07/29/sino- ... ng-aroged/

А тут пишуть, наприклад, що ставлять самі дешеві XDEC за 50 центів в корпуси і валом такого лайна на китайських сайтах...
Volodimir
Member

Повідомлення

То американці сцикали в под'єздах, тепер кацапи навушники підроблюють... :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

ASTON: 06.08.2023 13:16А тут пишуть, наприклад, що ставлять самі дешеві XDEC за 50 центів в корпуси і валом такого лайна на китайських сайтах...
китайські підробки є. руснявих немає
Radio Bay
Member

Повідомлення

ASTON: 06.08.2023 11:55То може ще з цим можна пов'язати значну кількість відгуків "та є в мене ваші хвалені 770, повна посередність!" і подібних...
Характер отзывов похож на срач малолеток в пабликах, при этом они их и в глаза не видели. У них же устроить срач на ровном месте и сочинать сказки - это национальное. Кроме того, для наушников важен источник, без указания источника вообще не стоит на это обращать внимание
ASTON: 06.08.2023 11:55про дику кількість китайських та кацапських підробок вух від Beyerdynamic.
Кацапы научились подделывать Баеры? Смешно получилось, они даже очко для унитаза подделать не смогут :)
ASTON
Member

Повідомлення

Radio Bay
Та то ясно. Але з г...а і палок вони клєпать все одно можуть - он дрони ж клепають із комплектуючих чужих.
А як гім...их камплєктух з Китаю накупити, то і гімнонавушники можуть клепати. Ніхто ж не каже, що якість їх хоч яка буде...
Radio Bay
Member

Повідомлення

ASTON: 06.08.2023 15:25он дрони ж клепають із комплектуючих чужих.
А як гім...их камплєктух з Китаю накупити, то і гімнонавушники можуть клепати
На дроны есть запрос и финансирование, как подбиться на пальных Баерах я слабо себе представляю, хотя кто их там знает, шо происходит на болотах. Чисто по наушникам самый толковый форум в кацапии - doctorhead, ресурсы типа отзовик и **яндекс точно читать не стоит
lewerlin
Member

Повідомлення

Volodimir: 06.08.2023 12:28Вони й є посередність. Бо це інструмент за сутністю своєю. Не аудіофільська цацка або попсова бум-цикалка.
А от тут ви даремно. Для більшості, звиклої до свенів/а4течей, навіть від встройки, щось рівня 770, або близько - откровення. Банально тому, що стерео повноцінне, з повноцінним позиціонуванням. Банально через деталізацію.
Volodimir
Member

Повідомлення

lewerlin
До чого тут порівняння з мусором? Ще б разер приплели. Я мав на увазі, що баєри просто працюють, як треба, без забаганок зайвих.
lewerlin
Member

Повідомлення

Volodimir: 07.08.2023 17:01До чого тут порівняння з мусором?
Бо бажання "бум-цик" якраз і породжуються "сміттям", де навіть цього немає. Щось мені не траплялись люди, з початковими АТ\сенхами\такстарами\АКГ і бажанням отримати "УТТТСС". В них усіх уже є поняття, що таке адекватне стерео.
Volodimir: 07.08.2023 17:01без забаганок зайвих
За прямо забаганками, там уже в зовсім інший сегмент, з ризиком важкої форми аудіофілії.
Із об'єктивного лишається лише питання комфорту і саме за цим потрібно слухати-міряти.
ALEX-SS
Member

Повідомлення

Посоветуйте беспроводные наушники (с микрофоном обязательно), желательно возможность подключения как без провода так и по проводу - мах бюджет до 10к грн, но чем дешевле тем будет лучше, :beer:
Radio Bay
Member

Повідомлення

ALEX-SS: 09.08.2023 04:19Посоветуйте беспроводные наушники (с микрофоном обязательно), желательно возможность подключения как без провода так и по проводу - мах бюджет до 10к грн, но чем дешевле тем будет лучше,
Ох и запросик ) Вот эти, думаю, будут ничаво Philips Fidelio L3 Over-ear ANC Hi-Res Wireless Mic (L3/00), в проводном варианте они неплохи.
Audio-Technica ATH-M50xBT2 , та же М50, но с БТ. По остальному я сомневаюсь, что есть кто-то, кто переслушал приличное кол-во наушников данного типа, да и вменяемых отзывал йок
Volodimir
Member

Повідомлення

Alex122112: 09.08.2023 02:25 Какие бы вы посоветовали наушники до 1000 гривен?https://smartphone-top.com/ru/luchshye- ... 0-hrn.html. Я так понимаю Lenovo неплохой вариант?
У них у всех за эту цену будет фактическое отсутствие микрофона (он настолько никакой, что лучше б и не было) и звук лишь бы что-то бубнело - то можно.
Відповісти