Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
Himars1hno
Junior
Подскажите где взять амбушюры на JVC HA RX700 (или на их клон) тканевые... Был благодарен за наводку
-
er[socrates]
Member
али, пром, олхHimars1hno: ↑ 21.07.2023 18:56 Подскажите где взять амбушюры на JVC HA RX700 (или на их клон) тканевые... Был благодарен за наводку
-
peroxwhygen
Member
Приветствую.
Вопрос к владельцам Logitech G pro и Logitech G Pro X.
Были ли у вас случаи, что правил или левый наушник отказывался воспроизводить звук либо воспроизводил его прерывисто?
Я как владелец данных ушей, второй раз обращаюсь в ремонт. Первый раз мне полностью поменяли гарнитуру. Вот сейчас второй раз отношу.
Это я такой везунчик или правда есть проблемы с ними? И что вы посоветуете на замену, с хорошим микрофоном и приятным звучанием? Бюджет 6000 грн.
Вопрос к владельцам Logitech G pro и Logitech G Pro X.
Были ли у вас случаи, что правил или левый наушник отказывался воспроизводить звук либо воспроизводил его прерывисто?
Я как владелец данных ушей, второй раз обращаюсь в ремонт. Первый раз мне полностью поменяли гарнитуру. Вот сейчас второй раз отношу.
Это я такой везунчик или правда есть проблемы с ними? И что вы посоветуете на замену, с хорошим микрофоном и приятным звучанием? Бюджет 6000 грн.
-
krivonos-kolya
Member
peroxwhygen
Біли подобные случаи, внутри динамика обрывалась подводящая жила на обмотку, менял динамики.
Біли подобные случаи, внутри динамика обрывалась подводящая жила на обмотку, менял динамики.
-
peroxwhygen
Member
Второй раз такая фигня...krivonos-kolya: ↑ 24.07.2023 15:04 peroxwhygen
Я сейчас задался вопросом, что бы я мог взять на замену и банально не нахожу никакую гарнитуру, которая могла бы хоть как то противостоять этим ушам...
-
feniks_tm
Member
То може не шукати гарнітуру, а взяти толкові вуха + мікрофон окремо?peroxwhygen: ↑ 24.07.2023 15:16 Я сейчас задался вопросом, что бы я мог взять на замену и банально не нахожу никакую гарнитуру, которая могла бы хоть как то противостоять этим ушам...
-
krivonos-kolya
Member
peroxwhygen
Там стоят 50 мм динамики, если гарантия кончилась, то заменить на другие. Сейчас на Али том же большой выбор динамиков.
Там стоят 50 мм динамики, если гарантия кончилась, то заменить на другие. Сейчас на Али том же большой выбор динамиков.
-
peroxwhygen
Member
гарантия есть. Отнёс на рекламацию. Надеюсь починят, либо заменят, как в прошлый раз.krivonos-kolya: ↑ 24.07.2023 15:30 peroxwhygen
Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
Пробовал. Не нравится нагромождение с пантографом) Смотрел в сторону fifyne, HyperX quad cast... не то.feniks_tm: ↑ 24.07.2023 15:19То може не шукати гарнітуру, а взяти толкові вуха + мікрофон окремо?peroxwhygen: ↑ 24.07.2023 15:16 Я сейчас задался вопросом, что бы я мог взять на замену и банально не нахожу никакую гарнитуру, которая могла бы хоть как то противостоять этим ушам...
По этому я и вцепился взглядом на эти уши. А теперь не могу найти альтернативу
-
neo89skynet
Member
Хлопці, порадьте, зручні ігрові вуха (провідні бажано, онлi для ігор, опір не важливо, є норм звукова яка вивозить будь-який опір.), щоб можна було в них вивозити 4+ години за компом, шоб шия не відпадала , мікрофон не потрібен.
-
feniks_tm
Member
Бюджет озвучте. А так, можна щось аля DT770 80ом взяти, якшо знайдете в межах ~100-150$.neo89skynet: ↑ 27.07.2023 16:07 Хлопці, порадьте, зручні ігрові вуха (провідні бажано, онлi для ігор, опір не важливо, є норм звукова яка вивозить будь-який опір.), щоб можна було в них вивозити 4+ години за компом, шоб шия не відпадала , мікрофон не потрібен.
-
neo89skynet
Member
Бюджет 100-120 доларів, були у мене dt770pro 250ohm занадто "Душні та важкi імхо" виявилися для довгої гри за пк.feniks_tm: ↑ 27.07.2023 16:24Бюджет озвучте. А так, можна щось аля DT770 80ом взяти, якшо знайдете в межах ~100$.
-
feniks_tm
Member
Індивідуальна штука Мені 700 pro x по зручності саме те, 770 хтось каже зручніше, хтось - навпаки.neo89skynet: ↑ 27.07.2023 16:28 були у мене dt770pro занадто "Душні та важкi імхо" виявилися для довгої гри за пк.
-
neo89skynet
Member
для музики d770pro були просто бiмба, прямо супер, а ось для ігор/каток тривалих так і не можу знайти норм вуха... на жальfeniks_tm: ↑ 27.07.2023 16:28Індивідуальна штука
-
fuksa
Member
neo89skynet
вы уж извините, но с таким бюджетом вам лишь поставить фильтр на макс стоимость и отсортировать по весу. подумайте о расширении бюджета, если сильно раскачаете, то можете посмотреть в сторону r70x, они подойдут под все ваши описанные требования.
вы уж извините, но с таким бюджетом вам лишь поставить фильтр на макс стоимость и отсортировать по весу. подумайте о расширении бюджета, если сильно раскачаете, то можете посмотреть в сторону r70x, они подойдут под все ваши описанные требования.
-
ASTON
Member
neo89skynet
Як провод і є добра звукова - то візьміть щось із "ігрових". Багатий вибір.
Можна HyperX якийсь, Cloud серії. В них годинами можна сидіти, навіть в жару зараз вуха не пітніють
Як провод і є добра звукова - то візьміть щось із "ігрових". Багатий вибір.
Можна HyperX якийсь, Cloud серії. В них годинами можна сидіти, навіть в жару зараз вуха не пітніють
-
neo89skynet
Member
дякую, бюджет то можна і розширити, ще раз дякую за наведення придивлюся до моделі що ви запропонували.fuksa: ↑ 27.07.2023 16:35можете посмотреть в сторону r70x
-
feniks_tm
Member
ALPHA S непогані, сидів на них перед баєрами. До 100$ можна взяти, але то вже таке, очевидно, що переплата там за мікрофон, недосвисток і "геймерність" присутня. А загалом, мені подобалась в парі з SBX G6 (від комплектного свистка повна шляпа).ASTON: ↑ 27.07.2023 16:38 Можна HyperX якийсь, Cloud серії. В них годинами можна сидіти, навіть в жару зараз вуха не пітніють
Востаннє редагувалось 27.07.2023 16:42 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 1 раз.
-
neo89skynet
Member
теж про них чув у тирнеті, що блохери їх прям хвалять що прям супер, шкода що ці "вироби" немає можливості поюзати в живу, але все-одно дякую придивлюся.ASTON: ↑ 27.07.2023 16:38Можна HyperX якийсь, Cloud серії.
Отправлено спустя 24 секунды:
Дякуюfeniks_tm: ↑ 27.07.2023 16:41ALPHA S непогані, сидів на них перед баєрами. До 100$ можна взяти, але то вже таке, очевидно, що переплата там за мікрофон, недосвисток і "геймерність" присутня. А загалом, мені подобалась в парі з SBX G6.
-
ASTON
Member
neo89skynet
Я півроку вибирав щось.
Правда, бажано шукав бездротові, бо звик вже без проводу, та і звукової вже нема давно.
І проглядав десятки варіантів (і навіть провода вже готовий був повернути).
Зупинився таки знову на HyperX, взяв, зручно, звук для ігр нічо, наче. Правда бездротові важкуваті трохи, але шию якраз ними підкачав за пару місяців )))
Я півроку вибирав щось.
Правда, бажано шукав бездротові, бо звик вже без проводу, та і звукової вже нема давно.
І проглядав десятки варіантів (і навіть провода вже готовий був повернути).
Зупинився таки знову на HyperX, взяв, зручно, звук для ігр нічо, наче. Правда бездротові важкуваті трохи, але шию якраз ними підкачав за пару місяців )))
-
Eduard1980
Member
Мав AKG K612PRO - на думку багатьох оглядачів, одні з найкращих для гравців, бо вміють будувати чи не найширшу сцену. Легкі, зручні, в руках більші ніж на фото, спочатку кожа давила на голову, але потім звик. Єдине, що вони відкриті, не всім підійдуть. Ну і на вигляд - не стандартні геймерські. По звуку для мене були найкращим досвідом.neo89skynet: ↑ 27.07.2023 16:07 Хлопці, порадьте, зручні ігрові вуха (провідні бажано, онлi для ігор, опір не важливо, є норм звукова яка вивозить будь-який опір.), щоб можна було в них вивозити 4+ години за компом, шоб шия не відпадала , мікрофон не потрібен.