Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
SORBEX
Member

Повідомлення

Доброї ночі всім. Шукаю поради у виборі нових хороших навушників. До цього використовував отакі домашні навушники:

https://rozetka.com.ua/ua/steelseries_51133/p6278583/

Але в них зламався мікрофон і одне вухо перестало працювати + він сам був доволі тихий, постійно жалілись, що мене не чути в голосовому чаті + в самих навушників була дуже туга дужка, в них прям незручно сидіти більше 1 години без перерви, занадто здавлювали голову. Тому після них якось постійно використовував робочі навушники, які видали на роботі. Якісь дешеві, марки speedlink, модель не знаю. Навушники підключаються по USB, і напевно це причина того, що в них дуже голосний мікрофон, мене завжди чути дуже добре + в них запас гучності прям величезний. Рівень гучності 2 в Windows на цих навушниках рівний приблизно рівню гучності 40-50 на попередніх від SteelSeries.

Тому шукаю навушники з дуже добрим і голосним мікрофоном, з шумопоглинанням, з хорошим запасом гучності, не дуже тугі, безпровідні (хочеться спробувати пограти/попрацювати на дивані, без проводів) і можливо з власним софтом, де можна буде підкрутити параметри, раптом що. Бюджет - орієнтовно 3-4 тис. грн, хоча звісно чим дешевше, тим краще).
Mixx
Member

Повідомлення

Добрий ранок.

Питання те саме, що і у попередньому пості, шукаю бездротові навушники, бюджет схожий - до 4-5к, вимоги - нормальний мікрофон, позиціонування в іграх, різна музика, голова більша середньої. В ринку орієнтуюсь приблизно ніяк, моделей багато, ціни відрізняються, все виглядає однаково. Знавці, підкажіть, куди дивитись/що шукати?
Podyrio
Member

Повідомлення

SORBEX: 22.06.2023 23:43Тому шукаю навушники з дуже добрим і голосним мікрофоном, з шумопоглинанням, з хорошим запасом гучності, не дуже тугі, безпровідні (хочеться спробувати пограти/попрацювати на дивані, без проводів)
SORBEX: 22.06.2023 23:43Бюджет - орієнтовно 3-4 тис. грн, хоча звісно чим дешевше, тим краще).
Щось у вас дуже багато вимог як на 3-4 тисячі. 4-7 тисяч це буде з гарним мікрофоном, якщо 9-15 тисяч то вже буде й нормальне anc. Хоча якщо розглядаєте варіант б/в то можно вкластися у бюджет 4-8 тисяч, або розглядати як варіант tws
heidfeld
Member

Повідомлення

Mixx: 23.06.2023 08:28 Добрий ранок.

Питання те саме, що і у попередньому пості, шукаю бездротові навушники, бюджет схожий - до 4-5к, вимоги - нормальний мікрофон, позиціонування в іграх, різна музика, голова більша середньої. В ринку орієнтуюсь приблизно ніяк, моделей багато, ціни відрізняються, все виглядає однаково. Знавці, підкажіть, куди дивитись/що шукати?
такие посмотри https://hotline.ua/av-naushniki-garnitu ... ath-gl3bk/
или в белом цвете https://hotline.ua/av-naushniki-garnitu ... ath-gl3wh/
Hotspur
Member

Повідомлення

SORBEX: 22.06.2023 23:43Тому шукаю навушники з дуже добрим і голосним мікрофоном
професійні гарнітури.
Mixx
Member

Повідомлення

heidfeld
Так воно ж дротове, тут весь сенс в тому, щоб прибрати дріт.
heidfeld
Member

Повідомлення

Mixx: 23.06.2023 10:51 heidfeld
Так воно ж дротове, тут весь сенс в тому, щоб прибрати дріт.
то я завтыкал)
Bender911
Member

Повідомлення

SORBEX
З такими вимогами дешевше ніж 4-5 тис можна тільки щось незрозумілого виробника.

Декілька років в подорожах користувався Sony WH-CH700N. Непагані. Зараз є оновлена модель WH-CH710N - офіційні 4500 грн.

Наче непагані: https://www.soundguys.com/sony-wh-ch710n-review-32483/
SORBEX
Member

Повідомлення

Bender911: 23.06.2023 11:28 SORBEX
З такими вимогами дешевше ніж 4-5 тис можна тільки щось незрозумілого виробника.

Декілька років в подорожах користувався Sony WH-CH700N. Непагані. Зараз є оновлена модель WH-CH710N - офіційні 4500 грн.

Наче непагані: https://www.soundguys.com/sony-wh-ch710n-review-32483/
дякую, ознайомлюсь
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

SORBEX
Являюсь власником Sony WH-H900N, - в режимі гарнітури не працює шумодав! Не знаю як в інших бездротових навушниках Sony, моє припущення що в інших та сама ситуація. Візьміть на замітку, - можливо буде корисним.
SORBEX
Member

Повідомлення

А хтось користувався ось такими? Та й взагалі що можна сказати про цей бренд?

https://rozetka.com.ua/ua/jbl_jblt720btblk/p369896661/
SERGBILL
Member

Повідомлення

SORBEX: 25.06.2023 19:56 А хтось користувався ось такими? Та й взагалі що можна сказати про цей бренд?

бренд непоганий у середньо-топовому сегменті, бюджетний сегмент - шлак. зазвичай просять грошей трохи більше, ніж воно того коштує.
SORBEX
Member

Повідомлення

SERGBILL: 25.06.2023 21:13
SORBEX: 25.06.2023 19:56 А хтось користувався ось такими? Та й взагалі що можна сказати про цей бренд?

бренд непоганий у середньо-топовому сегменті, бюджетний сегмент - шлак. зазвичай просять грошей трохи більше, ніж воно того коштує.
А які можуть бути аналоги? Тут мене особисто привабила хороша автономність (заявлено 70 годин), вбудований мікрофон (хоча не знаю як буде по якості), можливість конектити і по блютузу, і по звичайному 3.5 джеку. ну і ціна в принципі невисока.
SERGBILL
Member

Повідомлення

SORBEX: 25.06.2023 21:26 А які можуть бути аналоги?
ця модель непогана, але якщо є можливість, перед покупкою все ж послухайте.
Himars1hno
Junior

Повідомлення

Доброго дня підкажіть будь-ласка які навушники взяти для ПК (кодек Realtek S1200A)
Придивився до таких моделей:
Koss UR20
JVC HA-RX700
AKG K72,52
Superlux HD660 (ці напевно моя материнка просто не розкачає по супротиву)
Behringer BH470.

Від навушників потрібно хороше позіціонування в кс , ну і музика щоб гарно грала :) + також щоб басс був відносно хороший т.к до цього були ISK 9999
Можливо є інші варіанти до 2000 грн [в цілому стеля 2.5к якщо прям топчик навушники]

p/s Я новачок на сайті ,відразу вибачаюсь якщо щось не те написав...
OC Falcon
Member

Повідомлення

Такой вопрос возник. Какие настройки звука лучше ставить в винде? Есть смысл ставить максимальные параметры или лучше что-то типа 32 bit/44100Hz?
Перешел на связку HD 660 S + Topping DX3 Pro+ с HD 558+Titanium HD, прозреваю с разницы :gigi:
heidfeld
Member

Повідомлення

Himars1hno: 26.06.2023 18:59 Доброго дня підкажіть будь-ласка які навушники взяти для ПК (кодек Realtek S1200A)
Придивився до таких моделей:
Koss UR20
JVC HA-RX700
AKG K72,52
Superlux HD660 (ці напевно моя материнка просто не розкачає по супротиву)
Behringer BH470.

Від навушників потрібно хороше позіціонування в кс , ну і музика щоб гарно грала :) + також щоб басс був відносно хороший т.к до цього були ISK 9999
Можливо є інші варіанти до 2000 грн [в цілому стеля 2.5к якщо прям топчик навушники]

p/s Я новачок на сайті ,відразу вибачаюсь якщо щось не те написав...
JVC HA-RX700
diman510
Junior

Повідомлення

OC Falcon: 26.06.2023 19:59 Такой вопрос возник. Какие настройки звука лучше ставить в винде? Есть смысл ставить максимальные параметры или лучше что-то типа 32 bit/44100Hz?
Перешел на связку HD 660 S + Topping DX3 Pro+ с HD 558+Titanium HD, прозреваю с разницы :gigi:
Есть смысл настроить Topping DX3 Pro если не настраивал. Зображення Зображення
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

SORBEX
З тих бездротових гарнітур що особисто тримав у руках та слухав за зручністю, особливо при тривалому використанні, на мій скромний погляд кращими являються Bose QuietComfort 35, що перша що 2-га ревізія. Хоча як на мене тут потрібен особистий досвід, але вони зручні, дуже добрий шумодав, (з обережністю) можливо краща реалізація в цьому сегменті взагалі.
Himars1hno
Був власником Superlux HD660, - підключав до Fiio x5, а в ПК тоді стояла Asus Xonar Phoebus, - вони її "прокачували", - вбудований звук ні! З особистого спостереження типові монітори які доволі точно передають звук без прикрас, якщо потрібні глибокі та чітко виражені низькі частоти то це однозначно не ваш вибір! Ще додам, що в цих навушниках зєкономили абсолютно на всьому що не стосується звучання, - тобто матеріали вкрай дешеві як приклад амбюшури доволі швидко почали "сипатись". Загалом є сенс звертати на них увагу тільки при досить сильно обмеженому бюджеті, наявності аудіокарти з підсилювачем або наявності зовнішнього ЦАП, а також без необхідності в прослуховуванні дабстеп. :)
lewerlin
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 27.06.2023 12:02доволі точно передають звук без прикрас,
Ekz0rcyst: 27.06.2023 12:02потрібні глибокі та чітко виражені низькі частоти
Одне другому не заважає B-) . Якщо річ не про MEZE99 звісно :gigi:
Відповісти