Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
K11 R2RHotspur: ↑ 11.04.2025 00:05FiiO K11

Там ще вуха є, узнає багато новогоHotspur: ↑ 11.04.2025 00:05дякую. колонки дуже вінтаж

Брати Креатив у 2025 якось дивно звучить
Musician Pegasus II там не завадитьtablestikus: ↑ 11.04.2025 09:41Я поки оце знайшов що сподобалось
-
tablestikus
Member
Оу яка цікава річ. Але щось в Україні їх не бачу (Radio Bay: ↑ 11.04.2025 16:35Musician Pegasus II там не завадитьtablestikus: ↑ 11.04.2025 09:41Я поки оце знайшов що сподобалось
-
DEVES
Member
Вот если объективно, что в этой коробке интересного?
-
Radio Bay
Member
Це не просто цікава річ, це бімба. Хто порівнював, говорить що трохи ліпше за перший, який в мене. Змінив на нього AudioGD D77 Full Upgrade 2021 (double ES9038 Pro, Amanero) після то як пожив з ними двома на вихідних, але він одразу показав свій характер драйвом та натиском. Росіянці купують Пегасів на Алі. Здається, там фірмовий магазин. Буде цікаво пробью, що до чого. Про моє порівняння з АудіоГадом, звісно суб'єктивне, от я, як його увімкнув, він заграв "так як треба", от я так уявляю собі музику, а коли увімкну Motorhead "Ace of spades", то трапилося "це воно", аж в крісло впечатало натиском. З солоним джазом проте в нього теж все норм, універсальний хлопець, взагалі я спокійну музику слухаю. Я його охарактеризував, як "драйвовий мультібіт". До того ж він досить компактний, та чудово вписується куди завгодно.tablestikus: ↑ 11.04.2025 17:27Оу яка цікава річ
Відправлено через 7 хвилин 36 секунд:
Объективно, у него три ножки, все сравнения с другими цапами относительно звучания субъективны, а попытки выбора цапа по графиками типа Audio Science Review ни к чему хорошему привести не могут, хотя глянуть не мешает в рамках ли, не более )DEVES: ↑ 11.04.2025 17:41Вот если объективно, что в этой коробке интересного?
-
tablestikus
Member
Мене зацікавило що вона може прожувати через USB
та і відносно подивився що західні хлопці про нього у відосах відгукуються - явно не погана річ.
А що ти сам запропонувати можеш?
Відправлено через 16 хвилин 57 секунд:
Дякую за відгук. Як раз на алі я його і знайшов в продажі.Radio Bay: ↑ 11.04.2025 18:05Це не просто цікава річ, це бімба. Хто порівнював, говорить що трохи ліпше за перший, який в мене. Змінив на нього AudioGD D77 Full Upgrade 2021 (double ES9038 Pro, Amanero) після то як пожив з ними двома на вихідних, але він одразу показав свій характер драйвом та натиском. Росіянці купують Пегасів на Алі. Здається, там фірмовий магазин. Буде цікаво пробью, що до чого. Про моє порівняння з АудіоГадом, звісно суб'єктивне, от я, як його увімкнув, він заграв "так як треба", от я так уявляю собі музику, а коли увімкну Motorhead "Ace of spades", то трапилося "це воно", аж в крісло впечатало натиском. З солоним джазом проте в нього теж все норм, універсальний хлопець, взагалі я спокійну музику слухаю. Я його охарактеризував, як "драйвовий мультібіт". До того ж він досить компактний, та чудово вписується куди завгодно.tablestikus: ↑ 11.04.2025 17:27Оу яка цікава річ
-
Radio Bay
Member
Там теж хайпожерів вистачає. Єдиний ресурс до якого я прислуховуюсь там - Headfi.org. Те ж треба обережно, але там реальні користувачі та за відверту маячню там і порвати можуть. Для мене важлива там думка реальних користувачів з досвідом порівняння та володіння різною технікоюtablestikus: ↑ 11.04.2025 18:25та і відносно подивився що західні хлопці про нього у відосах відгукуються
USB там свій пропієтарний, як завжди чутливий до якості порту, а буває по іншому? Я експериментував з портами достатньо. Багато хто віддає перевагу підключенню по коаксіалу, AES, i2S через конвертор, але я пішов по шляху поліпшення USB. Не люблю багато коробків та дротів
Відправлено через 11 хвилин 56 секунд:
Пакують нормально, подвійній коробок, коробка девайса усередині транспортувальної. USB кабелю у комплекті здається, нема, влом лізти у хлам перевіряти, на 220 є. Там ще й НП працює. Сервіс у Musician нормальний контактні, був досвід спілкуванняtablestikus: ↑ 11.04.2025 18:42Як раз на алі я його і знайшов в продажі
-
tribute
Junior
А в чому різниця з K11?
-
DEVES
Member
Прямо сейчас на канале С микрофоном по жизни! интересный стрим...tablestikus: ↑ 11.04.2025 18:42 А що ти сам запропонувати можеш?
Или вчера там же был стрим совместно с Щербиным (автор канала звукорежисер, а гость звокоинженер), вот это я рекомендую посмотреть/послушать

А как-то осуждать розового пони с хоботом слона и хвостом моржа вообще не планировал

-
Radio Bay
Member
Классный канал, сталкивался, но для тех, кто делает музыку, а не слушает, разное восприятие.DEVES: ↑ 11.04.2025 20:16Прямо сейчас на канале С микрофоном по жизни! интересный стрим...
-
MSiAventador
Member
G6 це ЦАП Cirrus Logic CS43131 з ОП вбудованим в ЦАП - тобто це мобільне рішення.tribute: ↑ 10.04.2025 18:08 Creative AE-5 чи G6, що обрати та чому?
Раніше сидів на їхніх картах звук подобався live-audigy-audigy2zs-elite pro, зараз встройка на asus prime x370-pro (вроді і звик вже, але чогось не вистачає), asus xonar колись брав якийсь самий простий (на pci-e) спробувати - не сподобалось.
У АЕ-5 ЦАП ES9016K2M з якісними зовнішніми ОП.
До того ж у АЕ-5 навушниковий підсилювач до 70% гучності працює в класі А.
Тут навіть вибору нема, тільки АЕ-5.
-
Yellow wall
Junior
На ворожому форумі alic101 пише що пегас "Звучал интересно. Но вяло и расслабленно".tablestikus: ↑ 11.04.2025 18:42 Дякую за відгук. Як раз на алі я його і знайшов в продажі.
posting.php?mode=quote&f=9&p=3960697
-
Radio Bay
Member
Внутрішня збирає весь бруд з компа, тому велике питання чи потрібен той клас А у такому виконанніMSiAventador: ↑ 11.04.2025 20:57До того ж у АЕ-5 навушниковий підсилювач до 70% гучності працює в класі А
-
MSiAventador
Member
1. Topping D70 Pro - ЦАП ES9039S PRO , до того ж його підсилювач для навушників і попередній підсилювач більше не використовують старі модулі підсилювача NFCA та NFCA Discrete, замість цього обрано абсолютно новий модуль T'ang-ku-la, також відомий як A-10. Цей модуль уособлює їхній дух сходження на гірську вершину для досягнення найвищої продуктивності. Завдяки триступеневій схемі зворотного зв’язку, яка додатково знижує рівень шуму та спотворення, A-10 досягає приголомшливих 147 дБ динамічного діапазону, що є неймовірно високим показником. У поєднанні з оптимізованим вхідним каскадом і переробленою архітектурою підсилення, Topping зміг досягти 17 Вт вихідної потужності на канал при 16 Ом і 12,6 Вт потужності при 32 Ом через збалансовані виходи.tablestikus: ↑ 11.04.2025 09:41 А що скажете за варіанти цап для мого сетапу з бюджетом десь до $1к?
Я поки оце знайшов що сподобалось:
1. Topping D70 Pro
2. Denafrips ENYO 15TH
3. Audio-GD R-1 NOS
4. EverSolo DAC-Z8
5. Cambridge Audio DacMagic 200M
Аналоговий регулятор гучності R-2R
2. Denafrips ENYO 15TH - це R-2R жирний гальмівник, хоча 480 резисторів це набагато краще за 200. (Тут важливо не плутати ЦАП R-2R з регуляторами гучності на R-2R)
3. Audio-GD R-1 NOS - R-2R вентильна матриця FPGA , не чекайте аналітичності звуку від жодного R-2R але якщо обирати "ламповий цап" то мабуть краще такий.
4. EverSolo DAC-Z8 - комбайн на ES9039S PRO , з стандартними ОП ОРА1612 і дуже поганим підсилювачем для наушників зробленим за 3-и копійки щоб продавець просто на вітрині зміг перевірити наявність якогось звуку.
5. Cambridge Audio DacMagic 200M - два старі мобільні цапи ESS9028Q2M і нічого цікавого
Востаннє редагувалось 11.04.2025 21:24 користувачем MSiAventador, всього редагувалось 3 разів.
-
Radio Bay
Member
Перший раз таке чую, що хтось так його характеризував, та нікого не зустрічав, хто б заперечував мою думку про драйвовість та рітмічність. Може цей невідомий alic101 просто брехло та хайпожерYellow wall: ↑ 11.04.2025 21:12На ворожому форумі alic101 пише що пегас "Звучал интересно. Но вяло и расслабленно".

-
MSiAventador
Member
У АЕ-5 нема бруду на навушниках, бруд є на мініджековому виході центрального каналу/сабвуфера. Але цей бруд я чую якщо вухом залізти у самий динамік.Radio Bay: ↑ 11.04.2025 21:14Внутрішня збирає весь бруд з компа, тому велике питання чи потрібен той клас А у такому виконанніMSiAventador: ↑ 11.04.2025 20:57До того ж у АЕ-5 навушниковий підсилювач до 70% гучності працює в класі А
-
Radio Bay
Member
Я говорю про ваді які пруть по шині компа по живленню та не тількиMSiAventador: ↑ 11.04.2025 21:21У АЕ-5 нема бруду на навушниках
Востаннє редагувалось 11.04.2025 21:27 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
-
WaRMacTep
Member
MSiAventador
вибачте запитання я маю ае-5 1 ревізії не підкажете є різниця між старою та новою версією?
вибачте запитання я маю ае-5 1 ревізії не підкажете є різниця між старою та новою версією?
-
MSiAventador
Member
Одне й те саме просто у АЕ-5 Plus є підтримка декодування Dolby Digital Live.WaRMacTep: ↑ 11.04.2025 21:23 MSiAventador
-
Radio Bay
Member
До речі, цікаво б було послухати про просте порівняння у лоб з Г6, без всяких теорійMSiAventador: ↑ 11.04.2025 21:21У АЕ-5 нема бруду на навушниках