Можу порадити Hator Hypergang як план мінімум ) Ну або його копію - Havit h2002d. Або ще Edifier G2 II, можливо навіть цікавіше буде.kyky: ↑ 08.01.2023 18:40 Шановні, а що порадите з повнорозмірних навушників з мікрофоном для онлайн ігор? Десь до 1500 грн
Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
feniks_tm
Member
-
Podyrio
Member
Ооо как мне это знакомо, хорошо хоть новая почта работает.MSI-PC User: ↑ 07.01.2023 14:22Донбасс в нынешнем виде - это даже не Харьков и тем более не Киев... Нет здесь никакого ассортимента товаров, только интернет-магазины и доставка
-
Max
Junior
Народ, а шо скажете за Logitech G PRO X?
На амазоні за 60 уе, правда версія League of Legends, но для сидиння вдома піде.
На амазоні за 60 уе, правда версія League of Legends, но для сидиння вдома піде.
-
Hotspur
Member
все поганоMax: ↑ 09.01.2023 10:21 Народ, а шо скажете за Logitech G PRO X?
-
Max
Junior
Що можна взяти на заміну Hyperx Cloud core?Hotspur: ↑ 09.01.2023 11:47все поганоMax: ↑ 09.01.2023 10:21 Народ, а шо скажете за Logitech G PRO X?
Переважно ігри, музика фільми рідко.
Бюджет +- 5к
Якщо брати наприклад Beyerdynamic DT 770 PRO то треба ще з мікрофоном щось вирішити.
-
ExzoTikFruiT
Junior
Всем привет. Подскажите,что можно взять аналогичное на замену Sony WF-1000XM4? За год аккум правого ушатался в 0. Хватает на 40 минут. Батареек на замену ждать 2 месяца
-
Bender911
Member
ExzoTikFruiT
Дивно як так сталося. Кожен день висаджували/заряджали? В мене пара Airpod (перші та прошки) вже більше року і поки не видно особливої деградації. Заміри не робив, але більше години точно працювали в дорозі. Проте там є "оптимизація" заряду - слідкує за використанням і не заряджає більше ніж 80%.
Дивно як так сталося. Кожен день висаджували/заряджали? В мене пара Airpod (перші та прошки) вже більше року і поки не видно особливої деградації. Заміри не робив, але більше години точно працювали в дорозі. Проте там є "оптимизація" заряду - слідкує за використанням і не заряджає більше ніж 80%.
-
heidfeld
Member
https://hotline.ua/av-naushniki-garnitu ... ah-az60-k/ExzoTikFruiT: ↑ 17.01.2023 15:23 Всем привет. Подскажите,что можно взять аналогичное на замену Sony WF-1000XM4? За год аккум правого ушатался в 0. Хватает на 40 минут. Батареек на замену ждать 2 месяца
-
ExzoTikFruiT
Junior
Да нет,ничего особо не делал. Вечером фильм по часу,и пару раз в неделю музыку в течении часа днём.Bender911: ↑ 17.01.2023 16:32Дивно як так сталося. Кожен день висаджували/заряджали? В мене пара Airpod (перші та прошки) вже більше року і поки не видно особливої деградації. Заміри не робив, але більше години точно працювали в дорозі. Проте там є "оптимизація" заряду - слідкує за використанням і не заряджає більше ніж 80%.
Левое ухо при этом 80%,а правое в этот момент уже выключается. У них это как я понял болячка
heidfeld
Спасибо,почитаю про них
-
Allezz
Member
Вітаю, шукаю легеньку модель, джек, може ось таку, можливо маєте думку з приводу
https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... i-1000908/
https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... i-1000908/
-
TheNight
Junior
Дайте декілька варіантів. Шукаю навушники проводні до телефону бюджет 50-100$
-
er[socrates]
Member
del
-
Hotspur
Member
великі чи вкладиші ?TheNight: ↑ 17.01.2023 23:56 Дайте декілька варіантів. Шукаю навушники проводні до телефону бюджет 50-100$
-
Ostin
Member
Привіт в цій темі. Хочу купити дружині перші TWS навушники. Мають бути не занадто великі, ну і щоб менше всяких заморочок в роботі було. З безпроводом ніколи не мав справи, тому що можете порадити?
З ціною не розганяймось, хай взагалі спробує, чи воно їй потрібно. Ціна від 1-2 тисяч і до... раціонального рівня як для перших таких вух.
З ціною не розганяймось, хай взагалі спробує, чи воно їй потрібно. Ціна від 1-2 тисяч і до... раціонального рівня як для перших таких вух.
-
Foxgl
Member
Вкладиші чи внутриканальні?Ostin: ↑ 19.01.2023 10:51 Привіт в цій темі. Хочу купити дружині перші TWS навушники. Мають бути не занадто великі, ну і щоб менше всяких заморочок в роботі було. З безпроводом ніколи не мав справи, тому що можете порадити?
-
Ostin
Member
Foxgl
Не суттєво. В разі вкладишів потрібно розуміти, що вуха жіночі, тому невеликі. Мої колишні манки проводні їй були сильно великі.
Їй хочеться щось робити і розмовляти, або щось слухати, коли руки зайняті. Не думаю, що хайрес тут на першому місці
Не суттєво. В разі вкладишів потрібно розуміти, що вуха жіночі, тому невеликі. Мої колишні манки проводні їй були сильно великі.
Їй хочеться щось робити і розмовляти, або щось слухати, коли руки зайняті. Не думаю, що хайрес тут на першому місці
-
Foxgl
Member
Ну тут все залежить від бюджету, в середньому діапазоні цін із того що в мене було на руках це OnePlus buds pro або Nothing ear 1, Marshall Minor 3(тут головне купити оригінал) або Huawei freebuds 4. Ще є лінійка Адідас це практично аналоги Маршалів, але мені вони по дизайну не зайшлиOstin: ↑ 19.01.2023 12:12 Foxgl
-
Artem_M
Member
Випадково натрапив на відео-огляд навушників 1MORE Spearhead VR (накладні, провідні), коли шукав навушники для геймінгу.kyky: ↑ 08.01.2023 18:40 Шановні, а що порадите з повнорозмірних навушників з мікрофоном для онлайн ігор? Десь до 1500 грн
Купив б.у. на ОЛХ за 550 грн. І чесно кажучи був приємно здивований рівнем звука. Він тут дійсно якісний. Не буду вдаватися в технічних опис частот і прочих модуляцій, я в цьому не спец. Але навіть за фул-прайс нових (+/-40$) вони бездоганні. Мають вбудовану аудіокарту, і якщо підключити через usb вони повністю розкривають свій потенціал. Що б користуватись при підключенні через звичайний кабель та 3,5 потрібне достатньо потужне джерело звуку, наприклад телефон їх не розкачає.
Мікрофон на 4ку. Підсвітку можна вимкнути. Раджу як недороге рішення, якщо бюджет обмежений, а хорошого звуку хочеться.
-
ARomanA
Member
Anker Air Pro 2 не идет зарядка от кейса, кейс от ПК заряжается, наушники в кейсе при подкл. внешнем питании заряжаются, а от аккума кейса - нет. Что можно проверить?
-
kyky
Member
Artem_M
Дякую, але шкода що запізно. Взяв edifier g2 і не ставиться їхнє по. Без нього звук паршивий.
Дякую, але шкода що запізно. Взяв edifier g2 і не ставиться їхнє по. Без нього звук паршивий.