Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
feniks_tm
Member

Повідомлення

kyky: 08.01.2023 18:40 Шановні, а що порадите з повнорозмірних навушників з мікрофоном для онлайн ігор? Десь до 1500 грн :beer:
Можу порадити Hator Hypergang як план мінімум ) Ну або його копію - Havit h2002d. Або ще Edifier G2 II, можливо навіть цікавіше буде.
Podyrio
Member

Повідомлення

MSI-PC User: 07.01.2023 14:22Донбасс в нынешнем виде - это даже не Харьков и тем более не Киев... Нет здесь никакого ассортимента товаров, только интернет-магазины и доставка
Ооо как мне это знакомо, хорошо хоть новая почта работает.
Max
Junior

Повідомлення

Народ, а шо скажете за Logitech G PRO X?
На амазоні за 60 уе, правда версія League of Legends, но для сидиння вдома піде.
Hotspur
Member

Повідомлення

Max: 09.01.2023 10:21 Народ, а шо скажете за Logitech G PRO X?
На амазоні за 60 уе, правда версія League of Legends, но для сидиння вдома піде.
все погано
Max
Junior

Повідомлення

Hotspur: 09.01.2023 11:47
Max: 09.01.2023 10:21 Народ, а шо скажете за Logitech G PRO X?
все погано
Що можна взяти на заміну Hyperx Cloud core?
Переважно ігри, музика фільми рідко.
Бюджет +- 5к
Якщо брати наприклад Beyerdynamic DT 770 PRO то треба ще з мікрофоном щось вирішити.
ExzoTikFruiT
Junior

Повідомлення

Всем привет. Подскажите,что можно взять аналогичное на замену Sony WF-1000XM4? За год аккум правого ушатался в 0. Хватает на 40 минут. Батареек на замену ждать 2 месяца
Bender911
Member

Повідомлення

ExzoTikFruiT

Дивно як так сталося. Кожен день висаджували/заряджали? В мене пара Airpod (перші та прошки) вже більше року і поки не видно особливої деградації. Заміри не робив, але більше години точно працювали в дорозі. Проте там є "оптимизація" заряду - слідкує за використанням і не заряджає більше ніж 80%.
heidfeld
Member

Повідомлення

ExzoTikFruiT: 17.01.2023 15:23 Всем привет. Подскажите,что можно взять аналогичное на замену Sony WF-1000XM4? За год аккум правого ушатался в 0. Хватает на 40 минут. Батареек на замену ждать 2 месяца
https://hotline.ua/av-naushniki-garnitu ... ah-az60-k/
ExzoTikFruiT
Junior

Повідомлення

Bender911: 17.01.2023 16:32Дивно як так сталося. Кожен день висаджували/заряджали? В мене пара Airpod (перші та прошки) вже більше року і поки не видно особливої деградації. Заміри не робив, але більше години точно працювали в дорозі. Проте там є "оптимизація" заряду - слідкує за використанням і не заряджає більше ніж 80%.
Да нет,ничего особо не делал. Вечером фильм по часу,и пару раз в неделю музыку в течении часа днём.
Левое ухо при этом 80%,а правое в этот момент уже выключается. У них это как я понял болячка

heidfeld
Спасибо,почитаю про них
Allezz
Member

Повідомлення

Вітаю, шукаю легеньку модель, джек, може ось таку, можливо маєте думку з приводу
https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... i-1000908/
TheNight
Junior

Повідомлення

Дайте декілька варіантів. Шукаю навушники проводні до телефону бюджет 50-100$
er[socrates]
Member

Повідомлення

del
Hotspur
Member

Повідомлення

TheNight: 17.01.2023 23:56 Дайте декілька варіантів. Шукаю навушники проводні до телефону бюджет 50-100$
великі чи вкладиші ?
Ostin
Member

Повідомлення

Привіт в цій темі. Хочу купити дружині перші TWS навушники. Мають бути не занадто великі, ну і щоб менше всяких заморочок в роботі було. З безпроводом ніколи не мав справи, тому що можете порадити?
З ціною не розганяймось, хай взагалі спробує, чи воно їй потрібно. Ціна від 1-2 тисяч і до... раціонального рівня як для перших таких вух.
Foxgl
Member

Повідомлення

Ostin: 19.01.2023 10:51 Привіт в цій темі. Хочу купити дружині перші TWS навушники. Мають бути не занадто великі, ну і щоб менше всяких заморочок в роботі було. З безпроводом ніколи не мав справи, тому що можете порадити?
З ціною не розганяймось, хай взагалі спробує, чи воно їй потрібно. Ціна від 1-2 тисяч і до... раціонального рівня як для перших таких вух.
Вкладиші чи внутриканальні?
Ostin
Member

Повідомлення

Foxgl
Не суттєво. В разі вкладишів потрібно розуміти, що вуха жіночі, тому невеликі. Мої колишні манки проводні їй були сильно великі.
Їй хочеться щось робити і розмовляти, або щось слухати, коли руки зайняті. Не думаю, що хайрес тут на першому місці :)
Foxgl
Member

Повідомлення

Ostin: 19.01.2023 12:12 Foxgl
Не суттєво. В разі вкладишів потрібно розуміти, що вуха жіночі, тому невеликі. Мої колишні манки проводні їй були сильно великі.
Їй хочеться щось робити і розмовляти, або щось слухати, коли руки зайняті. Не думаю, що хайрес тут на першому місці :)
Ну тут все залежить від бюджету, в середньому діапазоні цін із того що в мене було на руках це OnePlus buds pro або Nothing ear 1, Marshall Minor 3(тут головне купити оригінал) або Huawei freebuds 4. Ще є лінійка Адідас це практично аналоги Маршалів, але мені вони по дизайну не зайшли
Artem_M
Member

Повідомлення

kyky: 08.01.2023 18:40 Шановні, а що порадите з повнорозмірних навушників з мікрофоном для онлайн ігор? Десь до 1500 грн :beer:
Випадково натрапив на відео-огляд навушників 1MORE Spearhead VR (накладні, провідні), коли шукав навушники для геймінгу.
Купив б.у. на ОЛХ за 550 грн. І чесно кажучи був приємно здивований рівнем звука. Він тут дійсно якісний. Не буду вдаватися в технічних опис частот і прочих модуляцій, я в цьому не спец. Але навіть за фул-прайс нових (+/-40$) вони бездоганні. Мають вбудовану аудіокарту, і якщо підключити через usb вони повністю розкривають свій потенціал. Що б користуватись при підключенні через звичайний кабель та 3,5 потрібне достатньо потужне джерело звуку, наприклад телефон їх не розкачає.
Мікрофон на 4ку. Підсвітку можна вимкнути. Раджу як недороге рішення, якщо бюджет обмежений, а хорошого звуку хочеться.
ARomanA
Member

Повідомлення

Anker Air Pro 2 не идет зарядка от кейса, кейс от ПК заряжается, наушники в кейсе при подкл. внешнем питании заряжаются, а от аккума кейса - нет. Что можно проверить?
kyky
Member

Повідомлення

Artem_M
Дякую, але шкода що запізно. Взяв edifier g2 і не ставиться їхнє по. Без нього звук паршивий. :(
Відповісти