Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

Ostin: 07.01.2025 20:38Зараз є ще DSD. І як на мене, маючи записи SACD або гарні ріпи в ДСД 128+ - то краще слухати їх нативно на маленькій коробочці типу Fiio KA17, ніж на настільній коробці, яка вміє тільки в PCM.
чим краще ? в тебе колонки Hi Res чи краще що доходить до ЦАП і там помирає ?
Ostin
Member

Повідомлення

Hotspur
Звучить трохи по-іншому. Ну не знаю, просто спробуй і скажеш, чи є різниця. В навушниках я різницю відчуваю, мені дсд звучить краще.
Я взагалі DSD за хайрес не вважаю. Це просто інший спосіб запису інформації. І воно дійсно альтернативне. А хайреси 384 чи 192 взагалі не розумію і не чую.
Hotspur
Member

Повідомлення

Ostin: 07.01.2025 20:41 В навушниках я різнию відчуваю, мені дсд звучить краще.
модель навушників скажи
Ostin
Member

Повідомлення

Hotspur
Fiio FF5 :rotate:
Hotspur
Member

Повідомлення

складно сказати. я їх не слухав. може бути

В FiiO FF5 використовується великий 14,2 мм динамік з новою інноваційною композитною діафрагмою, в основі якої лежить карбон.

цікава модель. про їх детальність взагалі нічого не скажу
Востаннє редагувалось 07.01.2025 20:47 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Чому б ні, у ДСД зовсім інший звук, мені не зайшов, але то діло смаку, багато хто у захваті
Lekrs
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.01.2025 16:40
Pathfinder: 07.01.2025 16:15Щоб відчути треба шось не менше за 300-400 ? В діапазоні 100 вони будуть +- однакові ? Думав більш орієнтований пристрій буде краще за більш "геймерський"
навушники заміни на Sennheiser HD 800 тоді будеш шукати ЦАП під них. 900 не самі детальні вуха в світі

Відправлено через 51 секунду:
Radio Bay: 07.01.2025 16:29Ні, просто вау не буде.

- FiiO K11 R2R
- iFi ZEN DAC
- Fiio K5/K7 Pro ESS
- молодші Шііти

Тобто 200+, б/в буде дешевше
це не має сенсу від слова зовсім. Нащо це під 900 Баери ? Щоб що ? Гроші витратити внікуди ?
Є. Навіть на simgot ea 500 lm, які коштують 89 баксів відчутна різниця
Radio Bay
Member

Повідомлення

Lekrs: 07.01.2025 21:02Є. Навіть на simgot ea 500 lm, які коштують 89 баксів відчутна різниця
Більш того, я коли придбав Schiit Lyr Mutibit на зміну Asus Xonar Essence ST в мене були ще простші затички Sennheiser IE4, я гарно знав як вони з Асусі грають, я коли поставив AC/DC - Fire Your Guns (Live), я думав, що мене розірве на шматки від того драйву та рокнролу що мені в вуха накидало, я був в шоці від того рубілова у голові, звідкіля то все взялось? :)
AC/DC - Fire Your Guns (Live at Donington, 8/17/91)
І то річ не про детальність, біса їй у ребро, то принципово інший звук, подача, ураган, а на Асусі грає собі та грає, як завжди
Цап - це насамперед подача, характер звуку, тому я давно пропоную мультібіт до студійних моніторів, а зараз ще й R2R
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 21:26Більш того, я коли придбав Schiit Lyr Mutibit на зміну Asus Xonar Essence ST в мене були ще простші затички Sennheiser IE4, я гарно знав як вони з Асусі грають, я коли поставив AC/DC - Fire Your Guns (Live), я думав, що мене розірве на шматки від того драйву та рокнролу що мені в вуха накидало, я був в шоці від того рубілова у голові, звідкіля то все взялось?
я б краще послухав про сліпий тест когось а не оці описи
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.01.2025 21:33я б краще послухав про сліпий тест когось а не оці описи
Зроби, все у твоїх руках
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 21:49Зроби, все у твоїх руках
ну комплект то у тебе. я можу тільки на своєму робити
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.01.2025 21:52я можу тільки на своєму робити
У магазин піди, порівняй дешеву мутну дельта-сігму із слабким підсилювачем для навушників типа SMSL SU-1 та щось типа того ж Ліра або Audio-gd NFB-11.38. Грубо кажучи Запорожець та Мерседес :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 22:07У магазин піди, порівняй дешеву мутну дельта-сігму із слабким підсилювачем для навушників типа SMSL SU-1 та щось типа того ж Ліра або Audio-gd NFB-11.38. Грубо кажучи Запорожець та Мерседес
порівнював. Для навушників дешевше 400 доларів (без скидок) різниця від супер ЦАПів ніякої. На чомусь типу Sennheiser HD 650 її можна почути не завжди і не на всіх треках.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.01.2025 22:10порівнював. Для навушників дешевше 400 доларів (без скидок) різниця від супер ЦАПів ніякої. На чомусь типу Sennheiser HD 650 її можна почути не завжди і не на всіх треках.
Ото для мене диво дивне, а який підсилювач до Сенхів був
Entar
Member

Повідомлення

Доброго дня, є коробочка:
m3 s.m.s.l. , лежить без діла.
Є звуковуха Creative Audigy Rx.

Чи є сенс якось підключити цю коробочку до колонок (поки свен бф-11, буде скоро надіюсь едіфайр 1700/1855) / до навушників HyperX Cloud Alpha S ?
Якщо є, то яка схема підключення буде ідеальною?
Зі звуковухи цифра в коробочку, а в коробочку RCA або 3.5 джек?
tablestikus
Member

Повідомлення

Pathfinder: 07.01.2025 16:44
Radio Bay: 07.01.2025 16:29
Ні, просто вау не буде.

- FiiO K11 R2R
- iFi ZEN DAC
- Fiio K5/K7 Pro ESS
- молодші Шііти

Тобто 200+, б/в буде дешевше
А шоб різницю почути ? Вау це вже 500 уе треба ? І цікаво чи є шось комбіноване, а не дві коробки і куча проводів як Магні+Моді .....
Я відчув різницю на 770 коли поміняв G6 на Onkyo за штуку баксів.

Тепер наступний ривок для вау хочу 770 на Audeze поміняти.
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 22:15Ото для мене диво дивне, а який підсилювач до Сенхів був
моя U 7 (не витягувала по посиленню), FiiO K7 - нормально, FiiO K19 - нормально, TEAC AX-505 - нормально. Ітого з 3 штук що витягують по гучності всі грають + -. Відрізнити всліпу 7 від 19 неможливо.
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 07.01.2025 22:34Я відчув різницю на 770 коли поміняв G6 на Onkyo за штуку баксів.
Я з приводу G5/6 не висловлююсь чисто щоб не ображати властників. Г5 слухав якось
tablestikus: 07.01.2025 22:34Тепер наступний ривок для вау хочу 770 на Audeze поміняти.
Вау :beer:

Але планари полюбляють моцний усілок, але то тоді попереду
Entar
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 22:59 Я з приводу G5/6 не висловлююсь чисто щоб не ображати властників. Г5 слухав якось
А можна мені пошепки розказати?) А то я зі своєю аудижи рх комплексую. Чи краще замість цих Г5/Г6 взяти якусь коробочку типу фіделіо ?
Hotspur
Member

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 23:30Чи краще замість цих Г5/Г6 взяти якусь коробочку типу фіделіо ?
G 6 гарна карта в якої є одна проблема це живлення. Все інше там добре. Якщо не думаєте купляти нормальні колонки чи навушники щось вище G6 вам не треба абсолютно. Є коробочки краще неї і навіть кращі і дешевші але це треба знати нащо воно треба
Востаннє редагувалось 07.01.2025 23:38 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти