В этой теме выбираем звуковые карты
Пофилософствовать на тему звука можно там
Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
tablestikus
Member
Я от було SACD послухав з його космічною дискретизацією під 3 ляма герц, от там щось почув, але більше схиляюся просто до того що сам матеріал якісно зроблений.Radio Bay: ↑ 02.01.2025 19:33Типа здатність передати більшу кількість інформації у одиницю часу, хайрез. Пробував слухати, не зачепило, якийсь рафінований звук та місця капець займає. Більш того, заради експерименту конвертнув той хайрез у 16/44, нормальній звук , диво дивне, то був Kenichi Tsunoda Big Band - Big Band Stage (2010) здається. З того часу хайрезами не бавлюсь, не бачу сенсу, тут нехай 16/44 хтось нормально відпрацює, а от 24/44, 24/96 є в колекції. Не женусь, але коли потрапляють залишаю. На мене є сенс. Може десь і 24/192 є, не пам'ятаю, але більшість 16/44, от прям брати та міняти не бачу сенсуtablestikus: ↑ 02.01.2025 10:51Оце мені трапився реліз блюзу з дискретизацією 352800Hz, а для чого його роблять?
-
Radio Bay
Member
Розумне припущення, бо там 100% був ремастер. До речі, японці для свого внутрішнього ринку часто ремастерять навіть CD, особливо металюг, які часто так собі пишуться. Колись на Моторхеад порівнював, японський був на мій ух ліпшийtablestikus: ↑ 03.01.2025 00:33але більше схиляюся просто до того що сам матеріал якісно зроблений
-
tablestikus
Member
Я в минулому році переслуховував всі можливі видання Pink Floyd - то собі залишив саме японські версії, вони найбільше сподобались.Radio Bay: ↑ 03.01.2025 00:48Розумне припущення, бо там 100% був ремастер. До речі, японці для свого внутрішнього ринку часто ремастерять навіть CD, особливо металюг, які часто так собі пишуться. Колись на Моторхеад порівнював, японський був на мій ух ліпшийtablestikus: ↑ 03.01.2025 00:33але більше схиляюся просто до того що сам матеріал якісно зроблений
До речі, я тут якось питав за щось дешеве D-класу для аналогового виходу з проєктора дешевого. Мий вибір пав на S.M.S.L. DA-1 за $50 дістався з аліекспресу. Був вражений тому яке воно маліпусеньке) Підкинув до нього свої минулі кліпші RP-41 II і для тесту з мініджека звукової в компі підключав - запаса потужності в DA-1 просто з головою. А от звук - ну таке собі, але я це порівнював з тим як RP-41 II грають з моїм профільним Onkyo ТХ-8270, загальне враження - так, воно грає краще за всяку мультимедійку, але з моїм основним сетапом воно програє як і в деталізації, сцені та і взагалі здалося що якось обрізаний діапазон. Але це лірика, чогось особливого за такі гроші я не очікував. Підкинув потім до проєктора і розставивши колонки - ну мене повністю влаштувало, тепер я не чую над вухом пердящого динаміка з проєктора і є запас потужності ютубчик перед сном подивитися не намагаючись зробити у спальні максимальну тишу щоб чути все що було з вбудованого динаміка. Взагалі з кабелями все обійшлося в $80 то можна сказати що шара.
Ну і трохи фоток
- спойлер
-
Ostin
Member
tablestikus
То це ж був тест вбудована звукова + дешевий підсилювач проти ресивера з цап на борту. В такому варіанті не дуже зрозуміло, що настільки зливає - вбудована звукова чи підсилювач
Для цікавості було б корисно увімкнути китайщину в якийсь цап чи зовнішню звуковуху...
То це ж був тест вбудована звукова + дешевий підсилювач проти ресивера з цап на борту. В такому варіанті не дуже зрозуміло, що настільки зливає - вбудована звукова чи підсилювач
Для цікавості було б корисно увімкнути китайщину в якийсь цап чи зовнішню звуковуху...
-
tablestikus
Member
Ostin
Так, тест неканонічний. Я думаю злива і те і те. Цапів зовнішніх як і звуковух зараз під рукою немає.
Так, тест неканонічний. Я думаю злива і те і те. Цапів зовнішніх як і звуковух зараз під рукою немає.
-
Radio Bay
Member
Для своєї задачі, здається нормtablestikus: ↑ 03.01.2025 10:52 Взагалі з кабелями все обійшлося в $80 то можна сказати що шара.
-
tablestikus
Member
До речі, все забуваю спитати, наскільки сильно вплива коли кабелі до колонок ідуть не однакової довжини?
-
Radio Bay
Member
Наврядче буде помітно, якщо не 3м проти 50 см, сам не тестував, не було таких кейсів. 1м проти 1,5 не думаю, що буде різниці, припущенняtablestikus: ↑ 03.01.2025 15:13До речі, все забуваю спитати, наскільки сильно вплива коли кабелі до колонок ідуть не однакової довжини?
-
tablestikus
Member
Ну в мене зараз під проєктор одна колонка 5м, інша 1м. Я поки кинув по 5м. кожна, от і думаю чи варто підрізати чи просто скрутити.Radio Bay: ↑ 03.01.2025 15:24Наврядче буде помітно, якщо не 3м проти 50 см, сам не тестував, не було таких кейсів. 1м проти 1,5 не думаю, що буде різниці, припущенняtablestikus: ↑ 03.01.2025 15:13До речі, все забуваю спитати, наскільки сильно вплива коли кабелі до колонок ідуть не однакової довжини?
-
Ostin
Member
З точки зору теоретичної швидкості поширення е\м випромінювання, метрові відстані та різниця між ними не мали б створювати хоча б якоїсь значущої різниці для вуха.
З точки зору практики не перевіряв і не читав про таке)
З точки зору практики не перевіряв і не читав про таке)
-
Radio Bay
Member
Я б скрутив, але не в кільце, бо то антена. Не знаю чи буде різниця, може маячню видумавtablestikus: ↑ 03.01.2025 15:26от і думаю чи варто підрізати чи просто скрутити
-
Scoffer
Member
Нерівні опори (поганого) кабеля можуть впливати і частота розділу фільтрів розійдеться на якісь там десятки герць. Але це вже про зовсім високі матерії. Не актуально для перечісної акустики.
-
Radio Bay
Member
tablestikus
- FLAC 24 bits/44.1 kHz, bitrate: 1509 kbps
Released: 2024
Label: Legacy Recordings
Genre: Rock, Progressive Rock
Country: UK