Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
feson
Member
Ну звуковая карта от Hator - это простой свисток скорее всего на смедии какой то.The_Rusik: ↑ 12.12.2024 13:05 Есть навушники:
Hator Hypergang evo
Hator Hyperpunk 2
JBL T110
И есть звуковая карта:
В плате Realtek 887
USB Hator (комплектная от наушников)
Никаких топовых юсб X_MOS и цапов ES9038 в нем нет.
Поэтому звук от риалтека - недалеко....пошел...
Вам можно пробовать любую звуковую карту - например выше указанную FX-Audio DAC-X3PRO.
А микрофон включать во вход риалтека матплаты - там хватит всего для микрофона...риалтек все умеет...и может с простым как у Вас микрофоном.
В наушниках своих Вы все услышите.
-
Hotspur
Member
звичайна. ти вкурсі що люди і кольори відрізняти не можуть що довів ще Дальтон ? Звичайна ілюзія слухуRadio Bay: ↑ 12.12.2024 20:05Та яка там ілюзія?
Відправлено через 33 секунди:
це не карта. це ЦАПfeson: ↑ 12.12.2024 20:13Вам можно пробовать любую звуковую карту - например выше указанную FX-Audio DAC-X3PRO.
-
feson
Member
FX-Audio DAC-X3PRO - это вообще начальный Хай ЕНД...если заменить ОУ и их обвязку и обвязку ES9023 и использовать линейный источник питания 12В.
-
Hotspur
Member
на Beyerdynamic DT 880 PRO/250 Om я чую різницю між ріалтеком 8хх Asus U7 і FX-Audio DAC-X3PRO. Що в нас найдешевше з акустики яке доорівнює Баерам по детальності і має 6-8" динамік ?Radio Bay: ↑ 12.12.2024 20:05Це дивно, Соло можуть показати
-
feson
Member
G6 со своим СS никогда не переиграет ES9023.
-
Hotspur
Member
проблема G6 це живленняfeson: ↑ 12.12.2024 20:23 G6 со своим СS никогда не переиграет ES9023.
-
feson
Member
Якщо FX-Audio DAC-X3PRO - в стоці. То запевняю - ти ще не чув як може грати ES9023.Hotspur: ↑ 12.12.2024 20:21на Beyerdynamic DT 880 PRO/250 Om я чую різницю між ріалтеком 8хх Asus U7 і FX-Audio DAC-X3PRO. Що в нас найдешевше з акустики яке доорівнює Баерам по детальності і має 6-8" динамік ?Radio Bay: ↑ 12.12.2024 20:05Це дивно, Соло можуть показати
Зараз в тебе рівень - мультимедія.
Зроби обвязку цапи як Lynx D68. Тільки цапи - фільтри не дивися.
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
Конденсатори можна поставити - тантал. 10-47мкф.
-
Radio Bay
Member
Зараз я тобі відкрию нові деталі всесвіту:Hotspur: ↑ 12.12.2024 20:18звичайна. ти вкурсі що люди і кольори відрізняти не можуть що довів ще Дальтон ? Звичайна ілюзія слуху
1. Був в мене друг з вадами сприйняття кольору, він не правильно сприймав, красний зеленим, але він завжди знав, якщо на світлофорі зелений, то йти не треба.
2. Якщо в тебе Соло не реагують на джерела то може це в тебе ілюзія? І на комутацію не реагують? Колись вони вважались непоганими
Відправлено через 4 години 41 хвилину 11 секунд:
Моє припущення, що найбільший профіт буде від заміни БЖfeson: ↑ 12.12.2024 20:19если заменить ОУ и их обвязку и обвязку ES9023 и использовать линейный источник питания 12В.
-
Ostin
Member
То це ESS краще за CS в загальному випадку чи як?feson: ↑ 12.12.2024 20:23СS никогда не переиграет ES9023
-
Eduard1980
Member
Може тому що він знав, що зелений знизу, а червоний зверху?Radio Bay: ↑ 13.12.2024 08:57 Зараз я тобі відкрию нові деталі всесвіту:
1. Був в мене друг з вадами сприйняття кольору, він не правильно сприймав, красний зеленим, але він завжди знав, якщо на світлофорі зелений, то йти не треба.
Нові деталі всесвіту
-
l-m
Member
Звісно ні.Ostin: ↑ 13.12.2024 12:20То це ESS краще за CS в загальному випадку чи як?feson: ↑ 12.12.2024 20:23СS никогда не переиграет ES9023
В загальному випадку як раз на ESS купа сміття (в тому числі недешевого).
-
feson
Member
Читайте уважно.Ostin: ↑ 13.12.2024 12:20То це ESS краще за CS в загальному випадку чи як?feson: ↑ 12.12.2024 20:23СS никогда не переиграет ES9023
Я писав що в G6 CS не преграє ES9023 в тому пристрої який наводився вище.
Це - не узагальнюючий випадок....
-
Hotspur
Member
так. я поміняв ту фігню що йшла на простоо фірмовий блок живлення ЮСБ - стало кращеRadio Bay: ↑ 13.12.2024 08:57Моє припущення, що найбільший профіт буде від заміни БЖ
Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
1 це не має відношення до дальтонізму. колір сам по собі субьективний. ну типу лолосевий до рожевого це у багатьох 1 колір.Radio Bay: ↑ 13.12.2024 08:57Зараз я тобі відкрию нові деталі всесвіту:
2. Якщо в тебе Соло не реагують на джерела то може це в тебе ілюзія? І на комутацію не реагують? Колись вони вважались непоганими
2 я пробував з Соло 6 ЦАП ціною десь 3000 доларів - таке саме як з Asus U7. На заміну кабелів пасивна колонка стала краще реагувати. активна на заміну RCA - стало краще але не так сильно як пасивна колонка. Думаю якщо в Соло замінити живлення буде великий буст. але робити це не хочу. хочу поміняти акустику на якесь HI FI або монітори як будуть трохи лишніх грошей
-
lewerlin
Member
Колір - випромінювання з цілком конкретною довжиною хвилі. "Кольорів не існує" це щось на плоскоземельному.
-
Ostin
Member
lewerlin
Він правий в тому, що узагальнюючи, ми домовились, що це - зелений, а ото - синій. Для більшості це підходить. Але все ж, це трохи суб'єктивно. Я колись був вдарив праве око, то пам'ятаю, що досліджуючи зір різними очима, я відчував, що кольорова гама між очима трішечки відрізняється. Не в сенсі червоний став зеленим. А в сенсі, одне око давало трохи інший відтінок, менш насичений. І щоб те побачити, треба було саме це і порівнювати. Але висновок я такий і зробив - колір трохи суб'єктивна річ, у кожного свій.
Як і звук, повертаючись до теми
А хвилі вони всі однакові. Що звукові, що електромагнітні. От тільки пристрої фіксації різні)
Він правий в тому, що узагальнюючи, ми домовились, що це - зелений, а ото - синій. Для більшості це підходить. Але все ж, це трохи суб'єктивно. Я колись був вдарив праве око, то пам'ятаю, що досліджуючи зір різними очима, я відчував, що кольорова гама між очима трішечки відрізняється. Не в сенсі червоний став зеленим. А в сенсі, одне око давало трохи інший відтінок, менш насичений. І щоб те побачити, треба було саме це і порівнювати. Але висновок я такий і зробив - колір трохи суб'єктивна річ, у кожного свій.
Як і звук, повертаючись до теми
А хвилі вони всі однакові. Що звукові, що електромагнітні. От тільки пристрої фіксації різні)
-
Hotspur
Member
ок. сприйняття випромінюванняlewerlin: ↑ 13.12.2024 19:02Колір - випромінювання з цілком конкретною довжиною хвилі. "Кольорів не існує" це щось на плоскоземельному.
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
вітаю. тепер ви знаєте що Джон Дальтон був великим вченимOstin: ↑ 13.12.2024 19:23 Але висновок я такий і зробив - колір трохи суб'єктивна річ, у кожного свій.
Відправлено через 58 секунд:
Сприйняття кольору – це здатність людини сприймати кольори та розрізняти їх відтінки, яскравість і насиченість. Воно обумовлене особливостями будови ока і роботи зорової системи. Сприйняття кольору може відрізнятися у різних людей в залежності від генетичних особливостей та фізіологічних параметрів ока.
Відправлено через 25 секунд:
як і звукOstin: ↑ 13.12.2024 19:23Як і звук, повертаючись до теми
Відправлено через 31 хвилину 19 секунд:
в мене є знайомий в якого купа обладнання всякого і якийсь час він сидів з купою підсилювачів і Microlab SOLO 6. і він відключив встроений, зробив з них пасивну акустику і підрубив до Atoll IN 80SE. І я те послухав, і Microlab SOLO 6 грали ЗНАЧНО краще ніж стокове виклнання
-
Radio Bay
Member
Ото це мене і дивує, може в мене було яскравіше, бо там саб був, а зробити з Соло пасив - цікава думка, чисто як прикол, але там кросовери паяти треба, а так там багато звуку у чих "підсилювачах" мре. Те, що їх не треба твікати згоден, марна справаHotspur: ↑ 13.12.2024 18:24я пробував з Соло 6 ЦАП ціною десь 3000 доларів - таке саме як з Asus U7. На заміну кабелів пасивна колонка стала краще реагувати. активна на заміну RCA - стало краще але не так сильно як пасивна колонка
Про світлофор, я про те, що щоб зрозуміти, що коється треба знати куди дивитися, що слухати у нашому випадку
-
Hotspur
Member
скажи краще що з акустики по рівню деталізації + - Баердинамікс 990 Про. Я знаю Фокали але це дорого, думаю є дешевше. оце я слухав Focal Alpha 80, все чудово але не бюджетноRadio Bay: ↑ 13.12.2024 22:21Ото це мене і дивує, може в мене було яскравіше, бо там саб був, а зробити з Соло пасив - цікава думка, чисто як прикол, але там кросовери паяти треба, а так там багато звуку у чих "підсилювачах" мре. Те, що їх не треба твікати згоден, марна справа
-
Radio Bay
Member
Ну звісно при солах Баєри рулять, а от я віддаю перевагу відкритому звуку бо це повітря та простір, просто маленький, але за компом багато місця не потрібно, це суто мультімедійна збірка. Мене дивує, коли за компом намагаються приблизитися до повнорозміру.
-
feson
Member
Око тут ні до чого. Це біо-оптичний прилад. Все робить - тільки мозок.Hotspur: ↑ 13.12.2024 20:22
Сприйняття кольору – це здатність людини сприймати кольори та розрізняти їх відтінки, яскравість і насиченість. Воно обумовлене особливостями будови ока і роботи зорової системи. Сприйняття кольору може відрізнятися у різних людей в залежності від генетичних особливостей та фізіологічних параметрів ока.
Жовтого червоного та будь якого кольору в природі не існує (тільки ел. маг. хвилі ).
Це вигадка нашого розуму.........дивись яке красиве яблуко воно віпромінює на частоті...х. гц..
Так і з музикою. Тому все в звуку досить субьективно.....кому і ріалтек - як мать рідна..а....кому - ні...