Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Ostin
Member

Повідомлення

Podyrio: 28.11.2024 11:07ibasso, dx220 в своё время флагман, звук хорош но оказалось, что маленький свисток от colorfly его оставляет далеко позади
Якщо відійти від роздільної здатності (один із об'єктивних показників якості), то дуже багато суб'ктивного сприйняття, коли "масштабний та великий" звук люди вважають як більш якісний в порівнянні з високотехнічним, але не роздутим і без дадавання басової ваги. Оті всі моди, коли вмільці "випаюють лишні" компоненти задля того, щоб "звук розкрився" - саме із цього розряду.
Hotspur
Member

Повідомлення

Podyrio: 28.11.2024 11:07Ну а современные телефоны, особенно на snapdragon 7хх и 8хх серии, очень даже неплохо играют.
в мене смарт на 870 снаптрегоні - ну краще середнього але без свистка погано. Оце мій свисток - GraveAudio DA06 CX31993 HiFi USB DAC Type C To 3.5mm з ним все краще
SERGBILL
Member

Повідомлення

Hotspur: 28.11.2024 00:25
Podyrio: 27.11.2024 22:35Смотря какой смартфон
та вони зараз всі однакові. LG більше не випускає свою музикальну серію. Свисток ситуацію покращує якщо вуха не супер капризні але може буде краще :D
свистки ж теж різні, у деяких вихлоп дебелий
feson
Member

Повідомлення

Hotspur: 28.11.2024 13:32
Podyrio: 28.11.2024 11:07Ну а современные телефоны, особенно на snapdragon 7хх и 8хх серии, очень даже неплохо играют.
в мене смарт на 870 снаптрегоні - ну краще середнього але без свистка погано. Оце мій свисток - GraveAudio DA06 CX31993 HiFi USB DAC Type C To 3.5mm з ним все краще
CX31993 - це початковий та самий поганий з цапів свістків. Якщо цей звук у Вас кращій....то біда....
CS та ES - значно кращі цапи. Причому любі.

XDUOO X2S - це китайський цап. Що вони там та у кого вкрали - реверс інжинірінг..........х. з.
Я б не купував на китайському цапі....навіщо якщо є CS та ES......це топи....

В LG стоять ES. Грає це офігенскі....як середня звукова карта баксів за 100......

Отправлено спустя 9 минут 23 секунды:
Хоча - я дививився китайський свісток самий дешевий. Робив собі юсб мікрофон.
Там стоіть 1 -!одна КАРЛ!- мікрушка з 12!!!! ногами.

Замість - 1 цифрового юсб приймача та 1 генератора та 1 цифрової частини та 1 цапа 1 ацп та 1 підсилювача навушників та 1 мікрофонного підсилювача.

Причому в RMAA ця блошка грає на рівні ALC897.
Це прогресс китайської схемотехніки.... :super:

Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
Якби ще воно грало як ES9280...... :gigi:
heidfeld
Member

Повідомлення

feson: 29.11.2024 04:45 Хоча я дививився китайський свісток самий дешевий. Робив собі юсб мікрофон.
Там стоіть 1 -!одна КАРЛ!- мікрушка з 12!!!! ногами.

Замість - 1 цифрового юсб приймача та 1 генератора та 1 цифрової частини та 1 цапа 1 ацп та 1 підсилювача навушників та 1 мікрофонного підсилювача.

Причому в RMAA ця блошка грає на рівні ALC897.
Це прогресс китайської схемотехніки.... :super:

Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
Якби ще воно грало як ES9280...... :gigi:
Ты б уже привык, тут жрут любое китайское 💩 еще и добавку просят :gigi:

не, не, не, ES9280 это шляпа. AKM топ.
lewerlin
Member

Повідомлення

feson: 29.11.2024 04:45В LG стоять ES. Грає це офігенскі....як середня звукова карта баксів за 100......
У Лиж воно ще "нюансами" підправлено(окремий драйвер, хто все те їм робив).
Hotspur
Member

Повідомлення

feson: 29.11.2024 04:45CX31993 - це початковий та самий поганий з цапів свістків. Якщо цей звук у Вас кращій....то біда....
кращий за всі телефони що є під рукою. це не в мене біда а в виробників смартфонів
lewerlin
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.11.2024 11:38це не в мене біда а в виробників смартфонів
Це біда андроїда як такого. З його кривим ресемплом.
Hotspur
Member

Повідомлення

lewerlin: 29.11.2024 11:52Це біда андроїда як такого. З його кривим ресемплом.
так. але це можна обходити при бажанні. бажання немає у виробників
lewerlin
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.11.2024 12:03так. але це можна обходити при бажанні. бажання немає у виробників
Бо немає запиту ринку. Всіх дешевий бездріт влаштовує. Навіть у Лижі просто зірки зійшлись, що Мерідіан горіло MQA попіарити.
Hotspur
Member

Повідомлення

lewerlin: 29.11.2024 12:35Бо немає запиту ринку. Всіх дешевий бездріт влаштовує. Навіть у Лижі просто зірки зійшлись, що Мерідіан горіло MQA попіарити.
за переплату в 10-30 доларів всі б купляли кращий звук. за переплату в 200- ні. просто піарити 100500 мегапікселів камеру простіше чи що
lewerlin
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.11.2024 12:46за переплату в 10-30 доларів всі б купляли кращий звук
Не 20-30. Додайте ще на пристойні вуха(а для бездроту ще й помножте на 3).
Hotspur
Member

Повідомлення

lewerlin: 29.11.2024 13:48Не 20-30. Додайте ще на пристойні вуха(а для бездроту ще й помножте на 3).
вуха у людей є зазвичай, їх можна не враховувати. вони вже зарядку не кладуть, які пристойні вуха :lol:
lewerlin
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.11.2024 13:54вуха у людей є зазвичай, їх можна не враховувати. вони вже зарядку не кладуть, які пристойні вуха :lol:
Я про те, що людині потрібно окремо купити пристойні, недешеві(для більшості) вуха. Те, чим користується абсолютна більшість, тупо буде боттлнеком, як не тюнь смартфон.
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin: 29.11.2024 14:11тупо буде боттлнеком, як не тюнь смартфон
А ціфру з нього по USB?
lewerlin
Member

Повідомлення

Radio Bay: 29.11.2024 14:17А ціфру з нього по USB?
На TWSки за 10$?
Ті хто має щось пристойне і городить собі костилі з ЦАП+UAPP є надто малою аудиторією, на рівні похибки.
Hotspur
Member

Повідомлення

блютус вже вміє в Hi Res. о новий світ з блек джеком і дівками

Відправлено через 34 секунди:
lewerlin: 29.11.2024 14:29На TWSки за 10$?
вони є і по 600. і навіть туди ЦАП запхнули. Орав з цього

Відправлено через 56 секунд:
lewerlin: 29.11.2024 14:29Ті хто має щось пристойне і городить собі костилі з ЦАП+UAPP є надто малою аудиторією, на рівні похибки.
от і я городив а потім таки купив пллер бо лопата 200 грам+свисток це не супер зручно якщо чесно

Відправлено через 21 секунду:
тайпс с або блютус
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.11.2024 16:04блютус вже вміє в Hi Res
Питання, що там х того хайрезу доїде, та куди приїде. Якщо на TWS за $10 то на кой воно потрібно
Ostin
Member

Повідомлення

lewerlin: 29.11.2024 14:11людині потрібно окремо купити пристойні, недешеві(для більшості) вуха
У китайців за 10-15 доларів можна купити вкладні, які будуть реагувати на будь-яку зміну джерела. Так, вони не будуть бити рекорди по детальності, але в бюджеті до 20 доларів вказані мною вкладні дуже і дуже відчуваються, що ось смартфон, а ось - плеєр або свисток. Навіть колись мною куплені VE Monk родом десь із 2016, а також Fiio EM3 (обидва коштували якраз десятку $ чи біля того) легко відрізняються по звучанню від пересічного смарта в порівнянні з плеєром\свисточком.
Тому не треба про ось все це. Дорого - це ультра-супер-нові-iem-TWS, які за 200 або навіть 300 грають як і за 50, але їм функцій досипали. Ну і мікрофон може бути кращим, але в контексті звуку ми не про це зараз.
А в бюджеті 50 людина вже спокійно може обрати пристойні маленькі навушники для портативу, які будуть їй приносити задоволення. Було б їх куди підключати. І тут виробники смартфонів роблять усе, щоб цього не сталось. Чому? Існує повір'я, що більшості людей воно не потрібно. А економія на 2-5 доларах - це теж економія. Можливо тому...
Hotspur
Member

Повідомлення

Ostin: 29.11.2024 16:12А в бюджеті 50 людина вже спокійно може обрати пристойні маленькі навушники для портативу, які будуть їй приносити задоволення.
так. мої Jade Audio EA1 за 39 доларів це супер штука
Відповісти