Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
feson
Member
Та ви б не глузували а з РЕАЛЬНІСТЮ відносилися до капіталістичного світу де прибуток від продажу стає головним чинником продаж.Eduard1980: ↑ 25.09.2024 07:11В цього пана нічого не звучить, поки не перепаяє півплатиPodyrio: ↑ 24.09.2024 22:39
Так а какой смысл тогда покупать такой девайс? Тем более там на клее все держится.
Ніхто окрім Вас не буде пілкуватися за якість звуку того що Ви купуєте......
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Якщо бажаєте слухати здешевлене лайно - то Ваша справа.....
Отправлено спустя 2 минуты 43 секунды:
Я вважаю що як мінімум - потрібно доводити китайські вироби до рекомендацій схем доведених в даташитах виробників мікросхем.....
Повірьте - після цього китайські прилади звучать не гірше Мойо шиита та інших......еуропейських та заокеанських фірм.....
Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
При рівних комплектуючих звичайно. Бо неможна порівнювати звук наприклад CS4270 з ES9038PRO. Бо різні ліги.......
-
Radio Bay
Member
Якщо є достатні знання та досвід я тільки за, хоча не всі апи можуть бути корисніfeson: ↑ 25.09.2024 09:47Я вважаю що як мінімум - потрібно доводити китайські вироби до рекомендацій схем доведених в даташитах виробників мікросхем.....
-
Eduard1980
Member
Я не глузую з вас, я поважаю всіх з прямими руками. Сам, нажаль, не такий.feson: ↑ 25.09.2024 09:47 Та ви б не глузували
Я глузую з підходу. Бо ми ж чомусь в основному не допаюємо куплений телевізор, не дошиваємо новий диван або докручуємо нове авто.
Але коли стосується звуку, то чомусь треба те все доробити.
То конденсатори не ті, то провода звук затримують, то ще що небудь.
Хоча в першу чергу впливає на звук приміщення, потім колонки, а потім вже цапи, усі і от все інше про що ми з вами тута срачі влаштовуємо))
-
lewerlin
Member
В першу чергу впливає слух, так як стерео "абузить" відповідну механіку мозку.Eduard1980: ↑ 25.09.2024 11:25Хоча в першу чергу впливає на звук приміщення,
Хто може - і дошиває, і докручує. А хороший звук взагалі нішева тема, це вже хобі, тут гріх не поколупатися.Eduard1980: ↑ 25.09.2024 11:25Бо ми ж чомусь в основному не допаюємо куплений телевізор, не дошиваємо новий диван або докручуємо нове авто.
-
Eduard1980
Member
Це безспірно, але більше підходить при виборі навушників.lewerlin: ↑ 25.09.2024 11:39В першу чергу впливає слух, так як стерео "абузить" відповідну механіку мозку.Eduard1980: ↑ 25.09.2024 11:25Хоча в першу чергу впливає на звук приміщення,
А коли ви послухали колонки в магазині і вони вам зайшли, то далеко не факт, що вони так саме будуть звучати вдома. І тоді абсолютно пофіг яка у вас звукова чи цапоуся, перепаяна чи ні, провода за $1000 чи $10. Тоді потрібно приміщення підлаштовувати під колонки. Займаються цим одиниці.
-
spitzer
Junior
Не нашёл ветки про усилители, напишу тут.
Надумал прикупить кЕтайский усилитель компактный, и вопрос стоит ли связываться с усилками с темброблоком?
Начитался\насмотрелся шо не стоит и шо якобы темброблок портит звук, и ваще не нужен, да я и сам зато что бы была одна крутилка и оригинальные низы присутствовали
Надумал прикупить кЕтайский усилитель компактный, и вопрос стоит ли связываться с усилками с темброблоком?
Начитался\насмотрелся шо не стоит и шо якобы темброблок портит звук, и ваще не нужен, да я и сам зато что бы была одна крутилка и оригинальные низы присутствовали
-
MSiAventador
Member
Після підлаштування реверберацій цап за $10 заграє на $1000 ?Eduard1980: ↑ 25.09.2024 12:07Це безспірно, але більше підходить при виборі навушників.lewerlin: ↑ 25.09.2024 11:39
В першу чергу впливає слух, так як стерео "абузить" відповідну механіку мозку.
А коли ви послухали колонки в магазині і вони вам зайшли, то далеко не факт, що вони так саме будуть звучати вдома. І тоді абсолютно пофіг яка у вас звукова чи цапоуся, перепаяна чи ні, провода за $1000 чи $10. Тоді потрібно приміщення підлаштовувати під колонки. Займаються цим одиниці.
Чи Едіфаєр заграє краще ніж Дінаудіо ?
Чи може ви лише приберете трішки реверберацій ?
А може краще не чіпати приміщення і купити DIRAC корекцію ?
А може після того як ви вбухаєте $1000 на приміщення заради цапа за $10 виявиться що колонки все одно не так звучать як в салоні через демпінг фактор підсилювача іншого.
Відправлено через 4 хвилини 49 секунд:
Якщо у вас акустика з +/- рівненькою АЧХ а приміщення не голі стіні в панелькі - то цей темброблок не потрібен.spitzer: ↑ 25.09.2024 12:55 Не нашёл ветки про усилители, напишу тут.
-
spitzer
Junior
Акустика немецкая винтажная широкополосная, очч нравится как играет.MSiAventador: ↑ 25.09.2024 13:03Якщо у вас акустика з +/- рівненькою АЧХ а приміщення не голі стіні в панелькі - то цей темброблок не потрібен.
Стены не голые.
Короче осталось разобраться что там этот Aaiyina a07 max выдает по низам, охота что бы ширики играли на полную, а не как щас (от 150Гц с активным сабом).
-
lewerlin
Member
В нас тепер нова одиниця вимірювання звуку - 1$!MSiAventador: ↑ 25.09.2024 13:03Після підлаштування реверберацій цап за $10 заграє на $1000 ?
А може після того як ви вбухаєте $1000 на приміщення заради цапа за $10 виявиться що колонки все одно не так звучать як в салоні через демпінг фактор підсилювача іншого.
-
Radio Bay
Member
Більш того, один з популярних твіків подсилювачів - віпаювання темброблокуMSiAventador: ↑ 25.09.2024 13:03то цей темброблок не потрібен.
-
spitzer
Junior
А по кетайским усилкам бюджетным есть понимание чё и как? Остановился пока на aiyima a07 max, но мож чё ещё на примете имеется лучше в ту же ценуRadio Bay: ↑ 25.09.2024 14:00Більш того, один з популярних твіків подсилювачів - віпаювання темброблокуMSiAventador: ↑ 25.09.2024 13:03то цей темброблок не потрібен.
-
feson
Member
Тут дело не в темброблоках. В хороших усях темброблок есть - и он просто стоит в 0.spitzer: ↑ 25.09.2024 13:24Акустика немецкая винтажная широкополосная, очч нравится как играет.MSiAventador: ↑ 25.09.2024 13:03Якщо у вас акустика з +/- рівненькою АЧХ а приміщення не голі стіні в панелькі - то цей темброблок не потрібен.
Стены не голые.
Короче осталось разобраться что там этот Aaiyina a07 max выдает по низам, охота что бы ширики играли на полную, а не как щас (от 150Гц с активным сабом).
Звуку он не мешает.
АДнака усилитель Aaiyina a07 max создан для колонок типа фирмы Sven или Edifier....и оных подобных.
Зачем и что будете слушать на немецкой винтажной акустике - непонятно.
Разве что любите слушать песок и треск переходных процессов усилителей D класса....
Отправлено спустя 7 минут 9 секунд:
Если уж решили брать D класс то тогда берите nCore у нашего разработчика он сейчас на западную часть переехал.
Там придется докупить корпус трансформатор диоды но оно того стоит.......
-
Eduard1980
Member
Стільки всього, тільки оце все пишіть з поясненнями тим хто питає.MSiAventador: ↑ 25.09.2024 13:03
Після підлаштування реверберацій цап за $10 заграє на $1000 ?
А румкорекція то гарне діло, тільки знову ж таки, роблять це одиниці. А з коробки це вміють, я навіть не пам"ятаю хто, давно цікавився, згадується тільки щось більш-менш гідне від яблука, а все інше або не працює належним чином, або просто тупо еквалайзер. Хіба що змінилось
PS. Чого так вчіпились в цап за 10$? 100$ vs 1000$ порівнюйте і тут вже питання, чи варто?
-
spitzer
Junior
Слушаю много чего, от оркестра и рока до электроники. Вот прям щас электрогитарные миксы и саундтреки оркестровые.feson: ↑ 25.09.2024 17:45Зачем и что будете слушать на немецкой винтажной акустике - непонятно.
На аудиофилию и на секту сверхчистого звука бюджета нет.feson: ↑ 25.09.2024 17:45Разве что любите слушать песок и треск переходных процессов усилителей D класса....
Ищу энергоэффективную замену своему активному сабу Sven, которая и звучать будет лучше.
Из тех нкоров что бегло нашёл на олх цены чё т совсем негуманные.feson: ↑ 25.09.2024 17:45 Отправлено спустя 7 минут 9 секунд:
Если уж решили брать D класс то тогда берите nCore у нашего разработчика он сейчас на западную часть переехал.
Там придется докупить корпус трансформатор диоды но оно того стоит.......
Бюджет как раз на уровне 2000-3000 грн для компактного усилка под пассивную акустику, музыка с ПК, цап в звуковой карте.
-
Eduard1980
Member
spitzer
Якщо у вас "винтажная немецкая аккустика", то скоріш за все вона вже своє відіграла і пофіг, що ви до неї підключите, бо вона сама по собі вже грає хто зна шо.
Якщо у вас "винтажная немецкая аккустика", то скоріш за все вона вже своє відіграла і пофіг, що ви до неї підключите, бо вона сама по собі вже грає хто зна шо.
-
spitzer
Junior
Да, вполне возможно и такое, но звуком и детализацией я в целом доволен и на данном этапе брать другую акустику не буду.Eduard1980: ↑ 25.09.2024 18:32 spitzer
А вот чем не доволен, это тем что в колонки из активного саба не идут низы по вполне понятным причинам, а НЧ в колонках присутствуют и по диаметру больше чем такой же в сабе.
-
MSiAventador
Member
Китайський усілок, мінімально прийнятний для мене це клон Музікал Фіделіті А1 - купив за 5200грн. +1700 грн. доставка + 80грн. розтаможка.spitzer: ↑ 25.09.2024 15:53А по кетайским усилкам бюджетным есть понимание чё и как? Остановился пока на aiyima a07 max, но мож чё ещё на примете имеется лучше в ту же ценуRadio Bay: ↑ 25.09.2024 14:00
Більш того, один з популярних твіків подсилювачів - віпаювання темброблоку
-
feson
Member
Ну тогда Infineon MA12070 - цена там около 1000грн.spitzer: ↑ 25.09.2024 18:02 Из тех нкоров что бегло нашёл на олх цены чё т совсем негуманные.
Бюджет как раз на уровне 2000-3000 грн для компактного усилка под пассивную акустику, музыка с ПК, цап в звуковой карте.
По звуку вроде хвалят как неплохой - думаю будет получше свена в котором TDA-шка стоит стерео....
Отправлено спустя 2 минуты 20 секунд:
Но сам я его не слушал - мнение сугубо из интернетов где аудиофилы хвалят за хороший звук.
Послушаете нам расскажите - как по сравнению со свеном...
Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
Только к нему БП нужен нормальный. Не для роутера или мобилки.......
А линейный с тором ват на 20-30 с диодами шотки с 20 000мкф голд ничикон.
Потому что там все питание - на выходе и на динамиках.
-
spitzer
Junior
Принято, рассмотрю.feson: ↑ 25.09.2024 20:08Ну тогда Infineon MA12070 - цена там около 1000грн.
По звуку вроде хвалят как неплохой - думаю будет получше свена в котором TDA-шка стоит стерео....
Если обзаведусь - обязательно.Отправлено спустя 2 минуты 20 секунд:
Но сам я его не слушал - мнение сугубо из интернетов где аудиофилы хвалят за хороший звук.
Послушаете нам расскажите - как по сравнению со свеном...
Ясно, иначе будем слушать не акустику, а блок питания Пасиб шо предупредили.Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
Только к нему БП нужен нормальный. Не для роутера или мобилки.......
А линейный с тором ват на 20-30 с диодами шотки с 20 000мкф голд ничикон.
Потому что там все питание - на выходе и на динамиках.
Но тогда и сам БП будет дороже Infineon MA12070 с голдами то на 20к))) и по итогу та же Aiyima A07 Max по цене.
-
Scoffer
Member
Eduard1980: ↑ 25.09.2024 18:32Якщо у вас "винтажная немецкая аккустика", то скоріш за все вона вже своє відіграла і пофіг, що ви до неї підключите, бо вона сама по собі вже грає хто зна шо.
Є у мене вінтажні широкополосні німецькі динаміки. Грають на рідкість паршиво. Рука не піднімається викинути лише тому що ззовні в абсолютно ідеальному стані і вони рази в півтори старші за мене. Все ніяк не вигадаю куди приткнути. Може колись ам-радіо спаяю, і, думаю, туди їм саме місце буде