Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
Scoffer
Member
Hotspur
Ну зловить і зловить. Шось там бекне в вухо разово. Теж мені велика трагедія.
Ну зловить і зловить. Шось там бекне в вухо разово. Теж мені велика трагедія.
-
Hotspur
Member
згоден. але не треба казати що це нормальноScoffer: ↑ 11.09.2024 22:52Ну зловить і зловить. Шось там бекне в вухо разово. Теж мені велика трагедія.
-
Varzek
Member
Слышал в нескольких источниках, что связка Denon RCD-M41 + DALI Oberon 1 достаточно неплохая и проверенная годами.feson: ↑ 02.09.2024 00:51 Разница в звуке между D2Х и оптикой через Denon конечно будет.
Но не суть. Похоже, что перепрошивка звуковой карты решила проблему. Пропажи сигнала исчезли. Правда вышла эта прошивка только в мае 2024 года, хотя материнская плата 2021 или 2022 года. И скачал я её не на оф сайте MSI. В общем MSI минус и в целом из встроек Realtek ALC4080 надо обходить стороной.
-
DEVES
Member
На дворе 2024 год. Не вижу ни единого повода покупать что-либо связанное со звуком в виде платы расширения. Ну кроме редких студийных решений от RME/UAD и т.п.
P.S. Я бы вот Безвести порекомендовал присмотреться к Roland BRIDGE CAST.
Там и свистоперделки и функционал такой, что мозги поднапрячь можно будет. В конце концов это Roland!
P.S. Я бы вот Безвести порекомендовал присмотреться к Roland BRIDGE CAST.
Там и свистоперделки и функционал такой, что мозги поднапрячь можно будет. В конце концов это Roland!
-
Radio Bay
Member
Міряй, міряй, так з лінійкою в дупі і помреш ні разу у житті не послухав нормально музики. Ті хто стикався з нормальною технікою вже давно дивляться на ці виміри крізь пальці та сміються з таких вимірялкіних, як тиScoffer: ↑ 11.09.2024 22:47На цьому саундбластері наміряли реальними вимірами сигнал/шум не менше 103дБ
Скажу по секрету, що з різними БЖ грає по-різному, бо різна сральня по шині пре, тому на коштовні компи чисто під музику ставлять ЛБЖ. На стаціонари, "малинки" і т.д.Hotspur: ↑ 11.09.2024 22:50а коли в мережі буде 255 а не 230 і карта зловить дику наводку - все ок
-
LiquidStorm
Member
Інженери впали під стіл від сміху, виявляється наводки з'являються від більшої напруги в мережіHotspur: ↑ 11.09.2024 22:50 а коли в мережі буде 255 а не 230 і карта зловить дику наводку - все ок
Більше шансів отримати завади від ground loop - загугліть, раптом шось нове взнаєте
-
Scoffer
Member
Radio Bay
Я тобі по секрету скажу що срань з мережі в компухтерний комп не пролазить якщо тільки це не такі імпульси що аж на лампі видно. Просто з принципа роботи зворотньоходового імпульсного БЖ. 99.(9)% срані по живленню в компухтері внутрішнього походження. Відповідно заміна БЖ на лабораторний - до сраки. Головне джерело шуму не прибирається.
Так само як і до сраки ваші зовнішні цапи з не розділеними по живленню цифровими і аналоговими частинами по рівно тій же причині, джерело шуму не прибирається. А таких приблизно 146% в народних цінових категоріях.
Реально бредятиною займаєтесь.
Я тобі по секрету скажу що срань з мережі в компухтерний комп не пролазить якщо тільки це не такі імпульси що аж на лампі видно. Просто з принципа роботи зворотньоходового імпульсного БЖ. 99.(9)% срані по живленню в компухтері внутрішнього походження. Відповідно заміна БЖ на лабораторний - до сраки. Головне джерело шуму не прибирається.
Так само як і до сраки ваші зовнішні цапи з не розділеними по живленню цифровими і аналоговими частинами по рівно тій же причині, джерело шуму не прибирається. А таких приблизно 146% в народних цінових категоріях.
Реально бредятиною займаєтесь.
-
Radio Bay
Member
Уся аудіоіндустрія займається фігньою і тільки ти все знаєш шо там у електроніці відбувається, сидиш на непрофільному для електроніки форумі та розповідаєш усім як воно звучить, хоча ні разу того не слухав. Мабуть з усіх інших форумів погнали, з аудіо або електроннихScoffer: ↑ 12.09.2024 01:17Реально бредятиною займаєтесь
-
Hotspur
Member
інженери знають стандарти мережі. тому не впадуть.LiquidStorm: ↑ 12.09.2024 01:02Інженери впали під стіл від сміху, виявляється наводки з'являються від більшої напруги в мережіHotspur: ↑ 11.09.2024 22:50 а коли в мережі буде 255 а не 230 і карта зловить дику наводку - все ок
Більше шансів отримати завади від ground loop - загугліть, раптом шось нове взнаєте
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
вся мережа в Україні з 2022 аварійна. в кого є чим міряти давно про це в курсіScoffer: ↑ 12.09.2024 01:17Я тобі по секрету скажу що срань з мережі в компухтерний комп не пролазить якщо тільки це не такі імпульси що аж на лампі видно. Просто з принципа роботи зворотньоходового імпульсного БЖ. 99.(9)% срані по живленню в компухтері внутрішнього походження. Відповідно заміна БЖ на лабораторний - до сраки. Головне джерело шуму не прибирається.
-
Radio Bay
Member
Стан української мережі зараз "гарно, що світло є", міцно тисну руку нашим героям-енергетикам, у Харкові вони творили щось неймовірне, особливо у 22-омуHotspur: ↑ 12.09.2024 02:19вся мережа в Україні з 2022 аварійна. в кого є чим міряти давно про це в курсі
-
S
Member
Абсолютное большинство аудиошумов в компе от земляных петель. Тема хорошо известная https://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=12:54381Hotspur: ↑ 11.09.2024 22:50 а коли в мережі буде 255 а не 230 і карта зловить дику наводку - все ок
-
Radio Bay
Member
Еще один непризнанные эксперт в области аудиотехники, который в реальной жизни с ней не встречался, продвинутый теоретикS: ↑ 12.09.2024 02:32Абсолютное большинство аудиошумов в компе от земляных петель. Тема хорошо известная https://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=12:54381
-
Eduard1980
Member
Кхм... А якщо комусь не потрібен зайвий девайс на столі + додатковий БЖ під ним чи в розетці?DEVES: ↑ 12.09.2024 00:20 На дворе 2024 год. Не вижу ни единого повода покупать что-либо связанное со звуком в виде платы расширения
Відправлено через 37 хвилин 49 секунд:
Іноді не потрібно зустрічатись з отією всією областю, щоб зрозуміти деякі очевидні і не зовсім речі))Radio Bay: ↑ 12.09.2024 03:23 Еще один непризнанные эксперт в области аудиотехники, который в реальной жизни с ней не встречался, продвинутый теоретик
Бо такі радники, як тут деякі, нарадять. В одного провода дають +50% до якості звуку в навушниках, в іншого звукова не заграє доки в ній півплати не перепаяєш
-
S
Member
А ты у нас тут прям гуру гуано всякое впаривать с умным видом. Если в вопросе 0 то сиди тихонько и не смеши людей.Radio Bay: ↑ 12.09.2024 03:23 Еще один непризнанные эксперт в области аудиотехники, который в реальной жизни с ней не встречался, продвинутый теоретик
Отправлено спустя 20 минут 6 секунд:
Ты тоже поумничать решил? Или может быть пошютить?Eduard1980: ↑ 12.09.2024 07:56Іноді не потрібно зустрічатись з отією всією областю, щоб зрозуміти деякі очевидні і не зовсім речі))
Бо такі радники, як тут деякі, нарадять. В одного провода дають +50% до якості звуку в навушниках, в іншого звукова не заграє доки в ній півплати не перепаяєш
-
Radio Bay
Member
Так, треба вміти фільтрувати інфу та не везтися на дурню, по типу що дріт додає 50% якості звуку в наушниках, та що усі проблеми від земляніх петельEduard1980: ↑ 12.09.2024 07:56Іноді не потрібно зустрічатись з отією всією областю, щоб зрозуміти деякі очевидні і не зовсім речі))
Відправлено через 9 хвилин 58 секунд:
Когось влаштовує і встрійка, до речі не бачу в цьому нічого поганого, а хочеш звуку - віноси звук з компа. Не влаштовує коробка на столі - Audioquest DragonflyEduard1980: ↑ 12.09.2024 07:56А якщо комусь не потрібен зайвий девайс на столі + додатковий БЖ під ним чи в розетці?
-
Hotspur
Member
так. але там ще чудові історії єS: ↑ 12.09.2024 02:32Абсолютное большинство аудиошумов в компе от земляных петель.
-
Radio Bay
Member
ДужеHotspur: ↑ 12.09.2024 13:33так. але там ще чудові історії є
-
SERGBILL
Member
добре, що я вже на тій стадії аудіофілії, коли можу слухаюти мп3 з телефончика через д-клас з алішки+ноутбучний бж на радянських s30 і не паритися. Ну ок, підсилювач та s30 трохи модифікував, бо вухам трохи боляче все ж було.
-
Radio Bay
Member
SERGBILL: ↑ 12.09.2024 14:17добре, що я вже на тій стадії аудіофілії, коли можу слухаюти мп3 з телефончика
Спотіфвй ще норм, багато гарного контенту. До речі, інтернет радіо по асіо грає ліпше )
-
Rucha
Member
Hotspur: ↑ 12.09.2024 02:19 вся мережа в Україні з 2022 аварійна. в кого є чим міряти давно про це в курсі
До 22-го року в розетці вранку часто бувало 180 вольт. Навіть прийшлося купити стабілізатор, бо кавомашина не вмикалась.
Після 22-го року менше 210 майже не буває (це якщо взагалі електрика є, звісно).