Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
MaksymCR
Junior

Повідомлення

Вітаю!
Хтось SoundBlasterX X4 з Playstation 5 використовує?
Radio Bay
Member

Повідомлення

JDS: 05.02.2024 16:02 тобто працюють за змінному струмі. Хоча це скоріш добре в плані безпеки.
Більшість нормльної аудіотехніки критична да живлення. Там де хочуть добитися якості імпульсники не застосовують, проте та ж iFi так робить у своїх быльш коштовних моделях. Вони комплектують їх своїми iFi iPower2 та iPowerX, ціни на сайті і там не 16 баксів. Я порівнював іх обідва + БП від мобілкі до купі, так, це гроші не за повітря, тема працює, але ІБП у звуці - рідке явище. Там є окрема тема с живленням студійних моніторів, але то зовсім поза обговоренням

От приклад Огляд iFi Zen DAC Signature v2. Тут не дарма ІБП за $60, а могли б і кітайчатину за 1 вкинути у коробку та лейбу наліпити. але мабуть вірішили, що їх не зрозуміють
insomniatical
Junior

Повідомлення

Посоветуйте подалуйста комбинированный DAC/AMP для Dt770Pro 80 Ohm до 200$. Пока присматриваюсь к Fiio K7 или K11, непонятно будет ли разница между ними, ведь подключаю по небалансу. Есть ли альтернативы у нас какие-то? Schiit например многие хвалят, но у нас не найти в продаже.
Radio Bay
Member

Повідомлення

insomniatical: 13.02.2024 18:07 Schiit например многие хвалят, но у нас не найти в продаже.
К нам сейчас вообще особо ничего не возят по причине, что людям не до аудиотехники. Я имею ввиду в поточном смысле. К тому же мелкие Шииты с довозом дороже 250 выйдут.
Тут лучше погуглить на Headfi.org или у оккупантов. K7 ESS Pro сильно хвалили.
По этим глянул, бла-бла-бла, но что объективно, у К11 нет выхода на колонки (функции предусилителя), это серъезная урезка функционала. Лично меня бы это не устроило

Вот есть вариант: Schiit Stack: підсилювач Magni 3 (Heresy) і DAC (ЦАП) Modi 3+ прямо со всеми шнурками, под ключ, если вторичка не парит
insomniatical
Junior

Повідомлення

Radio Bay: 14.02.2024 00:14 K7 ESS Pro сильно хвалили.
Это вы просто K7 имеете ввиду или K5 ESS Pro?

Вторичке не очень доверяю, так что выбираю из того что есть на рынке
Podyrio
Member

Повідомлення

Radio Bay: 14.02.2024 00:14Вот есть вариант: Schiit Stack: підсилювач Magni 3 (Heresy) і DAC (ЦАП) Modi 3+ прямо со всеми шнурками, под ключ, если вторичка не парит
теж дивився на цей варіант, але нажаль, мені зараз не до стаціонара.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Да, перепутал, именно ESS сильно хвалили, но, как по мне там оба хороши, а если первый девайс, то оба будут бомба.
Podyrio: 14.02.2024 11:37теж дивився на цей варіант, але нажаль, мені зараз не до стаціонара
Да, час зараз такий, а варіант - вогонь. Що спобобалось - це те, що все під ключ, навіть цей коротиш-межблок. А що туди? 20см. Китвйську иетрову соплю від музцентру? Можно метр Movavi/Canare обрізати, Нютріки та віддати на гарну пайку у майстерню, але то головняк той метр шукати та бігати
snapdragon999
Member

Повідомлення

так что к11 шляпа?
Radio Bay
Member

Повідомлення

snapdragon999: 18.02.2024 14:17так что к11 шляпа?
Та чому ж шляпа? По видгукам нібито звук простіше, ніж у менших номерів, але то по відгуках. Я помилився, що там нема виходу на пред, є, але нема входу. K5Pro, K7 мені здаются більш привабливим варіантом. Нічого поганого я про ньго, типа "шляпа" не знайшов. Це у відгуках. На обзори в Ютьюбі та аудиопрессі я не оріентуюсь
snapdragon999
Member

Повідомлення

Radio Bay: 18.02.2024 15:35
snapdragon999: 18.02.2024 14:17так что к11 шляпа?
Та чому ж шляпа? По видгукам нібито звук простіше, ніж у менших номерів, але то по відгуках. Я помилився, що там нема виходу на пред, є, але нема входу. K5Pro, K7 мені здаются більш привабливим варіантом. Нічого поганого я про ньго, типа "шляпа" не знайшов. Це у відгуках. На обзори в Ютьюбі та аудиопрессі я не оріентуюсь
k5 pro в мене був ,звук що в якості підсилювача з материнки ,що через цап +- те саме
Radio Bay
Member

Повідомлення

snapdragon999: 18.02.2024 15:38k5 pro в мене був ,звук що в якості підсилювача з материнки ,що через цап +- те саме
Тоді K11 нічого не змінить, K11 - це не вбивця K5 Pro

Дивно, що різницы не було, там би з сепапом поколупатися.
GreenMile
Member

Повідомлення

snapdragon999: 18.02.2024 15:38 k5 pro в мене був ,звук що в якості підсилювача з материнки ,що через цап +- те саме
Та ну, це ви шось не те розказуєте. У мене K5 Pro ESS на одному з ПК, там навіть на копійчаних навушниках різниця з материнкою просто колосальна :insane:
snapdragon999
Member

Повідомлення

GreenMile: 18.02.2024 23:10
snapdragon999: 18.02.2024 15:38 k5 pro в мене був ,звук що в якості підсилювача з материнки ,що через цап +- те саме
Та ну, це ви шось не те розказуєте. У мене K5 Pro ESS на одному з ПК, там навіть на копійчаних навушниках різниця з материнкою просто колосальна :insane:
разница в плане громкости, а так одинаково, если выход с матери усилить, то тоже самое
GreenMile
Member

Повідомлення

snapdragon999: 18.02.2024 23:37
GreenMile: 18.02.2024 23:10 Та ну, це ви шось не те розказуєте. У мене K5 Pro ESS на одному з ПК, там навіть на копійчаних навушниках різниця з материнкою просто колосальна :insane:
разница в плане громкости, а так одинаково, если выход с матери усилить, то тоже самое
Нічого не поняв, ви що на вхід К5 подавали сигнал з виходу звуковухи мамки? :spy:
snapdragon999
Member

Повідомлення

GreenMile: 19.02.2024 00:01
snapdragon999: 18.02.2024 23:37
Нічого не поняв, ви що на вхід К5 подавали сигнал з виходу звуковухи мамки? :spy:
k5 pro был в качестве усилителя у мамки и в качестве цапа, разницы 0. С материнки качество звука такое же хорошее, только не хватает усилка. Ну может у меня наушники не такие навороченые :laugh:
Как по мне лучше взять хорошую мать с упором на звук с нормальным звуковым кодеком и усилителем, если наушники не очень высокоомные и этого хватит для всего, 90% юзерам. Но может я конечно не прав.
Востаннє редагувалось 19.02.2024 00:18 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
GreenMile
Member

Повідомлення

snapdragon999: 19.02.2024 00:09
GreenMile: 19.02.2024 00:01 Нічого не поняв, ви що на вхід К5 подавали сигнал з виходу звуковухи мамки? :spy:
k5 pro был в качестве усилителя у мамки и в качестве цапа, разницы 0.
Це фігня повна, реально. Різниця помітна навіть на всратих mp3-шках, на лослесі там взагалі просто захотілось заплакати після вбудованої звуковухи.
snapdragon999
Member

Повідомлення

GreenMile: 19.02.2024 00:18
snapdragon999: 19.02.2024 00:09

k5 pro был в качестве усилителя у мамки и в качестве цапа, разницы 0.
Це фігня повна, реально. Різниця помітна навіть на всратих mp3-шках, на лослесі там взагалі просто захотілось заплакати після вбудованої звуковухи.
а ты пробовал просто в качестве усилителя, не цапа?
Podyrio
Member

Повідомлення

snapdragon999: 19.02.2024 00:09k5 pro был в качестве усилителя у мамки и в качестве цапа, разницы 0
Не знаю, пам`ятаю що між моєю мамкою і creative g6 була колосальна різница
snapdragon999
Member

Повідомлення

Podyrio: 19.02.2024 09:49
snapdragon999: 19.02.2024 00:09k5 pro был в качестве усилителя у мамки и в качестве цапа, разницы 0
Не знаю, пам`ятаю що між моєю мамкою і creative g6 була колосальна різница
а че тогда продал раз колосальна? :laugh:
lewerlin
Member

Повідомлення

snapdragon999: 19.02.2024 00:09С материнки качество звука такое же хорошее, только не хватает усилка. Ну может у меня наушники не такие навороченые :laugh:
GreenMile: 19.02.2024 00:18Це фігня повна, реально. Різниця помітна навіть на всратих mp3-шках, на лослесі там взагалі просто захотілось заплакати після вбудованої звуковухи.
У вбудованого звуку апріорі немає якогось еталонного мірила. Діапазон від "гірше кнопочної трубки" до "майже топова дискретка". Я б взагалі не приводив порівняння з "вбудованим звуком", без уточнення конкретної материнки.
snapdragon999: 19.02.2024 00:09Как по мне лучше взять хорошую мать с упором на звук с нормальным звуковым кодеком и усилителем, если наушники не очень высокоомные и этого хватит для всего, 90% юзерам. Но может я конечно не прав.
+100500. Можна навіть без підсилювача, якщо обв'язка кодека нормально реалізована.
Відповісти