Ага, вчера не було часу, відклав на сьогодні відос. Два дна, абсолютно плоский прісний некомфортний нецікавий звук. Одне дно ліпше другого, то вау.
Так в мене ще й вихлоп, який накидує жиру об'єму та злитності. Що там буде на встрійці або китайсвистку я навіть не уявляю.
От тут все у мене норм
От не треба брати дешеві монітори для прослуховування музики.
iLoud Micro красави, 15К
Якщо Micro ні, то Едіки + цап. То хоч слухати можна буде, але Мікро теж будуть грати те, що згодує цап. Що буде ліпше Мікро + китайсвисток або Едіки + Фііо не знаю. Можливо перше буде цікавіше, але то поза бюджетом, можна потім по свободних грошах їх прикрутити, а до цього жити з тим, що написав вище, а потім накрутити вже на існуючий цап
цап едіфаеру не треба ми це розбирали вже багато разів, там встроений невиключаемий цап не самий кращий
Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:
Radio Bay: ↑
08.02.2025 18:22 Два дна, абсолютно плоский прісний некомфортний нецікавий звук. Одне дно ліпше другого, то вау.
KRK вміють в бас і загалом гарні. сходи в живу його послухай. я їх моделей різних слухав штук 10. всі нормальні або гарні, бас є, всім подобається, детальність є але не супер велика
Hotspur: ↑
08.02.2025 18:35цап едіфаеру не треба ми це розбирали вже багато разів, там встроений невиключаемий цап не самий кращий
У тих Едіках навіть цапу немає
А якщо, уявимо, б був, то ми годуємо його цап різним звуком, але він грає однаково? Магічній цап )
Там не цап, там DSP. Розбирали розбиральщики теоретики, фанати святої встрійки у якої різниці з цапами за 1000 немає, але ніхто на живу не тестував.
Я свою думку висловив, навіть погуглив практику "edifier и цап". Далі нехай Filabatya вирішує сам, його гроші, його вуха
Відправлено через 1 годину 20 хвилин 6 секунд:
IK Multimedia iLoud MTM vs iLoud Micro || Sound & Frequency Response Comparison
До речі, а що то за ман'ячність навкруги студійних моніторів? Що вони пропонують? Умовно рівну АЧХ (?) та пісилювач усередині, дехто керуємий DSP. Всё.
Це просто активны колонки, так їх треба сприймати, тому Едіки, фанатом яких я не є, легко можуть грати цікавіше та не втомлювати довгий час. От в мене музика може хоч цілий день грати. Навіть часто вхожу із кімнати не вимикаю, якщо нікому не заважає, звісно
Radio Bay: ↑
08.02.2025 20:21Там не цап, там DSP. Розбирали розбиральщики теоретики, фанати святої встрійки у якої різниці з цапами за 1000 немає, але ніхто на живу не тестував.
1 це дає той самий результат що я писав. заміна ЦАПА на якісний нічого не дасть бо все обмежено колонками
2 свята встройка за останні 20 років переросла колонки які люди собі купляють додому. це факт