Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

Entar: 27.01.2025 12:42Ціль - отримати нормальний звук для комп'ютерних ігр (музику атмосферну, голос в діалогах не викривлений, ефекти щоб вуха не різали, тощо) Думаю наскільки будуть нормальні едіки 1700 і чи дадуть якісний вау ефект після моїх sven bf-11
буде краще. чи буде вау - я не знаю

Відправлено через 10 хвилин 11 секунд:
Entar: 27.01.2025 12:49ціль отримати універсальне рішення для _кращого_ звуку в іграх. Лишня деталізація - може й не потрібна.
ти вигадуєш дурниці. от я іноді граю в ПУГБ. там коли якісний звук ти всіх чуєш за 5 хвилин до того як бачиш. от і все. немає ніякого особливого геймерського звуку. для того щоб була якість - треба деталізація і звукова сцена.
Firebrand
Member

Повідомлення

Entar
если ваш єдик 1700 подключен просто к материнке,что указана в профиле, ничего не потеряете, от такого конфига. Все остальное, с данными колонками, пустая трата денег.
Ostin
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.01.2025 13:25для того щоб була якість - треба деталізація і звукова сцена
Але рух в р2р або в мультибіт - це не проте. Там навпаки, воно максимально зливається, хоча сцена може бути і нормальною. Але от в плані деталізації окремого звучка - це точно не про вказані вище.
З точки зору "грати в ігри і чути все, кожен шурхіт" - я б не рекомендував р2р \ мультибіт .
З точки зору щоб "музично, енергійно, без цикання" - я б рекомендував р2р \ мультибіт.
Hotspur
Member

Повідомлення

Ostin: 27.01.2025 13:30Але рух в р2р або в мультибіт - це не проте. Там навпаки, воно максимально зливається, хоча сцена може бути і нормальною. Але от в плані деталізації окремого звучка - це точно не про вказані вище.
питання якості компонентів. я не згоден. це як казати що дизель краще ніж бензиновий двигун. все відносно і дуже залежить від конкретної моделі техніки, тут вже давали монітори ближнього поля від 3 кг до 20 кг вагою. це все ближне поле

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Firebrand: 27.01.2025 13:26 Все остальное, с данными колонками, пустая трата денег.
абсолютно точно
Ostin
Member

Повідомлення

Entar
Кажу, що б я робив би у вказаній ситуації. Не рекомендація, просто як варіант подумати.
Пам'ятаю, куплено навушники від Мезе, тобто слухається якась музичка і все таке.
Так от. Бачу, є бажання спробувати р2р. Причому, як мені здається, бажання йде з форумних порад. Окей. Значить треба спробувати. Береться р2р і слухається з наявними свенами, з наявними мезе. Місяць-два, до моменту, коли розумієш, що маєш і що хочеться. Того, що є, вже достатньо щоб зрозуміти, треба воно чи не треба.
Зайшов р2р - прекрасно, лишаємо і купуємо акустику на наявні гроші. Не зайшов - збуваємо з невеликими втратами і перестаємо дивитись в ту сторону.
Я по собі знаю, іноді хочеться щось спробувати. Особливо в улюблених іграшках. То треба спробувати. Але. Не починай відразу комбінувати якусь зв'язку з цапом, якого ніколи не чув, до акустики, якої теж не слухав. Ти хочеш, щоб тобі сказали "так, 1700 + р2р - це божественно". Але це може бути не так для тебе. Бо 1700 самі по собі - не божественна річ, щоб під неї купувати окремий цап за 150+ грошей.

Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
Hotspur: 27.01.2025 13:36це як казати що дизель краще ніж бензиновий двигун
Як би там не було, по своїй суті традиційно дизель - це про тягу, бензин - про швидкість. Реалізація вирішує, але шукати наддетальність в стані р2р або мультибітах - це хибний шлях. Для цього є спеціально навчена дельтасигма. Інша справа, що дешева сигма гірше дорогого р2р навіть в детальності - це може бути.
Hotspur
Member

Повідомлення

Ostin: 27.01.2025 13:39 Бо 1700 самі по собі - не божественна річ, щоб під неї купувати окремий цап за 150+ грошей.
абсолютно точно

Відправлено через 4 хвилини 38 секунд:
Ostin: 27.01.2025 13:42 Інша справа, що дешева сигма гірше дорогого р2р навіть в детальності - це може бути.
я про це саме. все відносно і немає нічого абсолютного. я слухав конфіги ціною в багато мерседесів і вони дійсно дуже гарні. інше питання що схожого можна досягти витративши приблизно 5000 доларів (відносно). тому все дуже відносно і в цьому треба розбиратись як і в будь якій техніці :beer: .

1 ЦАП це не головне
2 завжди головне навушники або колонки
3 кабеля ціною 3-5-10 доларів можуть вас спасти бо більшість стокових кабелей абсолютне сміття
4 РОЗБИРАЙТЕСЬ ЯК ПРАЦЮЄ ВАША АКУСТИКА. вони не однакові там є цифра аналог баланс небаланс що завгодно
Entar
Member

Повідомлення

Ostin: 27.01.2025 13:30 З точки зору "грати в ігри і чути все, кожен шурхіт" - я б не рекомендував р2р \ мультибіт .
З точки зору щоб "музично, енергійно, без цикання" - я б рекомендував р2р \ мультибіт.
Мені не треба кожен шурхіт, мені треба скоріше "музично, енергійно, без цикання"
Yellow wall
Junior

Повідомлення

видалено
Востаннє редагувалось 27.01.2025 14:51 користувачем Yellow wall, всього редагувалось 1 раз.
vltk
Member

Повідомлення

Yellow wall
Все Криативы, на не лучшей реализации дельта сигмы, сухо, жестко и одни звучки. Все Emu максимально грешат этим.
Yellow wall
Junior

Повідомлення

Ostin: 27.01.2025 14:49 https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/kult ... derIndex=2

я б ні секунди не вагався на користь фііо.
Незважаючи на всю "культовість" інтерфейсу, про яку написано в оголошенні
Вона дорожча майже у два рази. Хай voyt9 розгляне ему:
Firebrand
Member

Повідомлення

Entar: 27.01.2025 13:58Мені не треба кожен шурхіт, мені треба скоріше "музично, енергійно, без цикання"
:facepalm:
посмотрите маленький отрезок этого видео и поймете, что у ваших 1700 есть объективный предел и никаким цапом это не исправить.
В ролике сравнивается р2850дб с эйрпульсом а300,самым топовым , что есть на сегодня.
Entar
Member

Повідомлення

Firebrand: 27.01.2025 16:02 посмотрите маленький отрезок этого видео и поймете, что у ваших 1700 есть объективный предел и никаким цапом это не исправить.
В ролике сравнивается р2850дб с эйрпульсом а300,самым топовым , что есть на сегодня.
Так тут сравниваются колонки отличающиеся по цене в 5 раз. И в 8 раз по сравнению с 1700.
У меня пока не 1700, у меня свен бф-11. Думаю о том, имеет ли смысл переходить на 1700 бтс, с учетом того что технологии за этот период совершили определенную эволюцию и вообще.
Аирпульс и аналоги по цене даже не рассматриваются.
Firebrand
Member

Повідомлення

Entar: 27.01.2025 16:27Аирпульс и аналоги по цене даже не рассматриваются.
мой посыл был в том,что у 1700 есть свой физический предел. ;)

исход из ттх ваших свенов, єдик 1700 будет отыгрывать бас не так глубоко, как ваши текущие. Вы хотите брать новые эдики 1700? по сути, шило на мыло замена.
Hotspur
Member

Повідомлення

Firebrand: 27.01.2025 16:02посмотрите маленький отрезок этого видео и поймете, что у ваших 1700 есть объективный предел и никаким цапом это не исправить.
так. людина просто не чує цього як аргумент

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Firebrand: 27.01.2025 16:31 Вы хотите брать новые эдики 1700? по сути, шило на мыло замена.
1700 будуть трохи кращі але чи буде вау чи ні я не скажу
Entar
Member

Повідомлення

Firebrand: 27.01.2025 16:31 исход из ттх ваших свенов, єдик 1700 будет отыгрывать бас не так глубоко, как ваши текущие. Вы хотите брать новые эдики 1700? по сути, шило на мыло замена.
Т.е. edifier 1700 по качеству звука будут +- такие же как свен бф-11, невзирая на то что модель дороже и на 10 лет младше?
Мне просто в этой теме пару недель назад совсем другое писали.
Hotspur
Member

Повідомлення

Entar: 27.01.2025 16:37Т.е. edifier 1700 по качеству звука будут +- такие же как свен бф-11, невзирая на то что модель дороже и на 10 лет младше?
Мне просто в этой теме пару недель назад совсем другое писали.
Бо басу не скажу, це вибач їх обох треба слухати, середина і верх буде у 1700 краще. Просто за рахунок схемотехніки.

Якщо тобі цікаво в мене зараз стоїть оце - Microlab solo 6c. І щоб його міняти на те що я почую різницю я буду брати Elac Debut 2.0 DB62 і NAD C 320 BEE . це десь в 4 рази дороще ніж зраз можна купити б у Microlab solo 6
Ostin
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.01.2025 16:43Elac Debut 2.0 DB62 і NAD C 320 BEE
Це переграє Edifier A300?
Hotspur
Member

Повідомлення

Ostin: 27.01.2025 16:48Це переграє Edifier A300?
я не слухав а 300 ніколи
Wahoo
Member

Повідомлення

Entar
Нормальные эдики, если у вас нету аудиофилии мозга, то будете довольны.
И не рекомендую задавать вопросы по аудиотехнике на местных форумах. Они полностью заражены. Не получите никаких ответов, кроме "Всё что дешевле тыщи баксов - мусор, и провода по 50 (это еще дешево) обязательны, без них не услышишь всей широты и полноты этой глубины хрустальной чистоты."
Просто забей.

Firebrand
Абсолютному большинству их предела хватит за глаза.
Відповісти