різниця буде якщо акустику купити в 3-5 разів дороще або навушники типу Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohmvoyt9: ↑ 27.01.2025 00:42Чи різниця не суттєва і забити?
Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
Hotspur
Member
-
Firebrand
Member
нет, разница будет едва уловима ухом.voyt9: ↑ 27.01.2025 00:42Чи різниця не суттєва і забити?
-
vltk
Member
voyt9
Radio Bay вам расскажет подробней. Зависит о того какие жанры музыки слушаете, от вашего архетипа слуха, может ли мультимедийная акустика дать возможность услышать различия. Для едущих к вам эдифаеров не надо покупать цап с юсб вызодом за 1000+ баков. Если вам в целом не критично по качеству (слушаете больше просто цельно музыку, а не отдельные взрывы, крики в игре или в фильме), то определенные встройки с нормальным оптическим или коаксиальным кабелями могут быть достаточны. Но никто вам не посоветует, только надо определить для себя самого, попробовав самому, может разок сходить на концерт, в аудио салон, послушать у друга и побольше разного и тогда вы найдете, что надо вам и поймете свою достаточность в приобретении. Ибо аудиофилия и хайэнд, это все больше платы, за все меньшее приобретение...
Radio Bay вам расскажет подробней. Зависит о того какие жанры музыки слушаете, от вашего архетипа слуха, может ли мультимедийная акустика дать возможность услышать различия. Для едущих к вам эдифаеров не надо покупать цап с юсб вызодом за 1000+ баков. Если вам в целом не критично по качеству (слушаете больше просто цельно музыку, а не отдельные взрывы, крики в игре или в фильме), то определенные встройки с нормальным оптическим или коаксиальным кабелями могут быть достаточны. Но никто вам не посоветует, только надо определить для себя самого, попробовав самому, может разок сходить на концерт, в аудио салон, послушать у друга и побольше разного и тогда вы найдете, что надо вам и поймете свою достаточность в приобретении. Ибо аудиофилия и хайэнд, это все больше платы, за все меньшее приобретение...
-
Firebrand
Member
кстати, я кого то, возможно шокирую, но мои эдики r1900tv отыгрывают эту вашу сцену, лучше всего , на расстоянии около 2-2.3 метра от самих колонок)), но это абсолютно не мешает мне и сидя за компом их слушать. Хотя вот, может так и должно быть, сам эдик же, позиционирует их ,как музыкальные, для требовательного меломана.Radio Bay: ↑ 26.01.2025 22:36Еще не факт, что Элаки в ближнем поле заиграют, тихо и выстроят сцену
Ну а в случае эдика с2000,там вообще красота.
-
Radio Bay
Member
Это никак не противоречит тому, что я сказал + зависть от личных требований. Я люблю, когда я могу пальцем ткнуть в источник звука и когда я четко понимаю, что бэквокалистки стоят за первым планом. На полноразмере у меня это большое, на ММ маленькое, а монитор у меня без ноги на кронштейне, под ним и за ним пространство, такая микросценка, а требования те же. Я пробовал как-то полочники поставить ради интереса всё размыто, нет чёткого позиционирования, метров с 2-3 есть. Это меня не устраиваетFirebrand: ↑ 27.01.2025 01:12кстати, я кого то, возможно шокирую, но мои эдики r1900tv отыгрывают эту вашу сцену, лучше всего , на расстоянии около 2-2.3 метра от самих колонок)), но это абсолютно не мешает мне и сидя за компом их слушать. Хотя вот, может так и должно быть, сам эдик же, позиционирует их ,как музыкальные, для требовательного меломана.
Ну а в случае эдика с2000,там вообще красота
Вот это точно надо вообще понимать, что там и к чему стремиться и нужно ли это вообще.vltk: ↑ 27.01.2025 01:05только надо определить для себя самого, попробовав самому, может разок сходить на концерт, в аудио салон, послушать у друга и побольше разного и тогда вы найдете, что надо вам и поймете свою достаточность в приобретении
У меня приятель работал в аудиолсалоне, у них была обширная линейка KEF, включая Reference. Для демонстрации возможностей был полный тракт от Meridian, мощный комплект на подачу MF Tri-Vista, мы ходили в гости к парням из SoundSound/Dynaudio и могли весь этот ассортимент крутить, как хотим. Плюс я сам играл. Если вспомнить раньше, то мои театральные родители тасками меня в детстве на оперу, балет и концерты классической музыки и не только в Харькове. Потому у меня сильно не простое отношение к музыке и звуку, потому я иногда оперирую таки, казалось бы дивными для аудиотехники понятиями, как ритмика, драйв
Мой любимый тестовый трек, который больше похож на толлинг:
- Chad Smith Plays "Break My Heart" | Dua Lipa
-
Hotspur
Member
дуже спрощено до звукової карти за 50 доларів треба купляти акустику за 500-1000. або навушники за 300-400-500. Десь такий діапазонvoyt9: ↑ 27.01.2025 00:42Чи різниця не суттєва і забити?
-
Radio Bay
Member
Hotspur: ↑ 27.01.2025 02:23дуже спрощено до звукової карти за 50 доларів треба купляти акустику за 500-1000. або навушники за 300-400-500
- спойлер
-
Hotspur
Member
Radio Bay треба простіше людям пояснювати
-
Radio Bay
Member
Пару iLoud MTM за $650 до Creative Audigy Fx або ASUS Xonar U5 підключати безглуздо. Так же як і Sennheiser HD650 або Hifiman HE-400 до них, ціна ніяк не характеризує технічні можливості та і якість звуку далеко не завжди. У випадку з S2000 я би дивився у бік USB цапа/комбайна у ціні 100-200, але voyt9 сам потрібен зрозуміти, чи воно йому потрібно. Міняти мамку точно заради поліпшення оптичного виходу не требаHotspur: ↑ 27.01.2025 02:45треба простіше людям пояснювати
-
Ostin
Member
Про S2000. Як працює ця вбудована штука ADC/DAC PCM1802 від Burr-Brown? Якщо на колонки по аналогу лити якийсь хайрез 32\384, то колонки все одно "округлять" звук до можливостей PCM1802 ? Або якщо летить потік DSD 256 - то буде те ж саме?
Я не кажу, що цих можливостей замало. Я намагають зрозуміти принцип роботи цієї штуковини.
Відправлено через 4 хвилини 36 секунд:
Я не кажу, що цих можливостей замало. Я намагають зрозуміти принцип роботи цієї штуковини.
Відправлено через 4 хвилини 36 секунд:
До Audigy Rx цілком можна підключати і слухати. Так, завжди можна краще, але грати воно буде нормально.Radio Bay: ↑ 27.01.2025 03:03Пару iLoud MTM за $650 до Creative Audigy Fx або ASUS Xonar U5 підключати безглуздо
-
voyt9
Member
Чел в якого придбав s2000 юзав таку річRadio Bay: ↑ 27.01.2025 03:03У випадку з S2000 я би дивився у бік USB цапа/комбайна у ціні 100-200, але voyt9 сам потрібен зрозуміти, чи воно йому потрібно. Міняти мамку точно заради поліпшення оптичного виходу не требаHotspur: ↑ 27.01.2025 02:45треба простіше людям пояснювати
creative-sound-blaster-x4.
І продає також її.
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/zvuk ... VUf8u.html
Каже звук краще. Може з наступної зп варто типу таку розглянути? Або ще дешевші варіант asus xonar u7mkII/Creative Sound Blaster X-Fi HD
-
Firebrand
Member
если сказал "лучше", но не сказал в деталях, чем именно, то это все очень субъективно. Вы сначала подключите их себе и послушайте так, месяц-два,что бы понять,не хватает ли чего то или все отлично.voyt9: ↑ 27.01.2025 08:55Каже звук краще.
-
Ostin
Member
voyt9
Якщо немає прив'язки саме до ЗК (тобто мікрофон + фічі), то можна дивитись будь-який зовнішній цап по бюджету. В тому числі б\в з олх.
Взагалі, з цапами треба керуватись насамперед бюджетом. Тобто є бюджет, а потім вже йде вибір. Бо інакше нарадять "дуже гарних речей" за дурні гроші. Звісно, воно може бути кращим. Але чи так вже й треба, то вже питання...
От з акустикою вже варто дотягувати оці початкові тисяч 10-12, щоб відразу брати нормальне типу вищезгаданих S2000 чи щось навіть дорожче. Бо самий низ в ціні то вже не дуже звук (хоча, теж не аксіома, бо навіть якісь едіфаєри 1700 цілком можуть задовольнити). А з цапами воно далеко не так, бо зазвичай якийсь стодоларовий зовнішній цап (особливо б\в) вже дає звук, сильно кращий за вбудоване. А далі - то вже слухати і оцінювати, варто чи ні.
Якщо немає прив'язки саме до ЗК (тобто мікрофон + фічі), то можна дивитись будь-який зовнішній цап по бюджету. В тому числі б\в з олх.
Взагалі, з цапами треба керуватись насамперед бюджетом. Тобто є бюджет, а потім вже йде вибір. Бо інакше нарадять "дуже гарних речей" за дурні гроші. Звісно, воно може бути кращим. Але чи так вже й треба, то вже питання...
От з акустикою вже варто дотягувати оці початкові тисяч 10-12, щоб відразу брати нормальне типу вищезгаданих S2000 чи щось навіть дорожче. Бо самий низ в ціні то вже не дуже звук (хоча, теж не аксіома, бо навіть якісь едіфаєри 1700 цілком можуть задовольнити). А з цапами воно далеко не так, бо зазвичай якийсь стодоларовий зовнішній цап (особливо б\в) вже дає звук, сильно кращий за вбудоване. А далі - то вже слухати і оцінювати, варто чи ні.
-
Firebrand
Member
Кстати, кто то слушал Heco Victa Prime 302, в наших магазинчиках, они в цену +- элака DB62, но интуиция подсказывает, что они должны звучать лучше. Когда я пишу лучше, то имею ввиду ,что у них более нейтральный характер, без окрашивания звука,но и без темных завалов, с потухшими высокими.
-
Hotspur
Member
такOstin: ↑ 27.01.2025 08:27 Якщо на колонки по аналогу лити якийсь хайрез 32\384, то колонки все одно "округлять" звук до можливостей PCM1802 ?
Відправлено через 34 секунди:
для цього купляють техніку за хххх доларів а е едіфаерOstin: ↑ 27.01.2025 08:27 Або якщо летить потік DSD 256 - то буде те ж саме?
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
ні. можна Fiіo цап подивитись якийсьvoyt9: ↑ 27.01.2025 08:55Каже звук краще.
Відправлено через 16 хвилин 1 секунду:
чому безглуздо ? вони і від встройки грати будутьRadio Bay: ↑ 27.01.2025 03:03Пару iLoud MTM за $650 до Creative Audigy Fx або ASUS Xonar U5 підключати безглуздо.
-
Entar
Member
Доброго дня, а як ви вважаєте, наскільки адекватним рішенням будуть 1700 едіфайри в комплекті з fiio r2r цапом за 150$ на Алі? (Це для ПК, для ігр колонки, ЦАП ще може для телевізора з 2750 а потім в перспективі для чогось краще буде використовуватися).Ostin: ↑ 27.01.2025 09:31 Взагалі, з цапами треба керуватись насамперед бюджетом. Тобто є бюджет, а потім вже йде вибір. Бо інакше нарадять "дуже гарних речей" за дурні гроші. Звісно, воно може бути кращим. Але чи так вже й треба, то вже питання...
Великі колонки типу S2000 для ПК не розглядаються, на столі місця не так багато, та і навіщо?
Ціль - отримати нормальний звук для комп'ютерних ігр (музику атмосферну, голос в діалогах не викривлений, ефекти щоб вуха не різали, тощо) Думаю наскільки будуть нормальні едіки 1700 і чи дадуть якісний вау ефект після моїх sven bf-11
Востаннє редагувалось 27.01.2025 12:46 користувачем Entar, всього редагувалось 1 раз.
-
Ostin
Member
Вважаю, що варто було б послухати r2r перед купівлею.Entar: ↑ 27.01.2025 12:42як ви вважаєте
В разі, якщо подобається такий звук - то комбінуйте собі на здоров'я. Початкові фііо - це нормальні рішення за відносно невеликі гроші.
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Щоб аж вау - то маю сумніви) Взагалі, це вже суб'єктивно дуже.Entar: ↑ 27.01.2025 12:42едіки 1700 і чи дадуть якісний вау ефект після моїх sven bf-11
-
Entar
Member
Обов'язково буду слухати, я говорив в принципі про цапи фііо в ціновому діапазоні 150$Ostin: ↑ 27.01.2025 12:46 Вважаю, що варто було б послухати r2r перед купівлею.
В разі, якщо подобається такий звук - то комбінуйте собі на здоров'я. Початкові фііо - це нормальні рішення за відносно невеликі гроші.
Я питав трохи про інше, наскільки едіки 1700 підійдуть під задачу, і чи отримаю я покращення від цього цапа на них, порівняно з моїм smsl m3 чи креатів рх.
-
Ostin
Member
Entar
Це очевидно ж, що р2р цап буде грати "по-іншому". От відчутно по-іншому. Тому покращення якраз будуть залежати, чи саме те потрібно.
Якщо спробувати в імовірність, то з запиту про "музичність" та "щоб не цикало" має бути саме те, що треба.
Це очевидно ж, що р2р цап буде грати "по-іншому". От відчутно по-іншому. Тому покращення якраз будуть залежати, чи саме те потрібно.
Якщо спробувати в імовірність, то з запиту про "музичність" та "щоб не цикало" має бути саме те, що треба.
Востаннє редагувалось 27.01.2025 12:50 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
-
Entar
Member
Ну якщо не вау, то хоча-б відчути що стане краще. Чи варто дивитися на щось інше?Ostin: ↑ 27.01.2025 12:47 Щоб аж вау - то маю сумніви) Взагалі, це вже суб'єктивно дуже.
Повторю, ціль не прослуховування флак треків інструментальної музики з закритими очима, ціль отримати універсальне рішення для _кращого_ звуку в іграх. Лишня деталізація - може й не потрібна.