Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.01.2025 20:38За ці гроші? Це концепція встромив та забув, за ці гроші вони красави на ринку.
а потім люди продають і беруть якесь Hi Fi чи монітори. бо покращити неможливо

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Radio Bay: 10.01.2025 20:38DSP там й у студійних мониторах робить корекцію АЧХ. У моніторах під приміщення, тут. щоб кросовери не паяти та прибрати нативні вади динаміків
в моніторах все можна кнопкою виключити, в тих же KRK. а тут невідключаємий ЦАП в едіфаерах
Entar
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.01.2025 22:12 а потім люди продають і беруть якесь Hi Fi чи монітори. бо покращити неможливо
Я от думаю... в сегменті аудіо техніки по ідеї дуже часте повинно бути явище, коли людина купила, зрозуміла що не підходить, і продає. Питання від новачка - наскільки великий ризик в товарах категорії тих же едіфайр колонок потрапити на проблемний товар (із розряда колонку "упали", чи вийшла з ладу чи вийняли звідти щось) ?
Бо я так розумію, за виключенням ситуації "не повезло", реалістично придбати такі колонки суттєво дешевше нових а потім якщо що перепродати з відносно невеликими втратами.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 10.01.2025 21:37 аудіосигнал в будь якому випадку обробляється цапом вбудованим, що приводить до неможливості покращити звук зовнішім цапом?
Ні, навпаки
Entar: 10.01.2025 21:37Я от чисто із цікавості сьогодні перевірю на колонках 2750
О, це тема
Entar: 10.01.2025 21:37то простіше брати колонки без цапа
Entar: 10.01.2025 21:37 при інших рівних, якщо я вже вирішив через цап колонки підключати, то простіше брати колонки без цапа.
Розумно, але серії 18хх нема без цапу, є 1600T III, дуже схохі але hz
tablestikus
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.01.2025 22:12
Radio Bay: 10.01.2025 20:38За ці гроші? Це концепція встромив та забув, за ці гроші вони красави на ринку.
а потім люди продають і беруть якесь Hi Fi чи монітори. бо покращити неможливо
Або є люди які не чують дійсно різницю і так і залишаються на мультимедійних.

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Entar: 10.01.2025 22:29 Питання від новачка - наскільки великий ризик в товарах категорії тих же едіфайр колонок потрапити на проблемний товар (із розряда колонку "упали", чи вийшла з ладу чи вийняли звідти щось) ?
Він завжди є, хоча я б не сказав би що дуже популярний. У мене десь 5 років були R1100 едіфайри і вони залишили досі приємні враженя на свою ціну.

Хоча я зараз корплю над відновленням до життя радянського стерео вінілу ВЕГА-300 і там просто срака зі всім :laugh:
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 10.01.2025 22:48Або є люди які не чують дійсно різницю і так і залишаються на мультимедійних
Ще є варіант чують, але не розуміють, і так норм

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
tablestikus: 10.01.2025 22:48радянського стерео вінілу ВЕГА-300
Подивився :insane: :rotate:
Entar
Member

Повідомлення

tablestikus: 10.01.2025 22:48 Він завжди є, хоча я б не сказав би що дуже популярний. У мене десь 5 років були R1100 едіфайри і вони залишили досі приємні враженя на свою ціну.
Я так розумію, що краще брати нові версії, тому що там гарантовано колоночки не дуже довго були в експлуатації, просто людина чи то зрозуміла що "не то" чи то стала готова більше тратити на акустику)
Hotspur
Member

Повідомлення

Entar: 10.01.2025 23:05Я так розумію, що краще брати нові версії, тому що там гарантовано колоночки не дуже довго були в експлуатації, просто людина чи то зрозуміла що "не то" чи то стала готова більше тратити на акустику)
на стан треба дивитись, чеки багато в кого є там дата продажу указана

Відправлено через 7 хвилин 34 секунди:
Entar: 10.01.2025 22:29реалістично придбати такі колонки суттєво дешевше нових а потім якщо що перепродати з відносно невеликими втратами.
так. таке роблять
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 10.01.2025 23:05Я так розумію, що краще брати нові версії, тому що там гарантовано колоночки не дуже довго були в експлуатації
Залежить від рівня акустики = рівня компонентів, вінтажні Едіки без сумніву брати не треба :)
Відповісти