Доповнення.Piter Cantrope: ↑ 23.11.2024 11:33Ввікнув комп в інший подовжувач, окремо від акустики, і шуми пройшли.Filabatya: ↑ 21.11.2024 13:04 в мене шуміли колонки коли земля в свенці(переносці) була разом з компом, запхав перехідники щоб земля не торкалась і шум майже зник, якусь фігню написав, можливо вам допоможе
1. Шуму нема ніякого взагалі, якщо комп, і кожна з колонок (в цій акустиці обидві колонки мають своє живлення) на різних розетках. На різних розетках в стіні або в зарядній станції.
2. Якщо комп на одній розетці, а дві колонки на іншій разом, тобто на одному фільтрі-подовжувачі, то є паразитичний ритмічний шум, доволі тихий, але тим не менш чутний для моїх молодих вух.
3. Якщо хоча б одна з колонок на тій же розетці, що і комп, тоді можна "почути комп" через колонки. Шум жахливий, чути як мишкою гортаєш, чути фпс в іграх і все інше.
Я в шоці з цих аудіо приколів... В цій старій хаті, де я зараз живу, є тільки 1, максимум 2 розетки в кожній кімнаті. Тут де мій кабінет тільки одна, і мені довелось кинути аж 2 подовжувачі попід двері, кожен для окремої колонки...