Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 23.11.2024 11:33
Filabatya: 21.11.2024 13:04 в мене шуміли колонки коли земля в свенці(переносці) була разом з компом, запхав перехідники щоб земля не торкалась і шум майже зник, якусь фігню написав, можливо вам допоможе :rolleyes:
Ввікнув комп в інший подовжувач, окремо від акустики, і шуми пройшли. :rotate:
Доповнення.
1. Шуму нема ніякого взагалі, якщо комп, і кожна з колонок (в цій акустиці обидві колонки мають своє живлення) на різних розетках. На різних розетках в стіні або в зарядній станції.
2. Якщо комп на одній розетці, а дві колонки на іншій разом, тобто на одному фільтрі-подовжувачі, то є паразитичний ритмічний шум, доволі тихий, але тим не менш чутний для моїх молодих вух.
3. Якщо хоча б одна з колонок на тій же розетці, що і комп, тоді можна "почути комп" через колонки. Шум жахливий, чути як мишкою гортаєш, чути фпс в іграх і все інше.

Я в шоці з цих аудіо приколів... В цій старій хаті, де я зараз живу, є тільки 1, максимум 2 розетки в кожній кімнаті. Тут де мій кабінет тільки одна, і мені довелось кинути аж 2 подовжувачі попід двері, кожен для окремої колонки... :rotate:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 27.11.2024 15:06Я в шоці з цих аудіо приколів...
Це не аудиоприколи, а електричні, мабуть тому, що спільна земля, якої у тебе у квартирі нема. Аудіоприколи - це коли перегорнув вилку розетці, та звук змінився. Треба було затетестити підключення без земляного контакту
Filabatya
Member

Повідомлення

наступний етап прозріння шматки дівану по кутам кімнати поставити, далі віброїзоляція спочатку колонок а потім системніка. І 13 бригада виїхала :lol:
а вночі краще грає, жаль не підкрутиш якщо в квартирі і твітерочок рівно на рівні вух :rotate:
Scoffer
Member

Повідомлення

Сміх сміхом, а килими по колу вирішують більше ніж цапи, на котрі тут деякі піднаярюють :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

Scoffer: 27.11.2024 17:11 Сміх сміхом, а килими по колу вирішують більше ніж цапи, на котрі тут деякі піднаярюють :laugh:
є таке, це правда
l-m
Member

Повідомлення

Scoffer: 27.11.2024 17:11 Сміх сміхом, а килими по колу вирішують більше ніж цапи, на котрі тут деякі піднаярюють :laugh:
Та навіть тільки на підлогу аже дає більше ефект ніж, навіть удвічі дорожчий підсилювач. Про цапи вже мовчу, там тільки дивні китайські поробки можуть щось міняти в гіршу сторону, в той час, як килим значно покращує якість уявної сцени. Взагалі треба уникати поверхонь що відбивають звук хоча б радіусі 70 см від динаміків з усіх сторін, інакше вухо просто не зможе розрізняти де первинний звук, а де його відбиття, та це руйнує сцену та й якість звуку в цілому.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 27.11.2024 17:11Сміх сміхом, а килими по колу вирішують більше ніж цапи, на котрі тут деякі піднаярюють
Ага, розвісив килими і всторойка перетворилася на хайенд. В повністю пустій кімнаті звук дійсно треш, слухати не можливо, а в обжитій норм. Більшість людей так слухає, а запропонувати їм сидіти у безеховій камері с музцентром і що то буде справжній якісний звук може тільки ідіот. Морозити дурню, то твоє справжнє покликання
Filabatya: 27.11.2024 17:08а вночі краще грає, жаль не підкрутиш якщо в квартирі і твітерочок рівно на рівні вух
А що тут такого?
1. То дійсно так
2. Стандартна рекомендація від виробників але моніторів ближнього поля, я трохи завалив кут назад, бо підняти вище не зручно.
А ще колонки, кажуть, ставити потрібно на рівній відстані від слухача та фазінвертором не у притул до стінки, зовсім сбрендили ці аудіофіли :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 27.11.2024 17:45Ага, розвісив килими і всторойка перетворилася на хайенд.
ні, але стало сильно краще
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.11.2024 19:25ні, але стало сильно краще
Так, але окрему кімнату під аудіо небагато хто може собі це дозволити. Це помешкання повинно бути кімнат на 7, якщо це не якийсь зашквар, живу один у двокімнатній, в одній живу, у іншій слухаю музику. У більшості людей, у кого є коштовна аудіотехніка, то не головний пріоритет, в них є робота, родина, а то розваги
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay: 27.11.2024 17:45Більшість людей так слухає
Більшість людей на цапи не наярює, і взагалі не в курсі шо за звір такий, не кажучи вже про прослуховування юсб-проводів ;) Так шо хто тут ще дурню морозить.
Radio Bay: 27.11.2024 19:40небагато хто може собі це дозволити
Логічно. А ще логічно шо якщо з самого початку є слабка ланка, то вище неї стрибати сенсу ніякого. В типовій сучасній кімнаті голі фарбовані стіни, а з м'яких меблів лише сам шкіряний мішок, котрий все це слухає.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 27.11.2024 20:55А ще логічно шо якщо з самого початку є слабка ланка, то вище неї стрибати сенсу ніякого
Тобто купувати гарну аудіотехніку не має сенсу, слухайте бумбокс, якщо у вас немає окремої кімнати під аудіо. Ну, чи не дурень? :)
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay
Дурень це той хто викидає гроші на те що в його умовах не працює.
PS: навушники працюють всюди.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 27.11.2024 21:46навушники працюють всюди
Не купуйте акустику, купуйте навушники , добалакався, бінго :)

Відправлено через 5 годин 42 хвилини 15 секунд:
Кстати, там был саунд тест с Monitor Audio Bronze 2 с первый минималистическим по насыщенности событий треком по которому всё понятно, у меня в загашниках есть еще более минималистический трек по которому, лично мне, тоже всё понятно, шо оно там играть может, по крайней мере с серединкой, а так и на остальное посмотреть можно и не дай бог, что-нибудь по уху резанёт, а труба (на самом деле флюрельгорн, исторически использовался на поле боя для передачи сигналов на фланги армии) такой инструмент, что резануть по ушам легко может, так, что аж харя сморщится. Я эту вещь могу слушать фоном хоть целый день по кругу
William Colletti: Herbie Hancock - Cantaloupe Island (Cover)
Ostin
Member

Повідомлення

Radio Bay
Ну якщо родина, робота, кімната для всіх, а не для себе та музики - то дійсно логічно навушники слухати, а колонки по залишковому принципу. Типу щось до телевізора поставити, щоб всі дивились і слухали.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Ostin: 28.11.2024 09:39Ну якщо родина, робота, кімната для всіх, а не для себе та музики - то дійсно логічно навушники слухати
Особливо коли щось робиш, музика грає, пішов туди-сюди, зняв, одягнув, круть, але здебільшого тут індивідуально, я навушники взагалі рідко слухаю. Навушники та відкритий звук, то абсолютно різні речі. Є фанати навушників, але здебільшого у вухах ховаються від отучающего середовища, в мене така задача рідко трапляється
Firebrand
Member

Повідомлення

DEVES: 26.11.2024 22:22 Radio Bay
Как по мне это просто оверпрайснутые мультимедийные колонки для ПК. Что-то в стиле JBL-104 и прочей милюзги.
Я абсолютно убеждён, что из динамика размером менее 5" ничего толкого (для работы) не извлечь. Законы физики не обманешь.
Как бы там ни было, но вот даже если покопаться в выборе колонок формата 2.0, для компа,то по сути ,кроме эдифаера, больше ничего и не представлено у нас в стране. Да, видел я какие то аудиоэнжин а5+ с восторженными отзывами и еще модель от монитор аудио. Все. Больше в разделе "компьютерная акустика" нету ничего достойного.
А потом заходишь в раздел "музыкальные инструменты" :-P на хотлайне и картина выглядит гораздо лучше. B-)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Firebrand: 28.11.2024 22:25если покопаться в выборе колонок формата 2.0, для компа,то по сути ,кроме эдифаера, больше ничего и не представлено у нас в стране
Эдики 2000/3000 вполне себе, единственное, они размером с полочники, когда комп для развлечений - это одно, а кто работает - совсем другое. Вот там как раз компактность еще как востребована
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

MKII 308P 145$ штучка. З доставкою буде десь 7-7.5к за одну
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... wered.html

Я свої Kali Audio минулого року якраз в цей час купив. І вдало купив, з того часу більш такої низької ціни не було.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 02.12.2024 17:15MKII 308P 145$ штучка. З доставкою буде десь 7-7.5к за одну
Та ну их в топку, лучше Iloud взять чуть дорожи или эдики за те же деньги
Нет такого микрофона, который может так испортить звук, выдержал 10 сек, уши свернулись в трубку

Не надо покупать эти дешманские г*вномонитори
DEVES
Member

Повідомлення

Piter Cantrope
Без учета налогов $145*42=6090грн (при условии безналогового штата)
Морем да еще и зимой такой груз никто в здравом уме отправлять не станет, доставка аваи одной коробки ~9кг выходит ~ $70*42=2940грн
Итого 9030грн

В принципе неплохо, но это 8" с фазиком сзади. У 90% неграмотных пользователей будет гудеж и дискомфорт.

Radio Bay
Этож каким надо быть оленем, чтобы ставить так близко к стене такие мониторы.
Сравнение с ямахой это как сравнивать белое с мягким. Совершенно разное и несравнимое.
Відповісти