Оууу... Я не очікував аж такої ціни, якщо чесно Ну буду думатиl-m: ↑ 09.10.2023 15:30 Можу порекомендувати Cambridge Audio CXA61 як дуже гарний варіант
Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
Piter Cantrope
Member
Дякую всім за відповідь!
-
wow_w
Member
Ці усилки слабкуваті будуть, колонки будуть видавати звук, тільки як там кажуть аудіфіли нерозкриють колонки). Хоча там не має особливо що розкривати, просто треба дуже потужний підсилювач з запасом, щось типу концертних/весільних, дивитись в сторону класса D.Radio Bay: ↑ 09.10.2023 15:18Из ЗК в усилок, колонки в усилокPiter Cantrope: ↑ 09.10.2023 15:01В звуці нічого не шарю. Як на них вивести звук з компа (і телефона, якщо можливо)? Треба amplifier? Який?
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/pdsilyu ... SLkd6.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/usilite ... derIndex=3
-
Filabatya
Member
наступного разу на чуйку дивіться, на сайті не на 1в вказано і тут чітерять
-
l-m
Member
Це ще недорого насправді, такий собі початковий середній клас.Piter Cantrope: ↑ 09.10.2023 15:52 Дякую всім за відповідь!Оууу... Я не очікував аж такої ціни, якщо чесно Ну буду думатиl-m: ↑ 09.10.2023 15:30 Можу порекомендувати Cambridge Audio CXA61 як дуже гарний варіант
Якщо шариш у відеокартах, то умовний аналог щось тіпа 7800ХТ/4070.
А твій запит - "взяв тут дешевий 4к монітор, порадьте відеокарту". Звісно умовна аналогія, але)
Якщо дешевше, то треба дивитись б/в. Наприклад старіший Cambridge Audio CXA60 (але не буде USB/Bluetooth).
І до речі той NAD C320 не найгірший варіант... якби років 10 тому. Не рекомендую брати новачкам підсилювачі старіші та 10-15 років без відомої історії (особисте знайомство з доброчесним власником) та акустику старішу за 20-25 років.
-
Radio Bay
Member
Согласен, пусть начнёт вникать в суть и посмотрит на цены. Я усилки без мощного транса вообще не воспринимаюl-m: ↑ 09.10.2023 15:30а ось і приклад що для цих колонок брати не треба (та й взагалі)
Это вполне себе может быть, но цена к колонкам за 100 евро пара ... Piter Cantrope явно рассчитывал баков в 100 максимум вписаться.l-m: ↑ 09.10.2023 15:30Cambridge Audio CXA61
На ОЛХ есть NAD C372 за 7000
Відправлено через 25 хвилин 34 секунди:
Та не, то перебор C372 со 160 в канал, думаю, будет в рамках приличийwow_w: ↑ 09.10.2023 16:03щось типу концертних/весільних
-
Filabatya
Member
просто взяти відразу активні на олх, а ці там і продати. для чого цей гемор з акустичними міжблоками ремонтом банок в бу усілку стійки шипи
-
wow_w
Member
c372 дорожчий ніж те, що раніше пропонували, тому тут Ваша логіка не спрацює, хоч варіант цікавийRadio Bay: ↑ 09.10.2023 18:46 Відправлено через 25 хвилин 34 секунди:Та не, то перебор C372 со 160 в канал, думаю, будет в рамках приличийwow_w: ↑ 09.10.2023 16:03щось типу концертних/весільних
моя ж пропозиція виходила з реального бюджету і місця знаходження щасливого власника колонок, такі варіанти можуть бути дійсно поруч і не за всі гроші
-
Radio Bay
Member
То я как-то не посмотрел на параметры колонок, думал, типа 88/8Ом, примерно, как обычно на недорогих. Там 320-ый, как первый вариант, вполне, а там спека, что волосы чуть дыбом не стали. 83/4, кто это вообще придумал?wow_w: ↑ 09.10.2023 21:23c372 дорожчий ніж те, що раніше пропонували
-
Filabatya
Member
Dynaudio
-
Piter Cantrope
Member
Оце я вляпався) А скільки отой CXA61 буде споживати? Там 600Вт пише.
Стільки скільки будуть брати підключені колонки?
Стільки скільки будуть брати підключені колонки?
-
Radio Bay
Member
Откуда эта цифра? Понты он будет хавать, ватт 10-15, думаюPiter Cantrope: ↑ 09.10.2023 22:38Там 600Вт пише
Відправлено через 8 хвилин 21 секунду:
Столько же, сколько гантеля, ноль, это пассивный элементPiter Cantrope: ↑ 09.10.2023 22:38Стільки скільки будуть брати підключені колонки?
-
S
Member
Некогда классную Microlab Solo 6/6C сняли с производства, чем заменить примерно за те же деньги? Смотрю на Edifier R2750DB, а какие альтернативы? https://edifier.com.ua/kolonki/stereo/r2750db.html
-
Hotspur
Member
особливо ніяких крім б у моніторів з олхS: ↑ 10.10.2023 03:41Смотрю на Edifier R2750DB, а какие альтернативы?
-
Radio Bay
Member
1280/1380 у них норм, .эти в ближнем поле имхо бред. Те лучше без цапа на борту и добавить внешний цапS: ↑ 10.10.2023 03:41а какие альтернативы?
-
S
Member
Вот я тоже так подумал хотя можно б.у. ADAM Audio мониторы какие то маленькие взять.Hotspur: ↑ 10.10.2023 11:40 особливо ніяких крім б у моніторів з олх
Это бытовая акустика мультимедийная компактная зачем ей внешний цап.Radio Bay: ↑ 10.10.2023 11:42 1280/1380 у них норм, .эти в ближнем поле имхо бред. Те лучше без цапа на борту и добавить внешний цап
-
Radio Bay
Member
В маленьких баса вообще не будетS: ↑ 11.10.2023 03:32Вот я тоже так подумал хотя можно б.у. ADAM Audio мониторы какие то маленькие взять
Я писал, что колонки брать без цапа с внешним цапом, ладно, проехали, бери серию DBS: ↑ 11.10.2023 03:32Это бытовая акустика мультимедийная компактная зачем ей внешний цап
-
Piter Cantrope
Member
Треба було спочатку тему читати перед тим як купувати. Виходить що є:
1. Активна акустика, яка має там свій підсилювач всередині і йде з дротом. І оце напряму вмикаєш в комп і в розетку.
2. Пасивна, якій треба отой підсилювач.
Я ще полазив по попередніх сторінках, виходить що до певної суми (якої?) сенсу купувати ті підсилювачі нема бо вони слабенькі і поганенькі. Але якщо вже купити добротний дорогий, то потім можна міняти пасивні колонки, і прослужить він ледь чи не до старості. І там будуть різні інтерфейси, HDMI, Bluetooth і т.д. Але і місце буде займати.
А активна акустика, вона що, швидше якось "видихається" і стає непридатна?
1. Активна акустика, яка має там свій підсилювач всередині і йде з дротом. І оце напряму вмикаєш в комп і в розетку.
2. Пасивна, якій треба отой підсилювач.
Я ще полазив по попередніх сторінках, виходить що до певної суми (якої?) сенсу купувати ті підсилювачі нема бо вони слабенькі і поганенькі. Але якщо вже купити добротний дорогий, то потім можна міняти пасивні колонки, і прослужить він ледь чи не до старості. І там будуть різні інтерфейси, HDMI, Bluetooth і т.д. Але і місце буде займати.
А активна акустика, вона що, швидше якось "видихається" і стає непридатна?
- спойлер
- Я так подивився, що у нас ціни на аудіотехніку дуже високі. Тільки замовляти, але треба вважати, в США свої мережі і треба щоб девайс був 100-240V, як БП для компів, а не 110-120V, як то в них там. А тут просто взяти дріт живлення з нашою вилкою.
-
Ostin
Member
FixedPiter Cantrope: ↑ 11.10.2023 21:14Я так подивився, що у нас ціни на ВСЕ дуже високі.
-
Radio Bay
Member
Нет конечноPiter Cantrope: ↑ 11.10.2023 21:14А активна акустика, вона що, швидше якось "видихається" і стає непридатна?
Активная акустика тоже не панацея от всего, хорошая стоит не дёшево, цап к ней надо и т.д.
-
Piter Cantrope
Member
А я бачив є там всякі з SPDIF портами. В мене такий є на материнці. І з USB теж є.
- спойлер
- Шо таке підсилювач вже довідався. Пішов читати шо таке ЦАП.