Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
snegurrrka
Member
Hotspur
tablestikus
Тобто саундбари за таку ціну https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... ?tab=about прямо навіть не дотягують до рівня 2.1 колонок за 1000 грн (Edifier S330D) і ледь краще за вбудовані в ТВ динаміки 2x10Вт? Треба піти в умовний Comfy/Foxtrot послухати вживу де вони є, прямо якось складно повірити, але дякую за інформацію
В гостях у знайомого коли був, то не запитав, що у нього за саундбар до ТВ був підключений, але валив гарно так на високій гучності і досить красивий звук на невеликій гучності також був, небо і земля з вбудованими динаміками. Сумніваюся, що він ТВ придбав за 40К OLED і за 40-50K взяв саундбар до нього
tablestikus
Тобто саундбари за таку ціну https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... ?tab=about прямо навіть не дотягують до рівня 2.1 колонок за 1000 грн (Edifier S330D) і ледь краще за вбудовані в ТВ динаміки 2x10Вт? Треба піти в умовний Comfy/Foxtrot послухати вживу де вони є, прямо якось складно повірити, але дякую за інформацію
В гостях у знайомого коли був, то не запитав, що у нього за саундбар до ТВ був підключений, але валив гарно так на високій гучності і досить красивий звук на невеликій гучності також був, небо і земля з вбудованими динаміками. Сумніваюся, що він ТВ придбав за 40К OLED і за 40-50K взяв саундбар до нього
-
tablestikus
Member
Суб'єктивно вони будуть краще за ті колонки що ти навів. Ну і в порівнянні з вбудованими колонками різниця буде разви що у запасі гучності.snegurrrka: ↑ 31.07.2023 21:10 Hotspur
tablestikus
-
snegurrrka
Member
tablestikus
Це сумно, гучності мені то і в динаміках телевізора більш ніж вистачає, рідко коли 20-25% від максимальної гучності використовую. Буду слухати і тестувати Тому що навіть дешевенькі 2.1 Edifier із сабом додали соковитості звучанню, якого немає у вбудованих динаміках. В мене є непогані навушники HyperX Cloud II Wireless звісно, але я просто не можу повноцінно розслабитися в них, а фільми з дивану дивитися в них, то взагалі не той досвід.
Вчора коли грав у Final Fantasy XVI на PS5, то зловив себе на думці, що у грі неймовірно крута музика та звук, але мій OLED картинку видає на 5 з 5, а от звук десь на 3 з 5 при цьому, хотілося б повноцінно кайфонути від даної гри.
Це сумно, гучності мені то і в динаміках телевізора більш ніж вистачає, рідко коли 20-25% від максимальної гучності використовую. Буду слухати і тестувати Тому що навіть дешевенькі 2.1 Edifier із сабом додали соковитості звучанню, якого немає у вбудованих динаміках. В мене є непогані навушники HyperX Cloud II Wireless звісно, але я просто не можу повноцінно розслабитися в них, а фільми з дивану дивитися в них, то взагалі не той досвід.
Вчора коли грав у Final Fantasy XVI на PS5, то зловив себе на думці, що у грі неймовірно крута музика та звук, але мій OLED картинку видає на 5 з 5, а от звук десь на 3 з 5 при цьому, хотілося б повноцінно кайфонути від даної гри.
-
Filabatya
Member
snegurrrka
знайдіть якійсь топові едіфаєри на олх стерео, вони той саудбар розірвуть як сяомі айфон
знайдіть якійсь топові едіфаєри на олх стерео, вони той саудбар розірвуть як сяомі айфон
-
Radio Bay
Member
Там не всё так просто, т.к. в стерео надо будет замиксовать 5.1 звук. Тылы-то хрен с ним, а вот центральный канал - это все диалоги. Фильмы смотреть только с левым и правым каналом - это печаль печальная, музон, эффекты будут, а голоса вдалеке. Задаунмиксить 5,1 в 2.0 нужен либо ресивер, там обычно есть эта функция, либо саундбар. Можно даунмиксить софтово, потом смотреть, но это головнякfeson: ↑ 31.07.2023 16:34Вражає бажання витратити 10-12к на .....саунбар.
Візьміть краще - DALI Spektor 2 за 11к https://portativ.ua/ua/product_28789.ht ... t0QAvD_BwE
Це вже буде не тільки телевізор та плейстейшн - а і музику можна послухати.
Отправлено спустя 2 минуты 23 секунды:
Чи Magnat Monitor Supreme 102 - за 3.5к.....це все одно буде краще саундбара.
-
Hotspur
Member
такFilabatya: ↑ 31.07.2023 22:36знайдіть якійсь топові едіфаєри на олх стерео, вони той саудбар розірвуть як сяомі айфон
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
я якось слухав ямаху, коштувала вона під 2000 і мала вагу 20 кг. такий брусочок алюмінія . саундбар це для багатих або для багатих в кого немає місця для 2.0snegurrrka: ↑ 31.07.2023 21:10Тобто саундбари за таку ціну https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... ?tab=about прямо навіть не дотягують до рівня 2.1 колонок за 1000 грн (Edifier S330D) і ледь краще за вбудовані в ТВ динаміки 2x10Вт?
-
Radio Bay
Member
-
Stray
Member
snegurrrka
якщо чесно з 4090, олєд панеллю, ps5 страждати за таким столом це прям пік мазохізма - може ви собі за вартість саундбара передивитеся робоче місце і якість споживання контенту значно покращиться та й місце з'явиться на норм акустику
якщо чесно з 4090, олєд панеллю, ps5 страждати за таким столом це прям пік мазохізма - може ви собі за вартість саундбара передивитеся робоче місце і якість споживання контенту значно покращиться та й місце з'явиться на норм акустику
-
snegurrrka
Member
Всім дякую, замовив собі саундбар вже https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... qp5-black/, приїде - послухаємо як воно, залишу потім фідбек
-
Hotspur
Member
так. одпишись як воноsnegurrrka: ↑ 01.08.2023 15:12приїде - послухаємо як воно, залишу потім фідбек
-
snegurrrka
Member
Скажу відразу - ще не встиг з усіма налаштуваннями погратися та визначитися остаточно, які режими мені більше подобаються, вчора просто відразу під'єднав по Blutooth, увімкнув PS5 і давай грати у Final Fantasy XVI
Для Dolby Atmos це дійсно не найкращий вибір, загалом можу погодитися з оглядом та оцінкою в 7 з 10 - https://www.avforums.com/reviews/lg-ecl ... view.19879, хоча мої власні відчуття більше співпадають з цим оглядачем
Розумію, що при гучності в районі 50% його буду дууууже рідко використовувати, переважно це буде 10-20% гучності, тут різниця найбільш суттєва - чіткіше чути голоси у фільмах, ніж з динаміків ТВ, м'який та приємний бас, а не сухе звучання (хоча і чітке) динаміків ТВ. Сабвуфер від Edifier S330D, до речі, звучить значно агресивніше, таке мені подобалося більше за часів університету, а зараз більше голова гудить, тому м'якший/слабший бас в LG Eclair QP5 взагалі не вважаю мінусом для себе, швидше навпаки.
- спойлер
- https://drive.google.com/file/d/1UX4IS3 ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1UVgzpJ ... sp=sharing
- спойлер
- https://drive.google.com/file/d/1UR6r0k ... drive_link - перша половина LG Eclair QP5 приблизно 50% гучності, друга половина - динаміки LG C2 50% гучності, обидва в режимі Dolby Atmos Home Theater.
https://drive.google.com/file/d/1UTs7-J ... drive_link - 10-12% гучності, перемикаю декілька разів, думаю не складно зрозуміти де саундбар (з нього починається і закінчується відео), а де динаміки ТВ. Dolby Atmos вимкнено в обох випадках.
Для Dolby Atmos це дійсно не найкращий вибір, загалом можу погодитися з оглядом та оцінкою в 7 з 10 - https://www.avforums.com/reviews/lg-ecl ... view.19879, хоча мої власні відчуття більше співпадають з цим оглядачем
- спойлер
Розумію, що при гучності в районі 50% його буду дууууже рідко використовувати, переважно це буде 10-20% гучності, тут різниця найбільш суттєва - чіткіше чути голоси у фільмах, ніж з динаміків ТВ, м'який та приємний бас, а не сухе звучання (хоча і чітке) динаміків ТВ. Сабвуфер від Edifier S330D, до речі, звучить значно агресивніше, таке мені подобалося більше за часів університету, а зараз більше голова гудить, тому м'якший/слабший бас в LG Eclair QP5 взагалі не вважаю мінусом для себе, швидше навпаки.
-
Hotspur
Member
так шо по ітогу ???snegurrrka: ↑ 04.08.2023 00:17Розумію, що при гучності в районі 50% його буду дууууже рідко використовувати, переважно це буде 10-20% гучності, тут різниця найбільш суттєва - чіткіше чути голоси у фільмах, ніж з динаміків ТВ, м'який та приємний бас, а не сухе звучання (хоча і чітке) динаміків ТВ. Сабвуфер від Edifier S330D, до речі, звучить значно агресивніше, таке мені подобалося більше за часів університету, а зараз більше голова гудить, тому м'якший/слабший бас в LG Eclair QP5 взагалі не вважаю мінусом для себе, швидше навпаки.
-
snegurrrka
Member
Ну я йду спати А саундбар залишаю, не буду повертати, мені значно більше подобається звук порівняно з динаміками ТВ.Hotspur: ↑ 04.08.2023 00:33так шо по ітогу ???snegurrrka: ↑ 04.08.2023 00:17Розумію, що при гучності в районі 50% його буду дууууже рідко використовувати, переважно це буде 10-20% гучності, тут різниця найбільш суттєва - чіткіше чути голоси у фільмах, ніж з динаміків ТВ, м'який та приємний бас, а не сухе звучання (хоча і чітке) динаміків ТВ. Сабвуфер від Edifier S330D, до речі, звучить значно агресивніше, таке мені подобалося більше за часів університету, а зараз більше голова гудить, тому м'якший/слабший бас в LG Eclair QP5 взагалі не вважаю мінусом для себе, швидше навпаки.
Хоча так, за цю ціну думаю більшість зможе собі придбати більш потужну багатоканальну акустику, якщо немає таких обмежень з простором як у мене, тому нікому нав'язувати не буду. Проте міф, який на різних форумах та відео оглядах побутує, що саундбари повне лайно і не потрібні для мене розвіяний.
Відправлено через 15 хвилин 21 секунду:
"В режимі surround мені дуже навіть подобається звучання, якого не очікуєш від бару таких скромних розмірів." - одруківка вийшла Навпаки найкраще звучання саме без Dolby Atmos, не в Surround режимі, а в стерео.
-
Radio Bay
Member
За 15К? Та ладно ) Я не знаю, как этот Sonos в кино умеет, у меня Yamaha YSP-1100 с сабом и неплохое стерео. Вот всё они в кино так делают, что ничего больше и не хочется, а сравнить могу. Да, стерео конечно лучше, музон он прожектор так и близко не отыграет, но для кино выше крыши. За те деньги сколько стоит этот Сонус пару фронтальных колонок бы купить, а там еще ресивер. Хороший ДКТ - это дорого + требования по помещению/расстановке. Чем лепить всякий многоканальный трешак из гувна и палок лучше взять прожектор для кино, стерео для музыки и не мешать все в одну кучу и можно это брать и апгрэйдить независимоsnegurrrka: ↑ 04.08.2023 01:02Хоча так, за цю ціну думаю більшість зможе собі придбати більш потужну багатоканальну акустику
Вполне может быть, главное, оно сводит многоканал в стерео, это умеет либо комп, либо ресиверsnegurrrka: ↑ 04.08.2023 01:02Навпаки найкраще звучання саме без Dolby Atmos, не в Surround режимі, а в стерео.
Выхода на саб нет?
-
snegurrrka
Member
Radio Bay
Я придбав LG Eclair QP5, тому нічого про Sonus не можу сказати.
Я придбав LG Eclair QP5, тому нічого про Sonus не можу сказати.
-
Radio Bay
Member
А, уже с сабиком, ну, отлично, а то без сабика кино не тот торт шоб гахнуло, так гахнуло. Саундбары без саба низ вообще не волокутsnegurrrka: ↑ 04.08.2023 07:55LG Eclair QP5
-
snegurrrka
Member
Radio Bay
Ну цей такий, що не жахкає дуже і точно не може підстрибувати Тому не всім зайде
Ну цей такий, що не жахкає дуже і точно не може підстрибувати Тому не всім зайде
-
Radio Bay
Member
Я на видосе баланс слышал, норм. Есть такой тест - сгенерированный тон 90-30гЦ, вот когда всё правильно должно звучать безшовно, а саб вообше не локализоваваться. Если срез частоты автоматический, то просто выставляешь громкость саба и всё. Лично мне не комфортно смотреть/слушать, когда всё ходуном начинает ходитьsnegurrrka: ↑ 04.08.2023 10:35Ну цей такий, що не жахкає дуже і точно не може підстрибувати
-
0trog0
Member
Хочу купити невеликі (відносно) колоночки 2.0 для робочого місця. На що дивився - Creative T20 (40 не дуже подобаються висотою) і Edifier R1600TIII. Другі виглядають сильно більшими (ширшими), але цікавить думка товариства, чи сильно вони будуть кращими відносно перших? В такому разі, можна поглянути в їх сторону і спробувати виділити місце.
Також, якщо збільшувати бюджет, але не сильно збільшувати розміри, є ще якісь варіанти, варті уваги?
Підключатись будуть від якогось USB-цап ціною менше 100 доларів. Ніякої оптики. Блютуз 5.3 наявний, але не пріоритет.
Також, якщо збільшувати бюджет, але не сильно збільшувати розміри, є ще якісь варіанти, варті уваги?
Підключатись будуть від якогось USB-цап ціною менше 100 доларів. Ніякої оптики. Блютуз 5.3 наявний, але не пріоритет.
-
koteyjah
Member
0trog0
Вибачте - а навіщо вам ЦАП для такої акустики, краще ті 50-100 уе вартості ЦАП вкласти в акустику і приєднати до материнської плати.
Вибачте - а навіщо вам ЦАП для такої акустики, краще ті 50-100 уе вартості ЦАП вкласти в акустику і приєднати до материнської плати.