Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Varzek
Member

Повідомлення

Alex+: 08.04.2023 14:32 Varzek
В ютубах натрапив на цікавий канал з порівнянням акустики: https://www.youtube.com/user/skubny/videos
Він не претендує на оцінку якості звучання, але все ж дає деяке розуміння відмінностей в звучанні
Спасибо, очень полезный контент. Я тоже наткнулся в ютубе на канал, где сравнивают различную акустику. Но там сравнение не совсем правильное, так как используется не одно помещение. Вот даже в ролике по ссылке.
Hotspur
Member

Повідомлення

Alex+: 08.04.2023 14:32Він не претендує на оцінку якості звучання, але все ж дає деяке розуміння відмінностей в звучанні
якщо чесно вживу слухати треба
Varzek
Member

Повідомлення

Hotspur
Було б де...
Varzek
Member

Повідомлення

Я сделал пару фоток как будут стоять на столе Edifier R2750DB. Колонки по ширине и глубине отличаются от листа А4 в районе 0,5см.
Это для того, чтобы понять можно ли вообще ставить колонки такого размера на стол в таком расстоянии до меня. Что скажете?
И как правильно ставить колонки - чтобы они смотрели прямо или на меня?
спойлер
Зображення

Зображення
koteyjah
Member

Повідомлення

Varzek
прямо ставь, на таком расстояние разницы нет
Alex+
Member

Повідомлення

вже б брали старші 2850, щоб вже напевно вистачило...
спойлер
Зображення
:D
Hotspur
Member

Повідомлення

+

брати тільки з диффузорами спереду. з заднім буде погано
Alex+
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.04.2023 17:27диффузорами спереду

мабуть, мали на увазі фазоінвертор?
Hotspur
Member

Повідомлення

Alex+: 09.04.2023 17:35мабуть, мали на увазі фазоінвертор?
так
Varzek
Member

Повідомлення

Alex+: 09.04.2023 16:41 вже б брали старші 2850, щоб вже напевно вистачило...
спойлер
Зображення
:D
Я на самом деле думал о них. Они немного технологичнее (Bluetooth v5.1 с поддержкой aptX), мощнее (хотя мощи и так с большим запасом в моём случае) и пульт адекватнее для 2023 года :D

Но они здоровенные, конечно. Для меня и R2750DB не маленькие. Пытаюсь найти баланс между размером и качеством, пока с этим сложно.
Если есть лучше варианты, чем R2750DB или R2850DB - буду рад услышать.

Те же Klipsch R-51PM покомпактнее и из другого ценового диапазона. Также есть возможность их послушать. Но там фазоинвертор сзади как раз...
Hotspur
Member

Повідомлення

Varzek: 09.04.2023 17:46Пытаюсь найти баланс между размером и качеством, пока с этим сложно.
Кліпіші ? Танной ?

Відправлено через 49 секунд:
Varzek: 09.04.2023 17:46Если есть лучше варианты, чем R2750DB или R2850DB - буду рад услышать.
щось б у. Кліпіш Кантон такого плану
Alex+
Member

Повідомлення

Varzek: 09.04.2023 17:46Но они здоровенные, конечно
Нормальні :) Здоровенні то JBL 4355 :super:
Varzek: 09.04.2023 17:46Если есть лучше варианты, чем
як тут без попереднього прослуховування щось радить? 2750\2850 це щось універсальне, що задовольнить (умовно) 90% слухачів, але залишаться ще 10%, яким важко буде догодити, які будуть перебирати відтінки звучання, як сомельє на дегустації дорогого вина. Ви до якого класу користувачів відносите себе?
Hotspur
Member

Повідомлення

дуже не погано :shuffle:
l-m
Member

Повідомлення

Varzek: 09.04.2023 17:46 Но там фазоинвертор сзади как раз...
Це не проблема якщо є можливість підібрати відстань від стіни.
А якщо потрібно ставити близько до стіни, та ви ще й до колонок збираєтесь близько сидіти (правильно?), то краще взагалі без фазоінвертора, тобто закритого типу. Бо інакше, коли він спереду та ви близько, можна чути як через нього повітря гуляє та інші потішні звуки, яких би краще не чути.
Hotspur
Member

Повідомлення

моя прелесть (с)

Відправлено через 40 секунд:
l-m: 09.04.2023 17:58 Бо інакше, коли він спереду та ви близько, можна чути як через нього повітря гуляє та інші потішні звуки, яких би краще не чути.
тільки якщо колонки великі, це ще не такі великі :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Кліпіші активні на ОЛХ за 20 000 грн. можна послухати :gigi: собі може купити :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Alex+: 09.04.2023 17:56як тут без попереднього прослуховування щось радить? 2750\2850 це щось універсальне, що задовольнить (умовно) 90% слухачів, але залишаться ще 10%, яким важко буде догодити, які будуть перебирати відтінки звучання, як сомельє на дегустації дорогого вина. Ви до якого класу користувачів відносите себе?
1 вони будуть краще тих що є це точно
2 вони не дуже точні але є бас
3 б у можна найти краще. нове - буде сильно дорожче
Alex+
Member

Повідомлення

l-m: 09.04.2023 17:58чути як через нього повітря гуляє та інші потішні звуки, яких би краще не чути.
Це надо на великій гучності слухати, а ніхто сидячи за метр від колонок вивалювати так не буде
l-m: 09.04.2023 17:58якщо є можливість підібрати відстань від стіни
Він фотки викладав. Там навіть з переднім ФІ дуже не розгуляєшся

Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Hotspur: 09.04.2023 18:01вони не дуже точні але є бас
Ну, я так зрозумів, що вимоги тс - не про моніторний звук
Hotspur: 09.04.2023 18:01 б у можна найти краще
Так, але їх треба обов'язково прослуховувати
Hotspur
Member

Повідомлення

Alex+: 09.04.2023 18:06Ну, я так зрозумів, що вимоги тс - не про моніторний звук
я сам не люблю моніторний звук :gigi:
vltk
Member

Повідомлення

Alex+: 09.04.2023 17:56
Varzek: 09.04.2023 17:46Но они здоровенные, конечно
Нормальні :) Здоровенні то JBL 4355 :super:
Сразу готов заплатить в 20 раз больше по сравнению обсуждаемыми выше.

Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
Мониторный и концертный звук, это как раз то, что разделяет меломана и аудиофила.
Hotspur
Member

Повідомлення

Varzek: 09.04.2023 17:46Также есть возможность их послушать.
от сходи послухай. я серйозно. бо це вже серозна акустика а не мультимедіа поганого рівня
antigore
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.04.2023 18:07
Alex+: 09.04.2023 18:06Ну, я так зрозумів, що вимоги тс - не про моніторний звук
я сам не люблю моніторний звук :gigi:
Вот не треба путати моніторний звук з дешевими активними колонками які називають моніторами і які одинаково паршиво звучать на любому жанрі музики :D
То типу мода така?, тестувати повне "Г" і говорити ну типу це монітори , вони не для всіх підходять :super:
Востаннє редагувалось 09.04.2023 18:38 користувачем antigore, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти