Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
zmax
Member

Повідомлення

Wahoo:Вы так говорите, как будто секс это плохо...

с магнитолой?))
N1amn
Member

Повідомлення

Странно слышать эдакое "китай - плохо" учитывая что сейчас практически все Китай. если же говорить конкретно о Kz то многие их модели выглядят весьма привлекательно по соотношению цена качество, на том же - audiobudget среди рекомендованных к покупке достаточно много их моделей.
А спросить я хотел немного о другом - уж больно заманчиво выглядят цены на Олх на наушники от Kz, может брал кто? Интересно что там в итоге присылают.
YumiSS
Member

Повідомлення

Усім привіт, вирішив оновити свою гарнітурку plantronics gamecom 780, чесно кажучи я б її і не міняв, якби не скотч-едішн :gigi:
спойлер
Зображення
Я не аудіофіл, мене в цій гарнітурі все влаштовувало, прекрасний звук+чудовий мікрофон, на голові я їх просто не відчував ( та й досі досить зручні і не розсипаються :D ) Мені ніби і комфортно їх юзати, але таке відчуття, що я їх мучаю та задумався про обновку.

Йдучи на форум я був озброєний наміром придбати HyperX alpha\flight ( другі, це ті шо бездротові ), може на крайняк Sennheiser G4ME ZERO ( ну вони ж точно значно крутіші від моїх ). Але почитавши пару сторінок зрозумів, шо тут дядьки в порох мене зітруть і скажуть, шо то всьо маркетологи геймерського мозгу в мене завелися :rotate:

Тому якщо можна, будь ласка, порадьте щось та бажано бюджет<якість, таке ж буває? :-P Дивився в сторону hyperx flight\logitech g533 ( просто до купи з мишкою мати бездротові навушники було б непогано, варто дивитися в цю сторону? )

Дискретно звукової карти\цап ( не маю жодних, лише те, що встроєне в материнку і боже упасі бити мене палками, якщо я шось не те чи не так кажу, відразу вибачаюся ) :laugh:

Бюджет, не знаю, мені здаєтся, що он по акціях можна купити hyperx alpha за 2600-2700 і мені цього буде цілком, а потім буду жаліти ше, ну нашо я сюди поліз :lol:
Бюджет до 7-8к на все про все, але чим дешевше і якісніше - тим ліпше, усім дякую :beer:

пс. ой і таке запитання, це ж треба буде ще мікрофон докупати чи як? більшість не геймерських навушників мабуть його не мають =\
і головне, для чого: для ігорєй, так граю мало та ріденько ( як правило це якась кс, осадка, пубг чи щось на плоєчці можна поганяти, але там сінгли зазвичай), музику я якось не дуже слухаю, можливо тому і не слухав бо не мав нормальних
спойлер
Зображення
Ще раз усім дякую, хто хоч щось порадить :pray: :pray: :pray:
Hotspur
Member

Повідомлення

YumiSS:hyperx alpha
забудь про то гавно
YumiSS:hyperx flight\logitech g533
тоже забудь
обязательно гарнитуру ? микрофон+наушники не катят ?
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Может тогда custom game?
YumiSS
Member

Повідомлення

Hotspur:
YumiSS:hyperx alpha
забудь про то гавно
YumiSS:hyperx flight\logitech g533
тоже забудь
обязательно гарнитуру ? микрофон+наушники не катят ?
Гарнітура бажано, але якщо іншого варіанту немає о то буду гуглити алік ( там точно буде щось +- достойне за 20-30 баксів )

А велика різниця між баєрами 990 250ом та іншими ( здається двума моделями 120 та 30 ) ? Просто запитую, поки нічого не планую :rolleyes: Та треба якусь карту звукову придбати? Щось з недорогого можете порадити ( до 2к ) можливо?) Дякую :beer:

Пс. А гейм зеро достойний варіант же?
Freem-freem
Member

Повідомлення

YumiSS
У меня микрофон на вебкамере logitech C525 у супруги С615, четкость и слышимость просто идеальная, часто дома работаем, даже америкосы прекрасно слышат и понимают "лет ми спик фром май харт".
Так и не понял сути "игровых"наушников, 7.1 звук при желании сам сделаешь на любых наушниках, софта полно, один фиг "игровые" 7.1 это ж софтверная эмуляция.
Беспроводные тоже такое себе удовольствие, ну для меня например, каждый раз садятся по закон Мерфи, а ты жди пока зарядятся или подключай проводные :D
Иногда беспроводные использую по двум причинам: Powerbeats3 by Dr.Dre, если жарко, вторые Plantronics BackBeat Pro 2 если на ТВ играю, а так Beyerdynamic Custom Studio 90% времени :super:
YumiSS
Member

Повідомлення

prosha_evolist:Может тогда custom game?
Загуглив, то це прям ігрова гарнітура повноцінна? Ну лише карту якусь треба буде придбати, дякую

А не підкажете, їх порівняти з гейм зеро можна, що ліпше, як вважаєте?
Евгений King
Member

Повідомлення

YumiSS:
prosha_evolist:Может тогда custom game?
Загуглив, то це прям ігрова гарнітура повноцінна? Ну лише карту якусь треба буде придбати, дякую

А не підкажете, їх порівняти з гейм зеро можна, що ліпше, як вважаєте?
Возьмите Superlux/Axelvox и отдельно микрофон к ним.
Все одно не будете покупать звуковую карту за 5-10к к наушникам... А Superlux на свои деньги с дешевой звуковой (речь об уровне не выше Phoebus б.у.) или встройками уровня ALC 1200+/Creative 3Di очень даже жирно играют.
Или берите наушники сразу с USB звуковой, по другому ничего хорошего не получите :shuffle:
Hotspur
Member

Повідомлення

YumiSS:А велика різниця між баєрами 990 250ом та іншими ( здається двума моделями 120 та 30 )
да
YumiSS
Member

Повідомлення

Freem-freem:YumiSS
У меня микрофон на вебкамере logitech C525 у супруги С615, четкость и слышимость просто идеальная, часто дома работаем, даже америкосы прекрасно слышат и понимают "лет ми спик фром май харт".
Так и не понял сути "игровых"наушников, 7.1 звук при желании сам сделаешь на любых наушниках, софта полно, один фиг "игровые" 7.1 это ж софтверная эмуляция.
Беспроводные тоже такое себе удовольствие, ну для меня например, каждый раз садятся по закон Мерфи, а ты жди пока зарядятся или подключай проводные :D
Иногда беспроводные использую по двум причинам: Powerbeats3 by Dr.Dre, если жарко, вторые Plantronics BackBeat Pro 2 если на ТВ играю, а так Beyerdynamic Custom Studio 90% времени :super:
То у вас там цілий парад на всі випадки життя :rotate: Ігровиє бо це апріорі заряджає тебе на скорость/реакцию і ващє робить альфа із всіх альф :gigi: А якщо серйозно, то я мабуть середньостатистичний юзер і мені буде достатньо і чогось "маркетологського"...Хоча ніхто мені не забороняє зазирнути в щілинку "високіх і чістих звучаній" :laugh:
Пс. А у вас часом немає окремої моделі для походу в клозет?))) Жарт
Востаннє редагувалось 15.09.2019 11:03 користувачем YumiSS, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

Freem-freem:Так и не понял сути "игровых"наушников
суть игровых наушников выкачать деньги со школьников и людей которые школу закончили а мозгов так и нет

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Евгений King:наушники сразу с USB звуковой
оно дорого будет если не дрянь брать

Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
именно гарнитура - есть Beyerdynamic MMX 300 но она дорогая. лучше наушники+ микрофон по вкусу, наушники Beyerdynamic 770-880-990, их около 20 моделей разных, в том числе меньше 250 Ом
Freem-freem
Member

Повідомлення

YumiSS:Пс. А у вас часом немає окремої моделі для походу в клозет?))) Жарт
Предпочитаю внимательно там сидеть, листая инстаграмм :D
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

YumiSS
Это кастомы, только с микрофоном, то есть нормальные наушники, а не бубнящее "геймерское" говно
YumiSS
Member

Повідомлення

prosha_evolist:YumiSS
Это кастомы, только с микрофоном, то есть нормальные наушники, а не бубнящее "геймерское" говно
Зрозумів, дякую! :beer:
SoundSX
Member

Повідомлення

YumiSS
HyperX Cloud Core
Hotspur
Member

Повідомлення

SoundSX:YumiSS
HyperX Cloud Core
нет
Wahoo
Member

Повідомлення

Они опять упомянули Баера... Засуммонили. Работать не дают...
dimon2277
Member

Повідомлення

розумію що замінусять та закидають камінням, вибачайте
також думаю про обнову навушників (з мікрофоном) бо мої здихають (теж не аудіофіл, як камрад вище, я взагалі 2 роки сидів на китайських соміках і було норм), треба підключення через USB, бо є одна особливість мого пк - бп дає легкий свист на вуха/колонки які підключаються через 3,5 (короче треба то чимось "фільтрувати")
знаю, що вирішення проблеми це звуковуха, або новий бп, но уви "ноу мані" + звуковуху просто нікуди ліпити (бп можливо через пів року поміняю)
придивляюсь к Logitech G Pro X (поки що варіант із-за бугра їх достати) чи є ще якісь "годні" варіанти?
бюджет 3500 (малувато :weep:, жінка більше не дозволяє витратити :-/ )
Trinity
Member

Повідомлення

dimon2277:бюджет 3500
Нормальный бюджет
Logitech G Pro X
А это выбросьте из головы
Відповісти