Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
Rean1mation
Member
на барахолке ищи Creative Sound Blaster X-fi HD USB. Новая ~1.9-2k грнSRVR:Доброго времени суток ! ищу хорошую звуковуху, чтоб раскачать мои ЭХО ТДС-16(через стандартный аудиовыход материнки работают невнятно). Слышал, что для ортодинамики нужен усилок. Теряюсь в выборе звукових карт. Думаю, для удобства лучше-всего внешнюю взять... Подскажите, пожалуйста, что можно выбрать в раёне 1,5 тис грн +/-
-
SRVR
Junior
а асус сильно уступает решениям Creative(я больше за Creative) ?Rean1mation:на барахолке ищи Creative Sound Blaster X-fi HD USB. Новая ~1.9-2k грн
возможно-ли джек 3,5 на передней панели системника вывести от звуковухи ? неудобно будет каждый раз с задней панели ушы вынимать прост...
Добавлено через 24 минуты 25 секунд:
тупанул чёт... у меня проблема - всего 4 USB порта на компе(мать асус мини-АТХ) и все заняты. не вкурсе есть ли переходник с юсб на джек 3,5SRVR:возможно-ли джек 3,5 на передней панели системника вывести от звуковухи ? неудобно будет каждый раз с задней панели ушы вынимать прост...
-
vegas.pl.ua
Member
Можна я ваші слова буду використовувати у подальших дискусіях ?Avenger80:По прошествии некоторого времени после покупки звуковой карты Asus Xonar DSX всё равно какие то неоднозначные впечатления
Вам потрібен звичайний підсилювач для навушників.SRVR:Доброго времени суток ! ищу хорошую звуковуху, чтоб раскачать мои ЭХО ТДС-16
Якщо багато коштів та мало місця - придбайте Fiio або аналоги, але якщо коштів небагато та міста вдосталь - радянский підсилювач на зразок Радіотехніки, Романтіки у яких є вихід на навушники.
-
Rean1mation
Member
SRVR:а асус сильно уступает решениям Creative(я больше за Creative) ?Rean1mation:на барахолке ищи Creative Sound Blaster X-fi HD USB. Новая ~1.9-2k грн
возможно-ли джек 3,5 на передней панели системника вывести от звуковухи ? неудобно будет каждый раз с задней панели ушы вынимать прост...
Добавлено через 24 минуты 25 секунд:тупанул чёт... у меня проблема - всего 4 USB порта на компе(мать асус мини-АТХ) и все заняты. не вкурсе есть ли переходник с юсб на джек 3,5SRVR:возможно-ли джек 3,5 на передней панели системника вывести от звуковухи ? неудобно будет каждый раз с задней панели ушы вынимать прост...
-
SRVR
Junior
я свої навушники перепаяв на роз'єм "джек 3.5". радянські підсилювачі це круто, але вони громіздкі і в мене мало місця. для мене важлива зручність в користуванні, щоб я легко міг підключити і відключити навушники.vegas.pl.ua:Avenger80:Вам потрібен звичайний підсилювач для навушників.
Якщо багато коштів та мало місця - придбайте Fiio або аналоги, але якщо коштів небагато та міста вдосталь - радянский підсилювач на зразок Радіотехніки, Романтіки у яких є вихід на навушники.
бютжет до 2000 грн. яку модель Fiio краще обрати ? яких ще виробників можете порадити ?
-
vegas.pl.ua
Member
Глянув сучасні ціни на Fiio10 - порада щодо них автоматично знімаєтьсяSRVR:до 2000 грн. яку модель Fiio краще обрати ?
Для ТДС-16 вартістю 200-300 грн буде занадтим підсилювач у три-чотири рази дорожчим та із непередбачуваним результатом.
Оптимальним для них залишається заводський радянський підсилювач, або якась саморобка на зразок Семигору чи Пансамсклепав за такою ж ціною 200-300 грн.
Маючи бюджет у 2К думаю краще придбати сучасні гарні навушники та якусь недорогу б/в звуковуху, щось із Ксонару DG/DS.
-
SRVR
Junior
vegas.pl.ua:SRVR: Маючи бюджет у 2К думаю краще придбати сучасні гарні навушники та якусь недорогу б/в звуковуху, щось із Ксонару DG/DS.
думаю, мої ортодинамічні навушне мало чим поступаються сучасним... і 2к це максимальна сума яку я можу виділити, не обов'язково що я її маю. навушники від батька дістались, тому не шкода віддати 1200 грн за підсилювач. І, взагалі, не шкода грошей на якісний звук ! музика це мій наркотик !
-
slobko
Member
Купи себе asus xonar u7.Там строеный усилок.
-
StalkerAnarhist
Member
Якщо дійсно:
то Creative Aurvana Live! + XMOS PCM5102SRVR:І, взагалі, не шкода грошей на якісний звук ! музика це мій наркотик !
-
Oberon64
Member
Уже год как к своим ушам Superlux HD669 прикупил Fiio E10 - довольно таки дешево, но тем не менее очень сердито (в смысле качественно) . Рекомендую.
-
Boorime
Member
Рекомендую Creative Sound Blaster Z SB1502 возможно подключение и наушников и колонок, богатое на настройки программное обеспечение. Звук выше всех похвал, усилитель басов присутствует. Звук на 5+ Свои деньги карта отрабатывает на все 100%
-
SRVR
Junior
я посматриваю на неё. привлекает частота 192 кГц 24-бит, но не уступает-ли она по качеству решениям Creative(тут, правда, 96кГц) ?! и у меня мало USB портов на компе(2 сзади 2 спереди, 1 в карт-ридере). будет-ли она корретно работать с PCI USB платой росширения?slobko:Купи себе asus xonar u7.Там строеный усилок.
Добавлено через 19 минут 22 секунды:
я дивлюсь на сайті Fiio є ще стаціонарний підсилювач Е9 - що можете сказати про нього ?Oberon64:Уже год как к своим ушам Superlux HD669 прикупил Fiio E10 - довольно таки дешево, но тем не менее очень сердито (в смысле качественно) . Рекомендую.
Добавлено через 12 минут 27 секунд:
раніше я думав міняти навушки, але почитав в гуглі про свої, і виявилось що це майже скарб. так-що зараз я розглядаю тільки варіант з підсилювачем/аудіокартою. як писали на одному форумі - до ЭХО підключити підсилювач і ввімкнути флак, то тоді музику заважають слухати самі музиканти(кашляють, чхать, дихають, відбивають ритм). хочу подчути як грає саме такої якості звук.StalkerAnarhist:Якщо дійсно:то Creative Aurvana Live! + XMOS PCM5102SRVR:І, взагалі, не шкода грошей на якісний звук ! музика це мій наркотик !
-
Oberon64
Member
С Е9 не сталкивался, ничего сказать не могу, а Е10 полностью устраивает по всем параметрам.
-
StalkerAnarhist
Member
Перш за все потрібно знайти записи такої якості:SRVR:музику заважають слухати самі музиканти(кашляють, чхать, дихають, відбивають ритм). хочу подчути як грає саме такої якості звук.
- http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4091347
- http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2883749
- http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3963084
-
SRVR
Junior
де брати FLAC я знаю. слухав багато різного в FLAC без підсилювача. Різниця між МР3 320 і FLAC маловідчутна, низькі частоти невиразні, але чистота звучання вражає.StalkerAnarhist:Перш за все потрібно знайти записи такої якості:SRVR:музику заважають слухати самі музиканти(кашляють, чхать, дихають, відбивають ритм). хочу подчути як грає саме такої якості звук.
- http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4091347
- http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2883749
- http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3963084
-
Gudlaf
Member
xDuoo Ta-02 рекомендую, будет в разы лучше любого FiiOSRVR: я дивлюсь на сайті Fiio є ще стаціонарний підсилювач Е9 - що можете сказати про нього ?
http://gudlaf.com.ua/products/xduoo_ta02" target="_blank
-
Oberon64
Member
Это с 0.1% гармоник будет в разы лучше? Ну-ну... А, ну да, как же - теплый ламповый звук
-
SRVR
Junior
пугает меня этот ламповый усилитель немного. лампы часто менять придётся ? а найти их реально ?Oberon64:Это с 0.1% гармоник будет в разы лучше? Ну-ну... А, ну да, как же - теплый ламповый звук
и, пожалуйста поподробнее о "тёплом ламповом звуке".
-
Oberon64
Member
Не хочу разводить холивар между сторонниками и противниками лампового звука. В сети полно информации о том что такое КНИ (гармоники) в усилителях НЧ и как они влияют на звук. Могу лишь высказать свою точку зрения на этот вопрос - о каком качестве звука может идти речь если этот пресловутый КНИ у ламповых УНЧ больше чем в пп усилках на два, а то и три (!) порядка (т.е. 100 - 1000 раз!!!).
-
Unex
Member
Речь идет о вкусовом "окрашивании" звука искажениями лампы и не лампы, если мы говорим о транзисторном усилителе. Даже если коэфицент искажения будет более процента не каждый музыкант со слухом их услышет.Oberon64:Не хочу разводить холивар между сторонниками и противниками лампового звука. В сети полно информации о том что такое КНИ (гармоники) в усилителях НЧ и как они влияют на звук. Могу лишь высказать свою точку зрения на этот вопрос - о каком качестве звука может идти речь если этот пресловутый КНИ у ламповых УНЧ больше чем в пп усилках на два, а то и три (!) порядка (т.е. 100 - 1000 раз!!!).