Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Евгений King
Member

Повідомлення

lewerlin: 15.02.2025 06:52 Це все по факту не далеко від афотеча. Одні JBLки цікаві і все(і то під питанням).
Logitec гарантовано має близьконульову затримку, це гарний варіант для ігор, все ж Logitec на бездротових вухах собаку з'їли, та й скільки знайомі не брали Logitec - вони не мали стороннього білого шуму, чим часто грішать інші бездротові вуха.
Хоч я і не люблю Razer, бо це здебільшого маркетинговий булшіт, та все ж є сподівання, що ті баракуди з 50мм фірмовими динаміками щось можуть, та й по оглядам rtings вони трохи кращі за G435.
А по JBL 360 wireless важко однозначно сказати, нова модель, огляду на тому ж rtings немає, можна тільки сподіватись, як і з баракудами...

Але точно всі ці вуха набагато кращі за a4tech, навіть Redragon, бо a4tech ніколи не вміли в звук, випускають якусь дичину, наче ще досі 2010 рік, там і сподіватись на хоч щось просто немає сенсу.
Безвесть
Member

Повідомлення

Евгений King: 15.02.2025 04:13 Послухав сьогодні Disturbed та BABYMETAL, Five Finger Death Punch, Manntra з Meze 99 Neo і повністю поміняв думку про них.
Вони просто створювались під такий жанр музики, це просто божественно, їх фірмовий окрас просто робить диво :super:

PS: звукова Creative SXFI AMP, повний дірект мод, запасу гучності з Meze настільки багато, що слухаю виключно на 6-7% гучності, на 40% вже можна слух пошкодити
PSPS: лишу вам пару гарних треків
спойлер
https://www.youtube.com/watch?v=DR0itsGvO44
https://www.youtube.com/watch?v=-5qENVG7bOY

Відправлено через 27 хвилин 28 секунд:
Безвесть: 11.02.2025 14:39 Порадьте повнорозмірні бездротові навушники. Для комп'ютера і телефона. Матплата Asus tuf gaming b650-plus(якщо це важливо)
Бюджет 5к грн.
Яке питання, така й відповідь.
Для розуміння, бездротові для ПК і телефона, повнорозмірні, ОК, це значить треба і радіоканал і БТ, тут відсіялись 99% бездротових гарнітур.
Ну а далі то що, вам грати в ігри, чи слухати музику? Що радити то?
Ну ладно, включу вангу, зайшов на e-katalog, врубив фільтр fi-wi + BT, додав фільтр ціни до 5000, всього 34 моделі.
Вичеркнемо весь ультра стрьомний китай, Хатор, a4tech.
Лишились моделі:
- Logitech G435, як на мене дорогуваті, я б пошукав гарно бандл з G435 + миша логітеч, як пам'ятаю ціна була приблизно така сама як за окремі вуха
- Razer Barracuda, Razer Barracuda X, перша виглядає цікавіше оскільки 50мм драйвери, вписуються в бюджет при купівлі в сіровозних магазах
- JBL Quantum 360 Wireless
- Redragon IRE Pro H848 на папері і в оглядах їх боготворять, ніби кращі за G435, але все ж китай, АКБ гарантовано прийдеться міняти через рік користування, але демократична ціна

PS: Razer як брав, мені не сподобались, Logitech більше для ігор і мінімальної затримки, JBL теоретично це вже щось про музику, хоча не виключу шансу що Barracuda з 50мм драйвером теж вміє в музику.

Все, фактично 4 моделі, що тут вибирати? Або трохи розширяти бюджет, або обирайте з того, що вище.
Шукали навушники на подарунок другу. Він хотів без виносного мікрофона, це я вже зараз дізнався. Крч грає він не багато і це не онлайн ігри. Не дочекалися відповідей і йому вже замовили такі Soundcore space one. Якби дочекався то купили би Logitech G435 :)
Евгений King
Member

Повідомлення

Безвесть: 15.02.2025 11:14
Евгений King: 15.02.2025 04:13 Послухав сьогодні Disturbed та BABYMETAL, Five Finger Death Punch, Manntra з Meze 99 Neo і повністю поміняв думку про них.
Вони просто створювались під такий жанр музики, це просто божественно, їх фірмовий окрас просто робить диво :super:

PS: звукова Creative SXFI AMP, повний дірект мод, запасу гучності з Meze настільки багато, що слухаю виключно на 6-7% гучності, на 40% вже можна слух пошкодити
PSPS: лишу вам пару гарних треків
спойлер
https://www.youtube.com/watch?v=DR0itsGvO44
https://www.youtube.com/watch?v=-5qENVG7bOY

Відправлено через 27 хвилин 28 секунд:

Яке питання, така й відповідь.
Для розуміння, бездротові для ПК і телефона, повнорозмірні, ОК, це значить треба і радіоканал і БТ, тут відсіялись 99% бездротових гарнітур.
Ну а далі то що, вам грати в ігри, чи слухати музику? Що радити то?
Ну ладно, включу вангу, зайшов на e-katalog, врубив фільтр fi-wi + BT, додав фільтр ціни до 5000, всього 34 моделі.
Вичеркнемо весь ультра стрьомний китай, Хатор, a4tech.
Лишились моделі:
- Logitech G435, як на мене дорогуваті, я б пошукав гарно бандл з G435 + миша логітеч, як пам'ятаю ціна була приблизно така сама як за окремі вуха
- Razer Barracuda, Razer Barracuda X, перша виглядає цікавіше оскільки 50мм драйвери, вписуються в бюджет при купівлі в сіровозних магазах
- JBL Quantum 360 Wireless
- Redragon IRE Pro H848 на папері і в оглядах їх боготворять, ніби кращі за G435, але все ж китай, АКБ гарантовано прийдеться міняти через рік користування, але демократична ціна

PS: Razer як брав, мені не сподобались, Logitech більше для ігор і мінімальної затримки, JBL теоретично це вже щось про музику, хоча не виключу шансу що Barracuda з 50мм драйвером теж вміє в музику.

Все, фактично 4 моделі, що тут вибирати? Або трохи розширяти бюджет, або обирайте з того, що вище.
Шукали навушники на подарунок другу. Він хотів без виносного мікрофона, це я вже зараз дізнався. Крч грає він не багато і це не онлайн ігри. Не дочекалися відповідей і йому вже замовили такі Soundcore space one. Якби дочекався то купили би Logitech G435 :)
Так це фулл BT вуха, там якби по перше в цій ціновій категорії й маршали є, по друге ці Анкури мабуть краще, за те що я радив. Та в них немає wi-fi, а грати з затримкою в 50-70мс реально тільки в сінгл ігри.
Ну я вам сказав, яке було питання, така й відповідь, Вам ніхто не відповів, бо ви не конкретизували бажання.
Відповісти