Допоможіть вибрати акустику

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
axotnik
Member

Повідомлення

Доброго дня,хочу купити нову акустику і звукову карту і маю наступні варіанти(через обмеження бюджету)
Звукову думаю брати Creative E-MU 0404,до неї можна буде підключити колонки через 3.5 джек чи ні?
Акустику: Logitech Z-623 або Microlab SOLO-7C ,або Microlab SOLO-6C
Вже замовив Microlab SOLO-6С,але тепер почав вагатися чи не вартує доплатити і взяти Microlab SOLO-7C...
підкажіть будь ласка,що краще взяти або пропонуйте свої варіанти в тій самій ціновій категорії(прохання не пропонувати варіанти взяти звукову за 300 грн і колонки за 2000,ліміт на кожну частину окремий)
Головна проблема в розмірі SOLO-7C,в той час як SOLO-6C ідеальна ,але чи не буде вона занадто слабка?
Дякую наперед :beer:
Sploit
Member

Повідомлення

На мою думку більш збалансований вибір буде із зв’язки щось із Creative X-Fi Titanium і SOLO-7C.
Liam
Member

Повідомлення

2 axotnik
Крайне трудно что-то советовать не зная бюджета. Озвучте его пожалуйста.
Solo-6C нельзя назвать "слабой" при прослушивании в пределах комнаты или небольшого (<25 м2) помещения. Баса будет маловато, но это компенсируется слаженной работой динамиков.
На мою думку більш збалансований вибір буде із зв’язки щось із Creative X-Fi Titanium і SOLO-7C.
Вполне дельный совет т.к. Solo-7C для E-MU 0404 будет как кость в горле.

P.S. Откровенно говоря Solo7 без небольшой доработки звучать не будет. В этой акустике используются крайне дешёвые ёмкости (не смотря на её стоимость :)) без замены которых приобретение Solo я вообще ставлю под сомнение. Даже у морально устаревшей модели Solo-3 MK3 после смены конденсаторов в кроссовере на К73-16 было отмечено значительное(!) улучшение звучания.
Відповісти