Бажаю міцного. Постійно користувався системою 2.1 на своєму ПК без задньої думки, однак настав той час, коли перед сном залізли в голову думки, які не дають спокою. Так ось, конкретніше:
Чи є змога з Trust GXT 629 зробити умовний GXT 658?
Які взагалі існують варіанти збільшення каналів звуку, та які в них нюанси?
ПС: звісно, простіше купити готове рішення 5.1. Однак цікавить саме апгрейд існуючого обладнання.
Заздалегідь дякую за витрачений час та ваш ентузіазм.
Останні статті і огляди
Новини
2.1 в 5.1
-
Collahan
Junior
-
Ortyomko
Member
гоніть їх подалі. у вашому сабі вбудований ресівер тільки на 2 канали. Якщо не вирізати його звідти, не шукати сумісний і не врізати новий на 5,1, то краще продати і купити на 5,1.Collahan: ↑ 27.12.2024 23:32 Які взагалі існують варіанти збільшення каналів звуку, та які в них нюанси?
хоча моя особиста думка що краще нормального стерео нічого нема. навіть фільми дивлюсь і у 5.1 і у 2.0, і якщо фільм захопливий, різниці не чуєш.
-
Collahan
Junior
Дякую за відповідь.Ortyomko: ↑ 28.12.2024 00:52гоніть їх подалі. у вашому сабі вбудований ресівер тільки на 2 канали. Якщо не вирізати його звідти, не шукати сумісний і не врізати новий на 5,1, то краще продати і купити на 5,1.Collahan: ↑ 27.12.2024 23:32 Які взагалі існують варіанти збільшення каналів звуку, та які в них нюанси?
хоча моя особиста думка що краще нормального стерео нічого нема. навіть фільми дивлюсь і у 5.1 і у 2.0, і якщо фільм захопливий, різниці не чуєш.
А як в такому випадку випадку спрацює аудіодекодер/конвертер?
Щось типу: Відправлено через 1 годину 5 хвилин 53 секунди:
Або, наприклад, використати підсилювач AUNA 218 - 5.1.Collahan: ↑ 28.12.2024 07:44Дякую за відповідь.Ortyomko: ↑ 28.12.2024 00:52
гоніть їх подалі. у вашому сабі вбудований ресівер тільки на 2 канали. Якщо не вирізати його звідти, не шукати сумісний і не врізати новий на 5,1, то краще продати і купити на 5,1.
А як в такому випадку випадку спрацює аудіодекодер/конвертер?
Щось типу:
Screenshots_2024-12-28-07-39-04.png
Чи спрацює це взагалі? Які будуть потенційні проблеми?