ЦАП/підсилювач для акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
mycolaevich
Member

Повідомлення

Маю пару непоганих пасивних колонок, хочу підключити до ТВ. Відповідно потрібна коробка з оптичним входом та підсилювачем всередині. З того що знайшов сам - або стрьомний нонейм "all-inclusive" 1000W за 600 грн. Або більш адекватні (на перший погляд) рішення від китайських брендів за ~4000.
Чи є щось подібне, не зовсім паскудної якості в бюджеті до 2000?
Krupik
Member

Повідомлення

Що за колонки? Розгляньте покупку вживаного ресівера на olx. Там купа варіантів є навіть за 2 тис грн, якщо це старі моделі без HDMI.
tablestikus
Member

Повідомлення

mycolaevich
тіки дешевий D-клас з алі з відповідною якістю.
Yellow wall
Junior

Повідомлення

Видалено бо не пiдходить.
mycolaevich
Member

Повідомлення

Krupik: 09.12.2024 21:22 Що за колонки? Розгляньте покупку вживаного ресівера на olx. Там купа варіантів є навіть за 2 тис грн, якщо це старі моделі без HDMI.
Дякую за підказку, я ресивери не розглядав, бо думав що до нього потрібен окремий підсилювач.
А колонки зі старенького "міні домашнього кінотеатру" LG. Грають гарно, чисто, стан відмінний, чому не використати?
Ortyomko
Member

Повідомлення

mycolaevich: 15.12.2024 20:52 колонки зі старенького "міні домашнього кінотеатру" LG.
для такого можна взяти звичайний усилок і під'єднатись до джека з телевізора
типу такого https://www.olx.ua/d/obyavlenie/stereou ... UUhq2.html
mycolaevich
Member

Повідомлення

Ortyomko
Якби в телевізора був відповідний вихід я б під'єднався до рідної голови. Але для виводу звука є лише дві опції: HDMI (ARC) та оптичний.
Відповісти