Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
KingpinUA
Member

Повідомлення

Hotspur: 13.11.2024 22:36припоя уходить дуже багато
А який припой краще під ці справи?
Hotspur
Member

Повідомлення

KingpinUA: 13.11.2024 23:09А який припой краще під ці справи?
під акустику питання складне. загалом гарний припой ПОС 61

Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
пробував ще китайський MECHANIC TY-V866 - не погано але ПОС 61 якщо шось велике краще. для маленького - підійде, якісний
KingpinUA
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.11.2024 00:23під акустику питання складне. загалом гарний припой ПОС 61
Ну пос 61 мабуть у кожного паяльщика є, а про акустичні питання чув що найкраще припой з домішками срібла, не знаю чи це правда, але катуху юніторовського срібла для ціх справ тримаю, тільки поки паяти ним нема що. :D
Hotspur
Member

Повідомлення

KingpinUA: 14.11.2024 00:32а про акустичні питання чув що найкраще припой з домішками срібла, не знаю чи це правда, але катуху юніторовського срібла для ціх справ тримаю, тільки поки паяти ним нема що.
дорогі кастомні провода є з чистого срібла 999.9. в принципі може бути. сам таким не паяв, але загалом срібло краще міді по певним параметрам це зрозуміло.

Відправлено через 6 хвилин 15 секунд:
Загалом срібні провода для навушників - цілком поширена штука. для великої акустики думаю також є
Scoffer
Member

Повідомлення

Ви ж в курсі шо на 10% товща мідь повністю анулює переваги срібла в питомому опорі? :rotate:
Hotspur
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.11.2024 01:18 Ви ж в курсі шо на 10% товща мідь повністю анулює переваги срібла в питомому опорі? :rotate:
на памятьь таблицю не памятаю але може бути. там ще питання в моножильності і оте все. опір це не все. кабель має бути гнучким
Scoffer
Member

Повідомлення

Hotspur
М'якенькі дофігажильні кабелі все ще в багато-багато раз будуть дешевше за срібні.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.11.2024 00:45Загалом срібні провода для навушників - цілком поширена штука. для великої акустики думаю також є
Можуть ярчити, срібло не панацея, то такий міф про божевільних аудіофілів які мріють про дроти з чистого срібла за $10K.
Що до мене, я прихильник японської міді без всяких забубонів. От вони там на островах щось знають. З некоштовних Mogami, Canare хороші дроти на відріз, у Neutrik їх та нормальна кабелюка, наступний крок тайванська Neotech, адже там у того ж з недорогих Neotech NEI-3003/3004 зовнішній діаметр 8,5 і до цього потрібно бути готовим, хоча і тут можна без зашкварів
Hotspur: 14.11.2024 00:26під акустику питання складне. загалом гарний припой ПОС 61
Без свинця
В мене залишки катухи Mundorf вже не пам'ятаю скільки років у хламі валяются, іноді достаю

Загалом, якість пайки має значно більший вплив ніж припой, якщо руки з дупи, там ніякий припой не допоможе :)
Здебільшого народ Ояйдом (Oyaide) паяє, не те що тема дискутується чи може я не цікавлюсь, я вже цим питанням відцікавився, але він найчастіше в розмовах проскакує, як факт використання

Ще важливо, не треба покупати суперсрібні кабелі на Алі, сам звісно не купував, але мені попадалися кілька разів витвори цього мистецтва.
Хоча ні, мене знайомий якось укатав на заміну кабеля на срібний на 650 Сенхах. Щось він супер там знайшов на Алі, "ну ваще 1000 пудов". Ну ок, спаяв, він вмїє. 4 хвости косичкою на кожне вухо. От те, що я називаю "ярчить", яскраво, цікаво, детально, вау, але то с початку, адже потім від такого звуку втомлюєшся і вже якось то вже не цікаво. Десь валяється у хламі і зробив я те, що потрібно було зробить замість цього, звернутися до японців, які щось знають: Furutech ADL IHP-35S, він нічого не викручую по звуку, зберігає почерк, але попрозоріше. Зберіглися тіж самі Сенхи, але поліпше, чого і шукав.

Відправлено через 14 хвилин 47 секунд:
Хоча подивився, Neotech буває балується UP-OCC серебро высокой степени очистки — 99.9998%
Filabatya
Member

Повідомлення

Свого роду останній еквалайзер, коли вже всі компоненти в системі фінальні, якщо це слово взагалі існує в аудіофіла. Це ж не шлюб :lol:
Firebrand
Member

Повідомлення

Ладно ,зайду с другой стороны. Сейчас звук с пк выводится через джек 3.5мм по RCA на колонки r1900tv. Если я подключу ЦАП Fiio BR13 ,подведу к нему сигнал с пк по оптике, а выход на колонки,которые уже будут подключены к ЦАПу, по RCA, получу ли я более качественный звук на выходе,в итоге?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Firebrand: 14.11.2024 14:36Если я подключу ЦАП Fiio BR13
Теоретически да, чтобы говорить с уверенностью надо самому слушать, но тёмная лошадка, а вообще решение, как замена встройки в максимально низком бюджетном сегменте интересное, но может захотеться лучше и тогда это выкинутые деньги.

Відправлено через 21 хвилину 21 секунду:
Filabatya: 14.11.2024 05:47Свого роду останній еквалайзер, коли вже всі компоненти в системі фінальні
Ні, щось типа Mogami/Canare то мастхев замість китайських соплів чим швидше тим ліпше, ефект, як ковдру з колонок зняли, фінальні забави то Oyaide Tunami Terzo RR, та типа того, якщо комусь забажається, адже такі поради купувати дріт по ціні бюджетного цапа то не для цього форуму
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 14.11.2024 16:30Ні, щось типа Mogami/Canare то мастхев замість китайських соплів чим швидше тим ліпше, ефект
так. і для частини навушників також. поміняв сандартний 2 жильний на чи 16 чи 18 - офігів навіть у затичок недорогих
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.11.2024 16:36так. і для частини навушників також
Я не бачу різниці навушники або колонки, це випромінювачі, ефект повинен бути однаковий. Лише розмір ефекту буде залежити від якості випромінювача
MSiAventador
Member

Повідомлення

Цьогорічне 11.11 таке сумне що замовив лише 2 копійчаних товара, одне з яких банани MPS Shark 4 .
Послухаємо що воно таке.
Зображення
zmax
Member

Повідомлення

Firebrand: 14.11.2024 14:36получу ли я более качественный звук на выходе,в итоге?
в эдиках вроде стоит ацп на входе аналогового сигнала, поэтому любые цапы идут лесом
Firebrand
Member

Повідомлення

zmax
О,даже так)). Понятно, спасибо)).
Radio Bay
Member

Повідомлення

zmax: 14.11.2024 17:22в эдиках вроде стоит ацп на входе аналогового сигнала, поэтому любые цапы идут лесом
Нет конечно, к тому же "вроде" так себе аргумент

MSiAventador: 14.11.2024 17:17Цьогорічне 11.11 таке сумне що замовив лише 2 копійчаних товара, одне з яких банани MPS Shark 4
Когда-то поставил бананы Ольбах, стало тусклее, вернул обратно, оставил подключение просто скрученным кабелем в винтовой клемме. Больше с бананами не связывался
Firebrand
Member

Повідомлення

Radio Bay
Есть колонки, которые можно напрямую подключить к звуковухе, через оптику. Но на r1900tv такого входа нет. А проводя эту операцию церез цап, не получаю я те же яйца,только в профиль,когда звук от звуковой идет аналоговый?
И да, риалтек S1220A хоть и встроенный, но его характеристики на высоте. Поэтому я и спросил,стоит ли эта затея внимания ,практического?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Firebrand: 14.11.2024 18:16 Поэтому я и спросил,стоит ли эта затея внимания ,практического?
Ситуация простая, встройка - это тоже цап, только на мамке. Брем 2 цапа, подключаем по аналогу, играть будет лучше то, где цап лучше. Всё просто на самом деле
zmax
Member

Повідомлення

Radio Bay: 14.11.2024 17:49Нет конечно, к тому же "вроде" так себе аргумент
мне лень спорить с экспертами, особенно в данной теме. Производитель прямо заявляет в своих материалах Class D-amplifier with Digital Signal Processing (DSP) for high-quality sound
Так что АЦП на входе там стоит. Лучшим подключением в таком случае была бы оптика. Но да, наверное все же хороший цап даст эффект. Стоит ли мудрить такую систему с дешевой недорогой мультимедийной АС остается на усмотрение владельца.
Відповісти