Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
NIGHTMARIC
Junior

Повідомлення

Всім привіт! Обираю накладні навушники, максимально універсальні. Аби і біля компа, посидіти на мітах робочих. І щоб вийти, з телефоном, на блютусі, послухати музичку.
Тому хочу аби був блютес та був дріт.
Бюджет-до 4500 +-
поки, серед кандидатів
1) Hator Hypergang 2 Wireless Tri-Mode
2) Marshall Major 4
Хатори-мав дротові і був задоволений. Кажуть, що в першій версії були проблеми зі зєднанням по 2.4
У кого версія 2.0 - розкажіть щось про неї, пліз
Маршали-бо всі хвалять. Але, стрьомно на паль нарватись.
Всі інші- або стрьомні по дизайду ( на мій смак :gigi: ) або, надто ВЕЛИЧЕЗНІ
Порадьте альтернативи, чи розкажіть щось про ці. Дякую! :shuffle:
Radio Bay
Member

Повідомлення

NIGHTMARIC: 04.11.2024 12:11Маршали-бо всі хвалять. Але, стрьомно на паль нарватись.
У магазині треба брати, типа Портативу
Евгений King
Member

Повідомлення

NIGHTMARIC: 04.11.2024 12:11 2) Marshall Major 4
Хутор скіпайте, китайська хламіна
Маршали на MTA.UA гляньте, там ціна гарна і mta копіями не торгують та й поки по сервісу/гарантії тьфу тьфу не підводили.
Багато чого у MTA беру, пару років тому DT 770 Pro брав у них за неймовірно смішні гроші.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Radio Bay: 05.11.2024 01:30 У магазині треба брати, типа Портативу
головне слухати самому перед покупкою, бо консультанти наконсультують. колись шукав заміну портапро, запропонували Astrotec AS100 - така хрінь, добре що послухав спочатку))) жаль, Sennheiser свої PX100 перестали випускати. Купив потім на Розетці PXC150 за пів ціни "вітринний" з вицвівшою упаковкою та підгулявшими амбушурами, замінив амбушури, відрізав одразу ж нафіг активний шумодав та задоволоний покупкою по цей день.
PS по Астротекам на портативі 2 добрих відгука, то ж або мені якийсь брак підсунули, або відгуки "від своїх". Доречі, залишав колись негативний відгук, і його вже нема)))
Навушники просто бубніли а не грали навіть у порівнянні з Портапро, то ж уявити можна, що там за "звучання" було :laugh:
Radio Bay
Member

Повідомлення

SERGBILL: 08.11.2024 15:11головне слухати самому перед покупкою
Там є підводне каміння, коли ефектність приймаєш за класний звук, підкреслений верх за детальність, тому, якщо перші, то я б пропонував брати стандартні перевірені моделі: 770 Pro, Senh 560S та мабуть Meize 99 та обирати між ними. Це гарні "правильні" навушники та різні. Їх можно потім добити джерелом, та то буде зовсім інший рівень, тобто є куди рости. Проблема вибору в тому, що він базується на попередньому досвіді, а якщо його нема, та ще "консультанти" порадять або Тіктоку передивився то результат вибору може бути дуже непередбачуваним
Евгений King
Member

Повідомлення

Панове, трохи не в тему, та може хто підкаже.
Взяв Meze 99 Neo, а у них рідний шнурок короткуватий, мені б 2.5-3м було б прямо в кайф.
Оце тепер сушу голову, треба отакого типу шнур до них 3.5 male stereo to 2x3.5 mono:
спойлер
https://www.amazon.com/dp/B077ZDNT4T?_e ... =UTF8&th=1
У нас на ринку схоже такого тупо не існує...
От прямо тягти з амазон один шнурок взагалі якось не в кайф. Може хтось щось порадить?
Рідні шнури по 4к грн якось брати трохи теж не хочеться. Кабель треба саме з тоненькими джеками, бо вони мають трохи входити в чаші.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 13.11.2024 03:49У нас на ринку схоже такого тупо не існує...
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... &_osacat=0
Я бы тут поискал что-нибудь медное долларов за 30
Відповісти