Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Not_GLEB
Junior

Повідомлення

Всім привіт, перше моє питання на данному форумі, тому не судіть строго. На данний момент маю навушники KZ ZS10 Pro, хочу спробувати щось нове, але на клас вище. Люблю коли в музиці та і в загальному в звуці, багато "цикання", розглядаю тільки IEM-ки навушники потрібні в основному музика + ігри. Дивився в сторону SIMGOT EM6L або SIMGOT EA500 LM. Можливо ви порадите якісь більш цікаві варіанти, або знаєте якісь важливі нюанси які я не знаю?
shnok
Member

Повідомлення

советую обратиться больше на музыкальные зарубежные ресурсы, если гарнитуру или полноразмерные уши здесь еще могут посоветовать, то я сомневаюсь что кто-то здесь слушал KZ ZS10 Pro и будут советовать от своих личных убеждений.
Podyrio
Member

Повідомлення

Эти бери очень удачные вышли, или artti r2, но нужен хороший источник.

Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
shnok: 29.10.2024 14:59я сомневаюсь что кто-то здесь слушал KZ ZS10 Pro
Слушал, если не ошибаюсь лет 5 назад топчиком были за недорого, но сейчас морально устарели.
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Доброго дня, маю навушники Sennheiser PXC 550 II, в бездротовому режимі в повній тиші є ледь помітний фоновий шум, оскільки я їх використовую тільки на вулиці то мені це не заважає взагалі, помітив це лише випадково вдома через пару місяців користування. А от коли підключив дротом до комп'ютера фоновий шум не зник, а навіть став сильніше, вмикаєш на мінімум якусь пісню - шум зникає, тільки паузу ставиш - повертається, користуватись ними просто неприємно. В чому може бути проблема та як отримати мертву тишу при підключенні дротом?
lewerlin
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 31.10.2024 10:14В чому може бути проблема
Шумодав :laugh: . Це і ваш улюблений активний шумодав :gigi: .
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

lewerlin він вимкнений звісно, я взагалі ним не користуюсь, ну погрався трохи на початку користування і забив.
Евгений King
Member

Повідомлення

Таки взяв собі Meze 99 Neo, цікаві, дійсно як кажуть про них такий "темний" звук.
Нажаль з G5 вони не подружились, через неї є якийсь фоновий шум, котрого в інших вухах я не чую, видно через надто низький імпеданс.
А от з Creative SXFI AMP (X1) грають дуже чудово.
Якщо порівнювати DT 770 Pro vs Meze 99 Neo то все ж на мій слух 770ті з коробки звучать краще. Навіть після вирівнювання автопресетами Eqalizer APO - 770ті дають більш глибокий і низький басс, думаю тут не останню роль грають ультраглибокі кастомні амбушури на моїх 770х, та й об'єм чаш і розмір динаміків у них все ж більше.

Загалом Meze 99 Neo досить цікаві вуха, ~60у.е котрі я за них сплатив точно варті, а от 9-10к грн, що просять магазини - то я б віддав перевагу другій парі 770
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 01.11.2024 13:37Навіть після вирівнювання автопресетами Eqalizer APO - 770ті дають більш глибокий і низький басс, думаю тут не останню роль грають ультраглибокі кастомні амбушури на моїх 770х, та й об'єм чаш і розмір динаміків у них все ж більше.
Тобто від звуку орігінальних Баєрів там нічого не залишилось :)
Евгений King
Member

Повідомлення

Radio Bay: 01.11.2024 14:29
Евгений King: 01.11.2024 13:37Навіть після вирівнювання автопресетами Eqalizer APO - 770ті дають більш глибокий і низький басс, думаю тут не останню роль грають ультраглибокі кастомні амбушури на моїх 770х, та й об'єм чаш і розмір динаміків у них все ж більше.
Тобто від звуку орігінальних Баєрів там нічого не залишилось :)
Мені просто було цікаво послухати вирівняну АЧХ, щоб почути більш реально різницю, бо звучать вони кардинально різно)
Так то я не юзаю ніякі EQ, релігія не дозволяє :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 01.11.2024 16:18Так то я не юзаю ніякі EQ, релігія не дозволяє
Я якось ставив АПО зради цікавості, додав декілька Дб гучності та отримав невеличкі спотворення. От і все мое відношення до АПО
timetron666
Member

Повідомлення

Народ, підкажіть, як краще поступити!? Хочу купити DT990 PRO 250 Ohm. На олх можна купити, нові такі навушники на 2к грн дешевше, у продавця з хорошим рейтингом, чи краще купити у офф магазину з гарантією на 24 місяців, ну тоді буде дорожче на 2к грн, що скажете?
Podyrio
Member

Повідомлення

timetron666: 02.11.2024 17:10Народ, підкажіть, як краще поступити!? Хочу купити DT990 PRO 250 Ohm. На олх можна купити, нові такі навушники на 2к грн дешевше, у продавця з хорошим рейтингом, чи краще купити у офф магазину з гарантією на 24 місяців, ну тоді буде дорожче на 2к грн, що скажете?
На олх типа новые 5400 плюс комиссия, на хотлайне самые дешевые 6190, 700-800 грн это уже не 2 тысячи.
timetron666
Member

Повідомлення

Хм, на олх з хорошим відгуками, продажами, саме дешевше 5980грн, а такі магазини як портатів, магія музика і так далі, то 8к. То як краще поступити? Чи можна довіряти хорошим відгукам на олх, там де вже 500 продажів і 180 відгуків?
DEVES
Member

Повідомлення

Важно понимать, что на популярные модели есть масса подделок. Если не знаешь как отличить подделку, то иди в официальный магазин и покупай без риска.
Radio Bay
Member

Повідомлення

timetron666: 02.11.2024 17:10краще купити у офф магазину з гарантією на 24 місяців, ну тоді буде дорожче на 2к грн, що скажете?
Офф за гарантією, про підробки вище вже казали
withaquala
Junior

Повідомлення

Зараз скидка на Sennheiser 560s,коштують 7к в норм магазинах :) Можливо краще придивитись на них чим dt 990 За 8к.
P.S. Сам просидів в dt 990 більше 4 років
Radio Bay
Member

Повідомлення

withaquala: 02.11.2024 19:43Можливо краще придивитись на них чим dt 990 За 8к.
Що таке краще? Це зовсім різні навушники по дуже близькій ціні. Тут потрібно брати те, що більш до вподоби
withaquala
Junior

Повідомлення

Radio Bay: 02.11.2024 21:26
withaquala: 02.11.2024 19:43Можливо краще придивитись на них чим dt 990 За 8к.
Що таке краще? Це зовсім різні навушники по дуже близькій ціні. Тут потрібно брати те, що більш до вподоби
"Можливо краще придивитись" - розглянути як альтернативу. Вони 9к коштували без скидки,раптом їх ніхто і не розглядав. В ідеалі,якщо є можливість послухати це все в салоні. А, так згоден з вами :)
Radio Bay
Member

Повідомлення

withaquala: 02.11.2024 21:53розглянути як альтернативу
Звісно можна, можна і Meizu 99 розглянути, гарні різні навушники але обирати те, що буде ліпше особисто собі
destructX
Junior

Повідомлення

Недавно отримав Corsair HS80 wireless
Після налаштувань пресету в долбі атмос - чудовий звук. Одне але, басів трошки не вистачає.
Мікрофон - один з найкращих.
Без затримок звуку\мікро через донгл. Але сам сигнал досить слабкий, реальний - в районі 10 метрів.
Автономність - 16~ годин роботи з виключеним ргб
Маю досить велику голову, дужка не давить, амбюшури також. Із мінусів - вага, 300+ грамів, після легких вух перший день-два будуть здаватись важкими, потім норм.
Саме виконання в цілому - моя повага, візуал, якість матеріалів на рівні.
Відповісти