Останні статті і огляди
Новини
В пошуках кращого варіанту DAC/Amp за свої грощі
-
ScerRial
Junior
Доброго вечора шановні!
Можливо зможете щось порадити або дати цікаву настанову, буду дуже вдячний!
Зараз користуюся Topping DX1, перед цим була в системі EVGA Nu Audio Card, 712-P1-AN01-KR (2х MUSES02), яку вирішив замінити на окремий девайс у зв’язку з оновленням свого ПК та переїздом до меншого кейсу. Перш ніж взяв DX1 місяць користувався Topping DX3, який потім продав.
Наразі шукаю варіант який би зміг бути універсальнім і просто топ за свої гроші.
Дивлюся на такі варіанти: Schiit Modi 3 у зв’язці з Magni 3+; FIIO K5 Pro (і тут виникає питання щодо версії ESS, чи є різниця); Topping E30 II з Topping L30 II.
Може хтось мав змогу шось з цього порівняти, бо я нажаль наразі не можу собі дозволити все придбати і перевірити по черзі, що більше до вподоби. Користуюся системою в основному з вухами від Beyerdynamic DT770 pro 250 ohm та DT880 pro 250 ohm. В плані музики слухаю все підряд в залежності від настрою. Також іноді і пограти і кіно подивитися можу. Можливо є ще якісь цікаві варіанти, буду радий інформації.
Дякую
Можливо зможете щось порадити або дати цікаву настанову, буду дуже вдячний!
Зараз користуюся Topping DX1, перед цим була в системі EVGA Nu Audio Card, 712-P1-AN01-KR (2х MUSES02), яку вирішив замінити на окремий девайс у зв’язку з оновленням свого ПК та переїздом до меншого кейсу. Перш ніж взяв DX1 місяць користувався Topping DX3, який потім продав.
Наразі шукаю варіант який би зміг бути універсальнім і просто топ за свої гроші.
Дивлюся на такі варіанти: Schiit Modi 3 у зв’язці з Magni 3+; FIIO K5 Pro (і тут виникає питання щодо версії ESS, чи є різниця); Topping E30 II з Topping L30 II.
Може хтось мав змогу шось з цього порівняти, бо я нажаль наразі не можу собі дозволити все придбати і перевірити по черзі, що більше до вподоби. Користуюся системою в основному з вухами від Beyerdynamic DT770 pro 250 ohm та DT880 pro 250 ohm. В плані музики слухаю все підряд в залежності від настрою. Також іноді і пограти і кіно подивитися можу. Можливо є ще якісь цікаві варіанти, буду радий інформації.
Дякую
-
terminahtor
Member
Creative AE9. За ті гроші, що за неї просять - це бестбай з бестбаїв. Друге діло, що знайти зараз трошки важко. Ще варіант - Creative X5, повністю зовнішнє рішення. Відруги дуже гарні, хоча сам не чув. Тільки-тільки з'явилась. Ще довго володів SMSL M400, огонь апарат, але можливо буде трохи поза бюджетом.
-
Martix
Member
Для DT770\880 это избыточно. Потенциал наушников заканчивается на SB G6. Если есть желание роста, то лучше сменить уши.
Сам использую DT880 600Ohm в связке с Topping D10S+DIY Lehhmann BCL и играет эта связка не сильно лучше чем G6, за исключением сцены и деталей на верхах, в остальном G6 звучит не хуже, а местами (где выраженные ВЧ не на руку или нужен немного приукрашенный бас) даже немного лучше, однако эта разница в столь тонких нюансах, что этим всем можно легко пренебречь. В общем я рекомендую если что-то и менять, то только наушники.
Сам использую DT880 600Ohm в связке с Topping D10S+DIY Lehhmann BCL и играет эта связка не сильно лучше чем G6, за исключением сцены и деталей на верхах, в остальном G6 звучит не хуже, а местами (где выраженные ВЧ не на руку или нужен немного приукрашенный бас) даже немного лучше, однако эта разница в столь тонких нюансах, что этим всем можно легко пренебречь. В общем я рекомендую если что-то и менять, то только наушники.
-
Ostin
Member
Ого. Воно з 6 піновим додатковим живленням. Це ж скільки вона споживає?terminahtor: ↑ 06.04.2023 01:30Creative AE9
-
Ortyomko
Member
сама плана от pcie питается, а 6пин для внешнего блока, там усилок приличный встроенOstin: ↑ 06.04.2023 08:25Ого. Воно з 6 піновим додатковим живленням. Це ж скільки вона споживає?terminahtor: ↑ 06.04.2023 01:30Creative AE9
-
terminahtor
Member
Ortyomko
Не зовсім так, ЗК взагалі не працює без додаткогового живлення, пробував. А ще ДУЖЕ сильно гріється районі розʼєму, я б сказав, градусів 70-90, палець втримати не можна., був здивований)
Не зовсім так, ЗК взагалі не працює без додаткогового живлення, пробував. А ще ДУЖЕ сильно гріється районі розʼєму, я б сказав, градусів 70-90, палець втримати не можна., був здивований)
-
ScerRial
Junior
Вітаю. Загалом я б дуже хотів вписатися в бюджет 400$, але якщо реально різниці не буде то можливо трохи почекаю і взагалі всю систему разом з вухами буду міняти. Звукові карти в мат. плату не розглядаю, так як не хочу нічого ставити в сам пк. Одна карта така зараз на руках і планую її продати якщо знайду щось цікаве. Зараз просто дивлюся на окремі варіанти з можливістю використання з іншими девайсами.
-
Ostin
Member
ScerRial
Тут як би форум не дуже налаштований на аудіофілію, тому навряд чи вийде плідно поспілкуватись в цьому напрямку.
Та й маючи вже за плечима певний багаж із використання не найдешевших зк, доведеться самому таки приймати рішення, це на мою думку
Тут як би форум не дуже налаштований на аудіофілію, тому навряд чи вийде плідно поспілкуватись в цьому напрямку.
Та й маючи вже за плечима певний багаж із використання не найдешевших зк, доведеться самому таки приймати рішення, це на мою думку
-
ScerRial
Junior
Ostin та я це розумію, але мав надію можливо хто наштовхне на цікаві девайси або отримаю гарну пораду.
Щодо аудіофілії то це взагалі окрема тема і важко отримати конкретну відповідь. Поки ще буду думати і дивитися.
Щодо аудіофілії то це взагалі окрема тема і важко отримати конкретну відповідь. Поки ще буду думати і дивитися.
-
Ostin
Member
ScerRial
Поради вже дали, я навіть ознайомився з варіантами, бо теж маю слабкість до якісного звуку. Але шлях до звуку - то власний шлях (с)
Поради вже дали, я навіть ознайомився з варіантами, бо теж маю слабкість до якісного звуку. Але шлях до звуку - то власний шлях (с)
-
ScerRial
Junior
Ostin
Так це дійсно свій шлях. Буду дивитися і думати що ж все таки більш доцільно взяти.
Дякую, якщо буде цікаво то можу відписати що в підсумку вийде.
Так це дійсно свій шлях. Буду дивитися і думати що ж все таки більш доцільно взяти.
Дякую, якщо буде цікаво то можу відписати що в підсумку вийде.
-
IrosLAV
Member
ScerRial Вибач, шо в твоїй темі, не хочу нову створювати
Привіт! Що краще, Topping DX5 чи Topping A30Pro + D30Pro ?
Відправлено через 35 хвилин 57 секунд:
Чи порадите на щось інше подивитись для Audeze LCD-X
Привіт! Що краще, Topping DX5 чи Topping A30Pro + D30Pro ?
Відправлено через 35 хвилин 57 секунд:
Чи порадите на щось інше подивитись для Audeze LCD-X
-
Robostyle
Member
IrosLAV
Chord Hugo 2 и ничто больше нии*ет
Mojo тоже хорош
Chord Hugo 2 и ничто больше нии*ет
Mojo тоже хорош
-
IrosLAV
Member
Robostyle
Не готовий віддати 90к грн за Hugo 2.
А як Mojo в порівнянні з Топпінгами?
Не готовий віддати 90к грн за Hugo 2.
А як Mojo в порівнянні з Топпінгами?
-
Robostyle
Member
Тopping не было, не скажу ничего полезного.IrosLAV: ↑ 12.04.2023 11:28Topping DX5
Mojo - единственный из миниатюрных ЦАП который для меня обьективно лучше чем ОРРО НА2SE. А последний ИМХО по качеству звука уделывал всё в диапазоне до ~750$.
Вполне на уровне хуго, точно не хуже. Сейчас в паре с НЕ400, может быть прибарахлюсь чем-то вроде Edition XS или LCD-2, будет интересно сравнить.
P.S. В портативе может даже послушать дадут, по крайней мере я задолго до войны ездил из своего мухосранска подбирать аудио (а иногда и прикупить мог)
-
ScerRial
Junior
Привіт, не читав довго тему, може буде корисно. Нажаль не слухав ні один з варіантів щоб щось порадити. На руках мав Topping DX1 та Topping DX3, слухав їх з місяць і не сказав би що там є дика різниця. DX3 більш детально відіграє якщо прямо вслухуватись, але як писав раніше залишив собі DX1. Також мав нагоду за остані декілька тижнів послухати Topping E30 II з Topping L30 II та Schiit Modi 3 у зв’язці з Magni 3. Суб'єктивно рівень звуку цих комплектів просто хороший. Не вау якийсь офігенний, а просто нормальний, добрий, рівний. Якщо ви раніше слухали музику через вбудовані звукові рішення то безперечно вау ефект вам забезпечений від будь якого з перелічених варіантів, будете вражені від різниці. Але якщо ви слухали музику на дискретних рішеннях то краще самому переслухати можливі варіанти і підібрати на слух, сам ходив по магазинам та до всіх кого по місту знайшов щоб послухати як звучить на моїй музиці. До цього у мене були звукові карти Creative Sound Blaster Z SE та EVGA Nu Audio Card, 712-P1-AN01-KR.IrosLAV: ↑ 12.04.2023 02:51Topping DX5
Наразі маю на руках зв’язку з DX1 та schiit vali 2, та чекаю на новий Magni+.
-
Radio Bay
Member
Могу по своему опыту предположить, что туда хорошо станет советский винтах 50-60 годов типа ташекентского "Фотона" 6Н3П, есть на OLX. Куда лучше новодела. Так конечно почитать надо что там к чему. Так быстро поглядел "6N3P аналог"ScerRial: ↑ 24.04.2023 11:13schiit vali 2
-
krolaka
Junior
Тому що Topping DX1 і Topping E30 II практично нічим не відрізнаються цап там такий самий з нових буквою S. Маю старіший Topping E30 і він мені подобається усім. Взагалі Topping DX1 досить годний варіант я б його і не міняв. І чогось кращого за topping немає що шукати хіба що за значно вищу ціну.ScerRial: ↑ 24.04.2023 11:13
Привіт, не читав довго тему, може буде корисно. Нажаль не слухав ні один з варіантів щоб щось порадити. На руках мав Topping DX1 та Topping DX3, слухав їх з місяць і не сказав би що там є дика різниця. DX3 більш детально відіграє якщо прямо вслухуватись, але як писав раніше залишив собі DX1. Також мав нагоду за остані декілька тижнів послухати Topping E30 II з Topping L30 II та Schiit Modi 3 у зв’язці з Magni 3. Суб'єктивно рівень звуку цих комплектів просто хороший. Не вау якийсь офігенний, а просто нормальний, добрий, рівний.
-
ScerRial
Junior
krolaka
Вітаю! Десь воно так і є. Я, в результаті, залишився на тому самому сетапі з Topping DX1 та schiit vali 2. На мою думку в сетапах десь після 300-400$ далі йде цілковита звукофілія і реальний приріст там мізерний, скоріш за все це власне бажання щось змінювати. Головне щоб був баланс у всьому а не навушники за 20 баксів а звуковуха за 200.
Вітаю! Десь воно так і є. Я, в результаті, залишився на тому самому сетапі з Topping DX1 та schiit vali 2. На мою думку в сетапах десь після 300-400$ далі йде цілковита звукофілія і реальний приріст там мізерний, скоріш за все це власне бажання щось змінювати. Головне щоб був баланс у всьому а не навушники за 20 баксів а звуковуха за 200.