Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Podyrio: 19.09.2023 14:49У такому випадку вам музику і в машині краще не слухати
Если за рулём, то это вообще противопоказано. В машине пассажиром? Если бы я много часто ездил на большие расстояния, возможно, я бы задумался, Взял бы хорошие проводные и, например, Meredian Explorer или аудиоквестовскую"cтрекозу", а прошвырнуться по городу для меня это не тема для послушать музыку, там музыка создаёт общую атмосферу, послушать то дома. Но, как я написал выше, Это у меня так, едешь по городу, смотришь в окошко, что-то там бумкает, Например, Radio Jazz UA, кайфово бумкает )

Відправлено через 1 годину 25 хвилин 43 секунди:
Podyrio: 19.09.2023 14:49У такому випадку вам музику і в машині краще не слухати
Тут вопрос, что такое "слушать", каждый же слушает её по-своему. Для меня слушать - это полностью погружаться, а так музыка у меня очень часто вокруг играет в любых местах, например, работаю - играет, но это я не слушаю музыку, она просто создаёт атмосферу, так же и в машине. Более того, когда работаю и решаю залезть в наушники, то, бывает, меняю HIfiman 560 на 650-ые Сенхи, а то на музоне зависаю, Сенхи меньше отвлекают
The_Rusik
Member

Повідомлення

В общем остановился на Huawei Freebuds 5i. Сидят в ушах хорошо, звук нормальный для своих размеров.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Не знал где написать, вопрос появился. Со смартфоном наушники отлично работают. А вот при подключении к ПК, звук типа прерывается на доли секунды, или как помехи какие-то. Используется USB блютуз адаптер 4.0. Что это может быть? Адаптер нужен 5.2 версии или как-то настроить можно в Windows 11?
Foxgl
Member

Повідомлення

The_Rusik: 22.09.2023 11:37 Не знал где написать, вопрос появился. Со смартфоном наушники отлично работают. А вот при подключении к ПК, звук типа прерывается на доли секунды, или как помехи какие-то. Используется USB блютуз адаптер 4.0. Что это может быть? Адаптер нужен 5.2 версии или как-то настроить можно в Windows 11?
У дружини такі навушники проблем при підключенні до ноута нема, Працювало з коробки BT 5.2, якщо треба можу перевірити на BT 4
Radio Bay
Member

Повідомлення

The_Rusik: 22.09.2023 11:37Адаптер нужен 5.2 версии или как-то настроить можно в Windows 11?
Попробовать на другом компе для начала
The_Rusik
Member

Повідомлення

Foxgl
Работают без проблем именно как наушники или как гарнитура?
Просто нашел в интернете информацию, что если выключить микрофон и использовать чисто как наушники, то проблема исчезает.
Вечером попробую отключить микрофон и проверить.
И вроде в ютубе оно не ощущается, там где просто рассказывают что-то не спеша. А вот в игре очень сильно. Задержки нет, а именно помехи и заикания.

Radio Bay
Нет пк или ноутбука с блютузом 5.2 и даже с 5.0.
Radio Bay
Member

Повідомлення

The_Rusik: 22.09.2023 11:37Что это может быть?
Погуглил, что угодно это может быть, вот тут разбираются проблемы БТ и варианты решения, там в тексте есть ссылки на сопутствующие материалы. В Хроме есть перевод страницы. Предположительно, это проблема БТ, но нужно ли менять версию можно понять только попытавшись настроить эту.

https://www.headphonesty.com/2021/02/bl ... tting-out/

Но БТ5 быстрее, так что я всё бы равное посенял
Quanton
Junior

Повідомлення

Доброго всім вечора. Можете порадити tws навушники в діапазоні 1500-2000 грн без ніжок. Переважно слухаю музику і дивлюсь відео в ютабі
Podyrio
Member

Повідомлення

Quanton: 27.09.2023 22:20Можете порадити tws навушники в діапазоні 1500-2000 грн без ніжок. Переважно слухаю музику і дивлюсь відео в ютабі
Soundcore a25i, jbl vibe 100, jbl wave, redmi buds 3 pro, whizzer c3/e3
SORBEX
Member

Повідомлення

Доброї ночі всім. Хотів би порадитись, які можна зараз придбати навушники. Я вже тут колись запитував. З того часу придбав був одні навушники. JBL 720BT. Класні навушники, зручні, гарний звук, чудовий мікрофон, хоч і вбудований. АЛЕ. Виліз один цікавий момент. Навушники підключаються по Bluetooth, і тому вони не підтримують одночасно роботу мікрофону і стереозвуку. Більш всього це відчутно в іграх. Можна або слухати стереозвук (який в усіх іграх йде по замовчуванню), але тоді не працює взагалі мікрофон. Або ж можна з кимось розмовляти, але в такому випадку звук лише моно і звучить наче з дупи)) Тому я ці навушники в основному використовую для перегляду фільмів на телефоні чи для гри в одиночні ігри. Для гри в кооперативні ігри чи для спілкування по роботі хотів би знайти щось інше. Серед вимог знову таки, щоб були безпровідні, можливо комбіновані. Але я почитав, що це тепер обовязково має бути чи радіоканал, чи Wireless, з власним донглом, тоді наче буде і звук стерео, і мікрофон працювати. Також хочеться, щоб був добрий звук мікрофону. Не обовязково, щоб він був з якимось шумодавом. І звісно було б добре, щоб вони доволі довго тримали заряд (JBL 720BT тримають десь біля 60 годин, за 2 місяці нечастого користування розрядив лише 30%), можливо було б навіть добре, якби їх можна було одночасно з користуванням підключити до комп*ютера кабелем, щоб вони брали енергію від нього. Чи щоб вони були комбіновані, щоб в цей момент підключення було не по безпроводу, а по проводу. Просто хочу мати можливість іноді пограти в якусь кооперативну гру на дивані перед телевізором (в мене комп підключений до телевізора кабелем, тому можу вивести картину на телевізор). По бюджету не пишу нічого, бо чесно, не знаю навіть, скільки таке все має коштувати. Але звісно ж чим меньше, тим краще, було б добре, якби можна було вписати в 3-4к грн (JBL 720BT я взяв за 1700 по акції).
Quest
Member

Повідомлення

Привет, подскажите бюджетники какие то адекватные за 1500 грн +-
На заметку такие взял Fifine H9 Black USB
Foxgl
Member

Повідомлення

The_Rusik: 23.09.2023 17:11 Foxgl
Просто нашел в интернете информацию, что если выключить микрофон и использовать чисто как наушники, то проблема исчезает.
И вроде в ютубе оно не ощущается, там где просто рассказывают что-то не спеша. А вот в игре очень сильно. Задержки нет, а именно помехи и заикания.

Radio Bay
Використовуються як гарнітура, з блютуз 4.0 також проблем немає

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
SORBEX: 29.09.2023 00:00 Доброї ночі всім. Хотів би порадитись, які можна зараз придбати навушники. Я вже тут колись запитував. З того часу придбав був одні навушники. JBL 720BT. Класні навушники, зручні, гарний звук, чудовий мікрофон, хоч і вбудований. АЛЕ. Виліз один цікавий момент. Навушники підключаються по Bluetooth, і тому вони не підтримують одночасно роботу мікрофону і стереозвуку. Більш всього це відчутно в іграх. Можна або слухати стереозвук (який в усіх іграх йде по замовчуванню), але тоді не працює взагалі мікрофон. Або ж можна з кимось розмовляти, але в такому випадку звук лише моно і звучить наче з дупи)) Тому я ці навушники в основному використовую для перегляду фільмів на телефоні чи для гри в одиночні ігри. Для гри в кооперативні ігри чи для спілкування по роботі хотів би знайти щось інше. Серед вимог знову таки, щоб були безпровідні, можливо комбіновані. Але я почитав, що це тепер обовязково має бути чи радіоканал, чи Wireless, з власним донглом, тоді наче буде і звук стерео, і мікрофон працювати. Також хочеться, щоб був добрий звук мікрофону. Не обовязково, щоб він був з якимось шумодавом. І звісно було б добре, щоб вони доволі довго тримали заряд (JBL 720BT тримають десь біля 60 годин, за 2 місяці нечастого користування розрядив лише 30%), можливо було б навіть добре, якби їх можна було одночасно з користуванням підключити до комп*ютера кабелем, щоб вони брали енергію від нього. Чи щоб вони були комбіновані, щоб в цей момент підключення було не по безпроводу, а по проводу. Просто хочу мати можливість іноді пограти в якусь кооперативну гру на дивані перед телевізором (в мене комп підключений до телевізора кабелем, тому можу вивести картину на телевізор). По бюджету не пишу нічого, бо чесно, не знаю навіть, скільки таке все має коштувати. Але звісно ж чим меньше, тим краще, було б добре, якби можна було вписати в 3-4к грн (JBL 720BT я взяв за 1700 по акції).
Придивіться до 1more sonoflow або Anker q30 повинно вписатися в бюджет
SORBEX
Member

Повідомлення

Foxgl: 29.09.2023 19:24
The_Rusik: 23.09.2023 17:11 Foxgl

Radio Bay
Використовуються як гарнітура, з блютуз 4.0 також проблем немає

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
SORBEX: 29.09.2023 00:00 Доброї ночі всім. Хотів би порадитись, які можна зараз придбати навушники. Я вже тут колись запитував. З того часу придбав був одні навушники. JBL 720BT. Класні навушники, зручні, гарний звук, чудовий мікрофон, хоч і вбудований. АЛЕ. Виліз один цікавий момент. Навушники підключаються по Bluetooth, і тому вони не підтримують одночасно роботу мікрофону і стереозвуку. Більш всього це відчутно в іграх. Можна або слухати стереозвук (який в усіх іграх йде по замовчуванню), але тоді не працює взагалі мікрофон. Або ж можна з кимось розмовляти, але в такому випадку звук лише моно і звучить наче з дупи)) Тому я ці навушники в основному використовую для перегляду фільмів на телефоні чи для гри в одиночні ігри. Для гри в кооперативні ігри чи для спілкування по роботі хотів би знайти щось інше. Серед вимог знову таки, щоб були безпровідні, можливо комбіновані. Але я почитав, що це тепер обовязково має бути чи радіоканал, чи Wireless, з власним донглом, тоді наче буде і звук стерео, і мікрофон працювати. Також хочеться, щоб був добрий звук мікрофону. Не обовязково, щоб він був з якимось шумодавом. І звісно було б добре, щоб вони доволі довго тримали заряд (JBL 720BT тримають десь біля 60 годин, за 2 місяці нечастого користування розрядив лише 30%), можливо було б навіть добре, якби їх можна було одночасно з користуванням підключити до комп*ютера кабелем, щоб вони брали енергію від нього. Чи щоб вони були комбіновані, щоб в цей момент підключення було не по безпроводу, а по проводу. Просто хочу мати можливість іноді пограти в якусь кооперативну гру на дивані перед телевізором (в мене комп підключений до телевізора кабелем, тому можу вивести картину на телевізор). По бюджету не пишу нічого, бо чесно, не знаю навіть, скільки таке все має коштувати. Але звісно ж чим меньше, тим краще, було б добре, якби можна було вписати в 3-4к грн (JBL 720BT я взяв за 1700 по акції).
Придивіться до 1more sonoflow або Anker q30 повинно вписатися в бюджет
дякую. глянув їх. але вони також Bluetooth. боюсь буде та ж сама проблема, що і з теперішніми JBL, так що напевно тоді не буде сенсу міняти.
ось тут можна прочитати ще про причину, якщо я погано пояснив, в самому низу:

https://answers.microsoft.com/ru-ru/win ... 7926c2086e

наскільки я розумію, то щоб не було проблем, потрібно брати модель з власним USB свистком, з яким нааушники конектяться по радіоканалуч а не по Bluetooth. але вот не знаю які.
Podyrio
Member

Повідомлення

SORBEX: 30.09.2023 00:22наскільки я розумію, то щоб не було проблем, потрібно брати модель з власним USB свистком, з яким нааушники конектяться по радіоканалуч а не по Bluetooth. але вот не знаю які.
спойлер
https://hotline.ua/ua/av/naushniki-garn ... rt=priceUp
Як я зрозумів буджет вам необхідно трохи підняти.
nonbird
Junior

Повідомлення

Вітаю
треба придбати дротові, внутрішньоканальні навушники (будуть використовуватись зі смартфоном)
2 бюджети:
1 - до 2500
2 - до 4500
до яких краще придивитись в цих бюджетах?
ПС. перший переважний )
ППС. наявність мікрофона
ПППС. класичній дизайн, як у вакуумних ))
Востаннє редагувалось 03.10.2023 22:54 користувачем nonbird, всього редагувалось 2 разів.
feniks_tm
Member

Повідомлення

nonbird: 03.10.2023 22:25 Вітаю
треба придбати дротові, внутрішньоканальні навушники
2 бюджети:
1 - до 2500
2 - до 4500
до яких краще придивитись в цих бюджетах?
ПС. перший переважний )
Можете з цього рейтингу щось підібрати) Truthear Hexa, TRUTHEAR x Crinacle ZERO, щось з цього певно. Перші до 100$, другі ~50-60$.
nonbird
Junior

Повідомлення

feniks_tm: 03.10.2023 22:28
Можете з цього рейтингу щось підібрати) Truthear Hexa, TRUTHEAR x Crinacle ZERO, щось з цього певно. Перші до 100$, другі ~50-60$.
І де це все добро придбати? )
до того ж там уся королівська рать, а мені прості затички з дротами і мікрофоном ))
feniks_tm
Member

Повідомлення

nonbird: 03.10.2023 22:44
feniks_tm: 03.10.2023 22:28
до того ж там уся королівська рать, а мені прості затички з дротами і мікрофоном ))
На ЛОХу лежать, чекають) А за мікрофон ви чомусь попердньо не згадували :D
nonbird
Junior

Повідомлення

feniks_tm: 03.10.2023 22:45
nonbird: 03.10.2023 22:44

На ЛОХу лежать, чекають) А за мікрофон ви чомусь попердньо не згадували :D
З мікрофоном таки моя провина, каюсь

чи є з цих щось пристойне?
1 -
Sennheiser CX 300S
1MORE Quad Driver In-Ear
TRN EMX
2 -
FiiO JD7
Marshall Mode EQ
Radio Bay
Member