Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
Можливо тому що вони не прислухаються до детальок, а с сприймають загальну картину. Я також намагаюсь насамперед оцінювати загальну картину, бо різниця, якщо вона варта уваги, повинна бути чутна одразуFilabatya: ↑ 20.01.2025 10:26а на рахунок різниці найкраще її чують з мого досвіду люди які взагалі не мають дорогого сетапу
-
tablestikus
Member
Хех, спроба потестувати звук через юсб завершилась провалом.
По-перше плату що купив виявилось що Type-A там чисто для зарядки без дати.
По-друге я не дочитав спеки ресівера, а він по юсб вміє тіки в сторедж девайси.
Ну штош, якось потім повернусь до цього питання. Коли захочу взяти окремий цап і вже через нього по юсб гнати звук.
По-перше плату що купив виявилось що Type-A там чисто для зарядки без дати.
По-друге я не дочитав спеки ресівера, а він по юсб вміє тіки в сторедж девайси.
Ну штош, якось потім повернусь до цього питання. Коли захочу взяти окремий цап і вже через нього по юсб гнати звук.
-
Radio Bay
Member
Хах, буду знати, що й таке буває )tablestikus: ↑ 22.01.2025 09:52По-перше плату що купив виявилось що Type-A там чисто для зарядки без дати
-
Radio Bay
Member
tablestikus
До речі Verum Audio у мого знайомого грають з Schiit Jotunheim, солодка ціна на OLX. Був там модульний цап чи ні напочатку? Здається був. Зараз якийсь топовий на той момент цап від Dacmaster. На подачі ноут. Щось там обирав по ноуту але я не впевнений, що то найліпше рішення, йому подобається
До речі Verum Audio у мого знайомого грають з Schiit Jotunheim, солодка ціна на OLX. Був там модульний цап чи ні напочатку? Здається був. Зараз якийсь топовий на той момент цап від Dacmaster. На подачі ноут. Щось там обирав по ноуту але я не впевнений, що то найліпше рішення, йому подобається
-
tablestikus
Member
Radio Bay
Я надивився оглядів, так перша і друга версія навіть вед телефонів грають)
Я собі не поспішаю - спершу таки спробую від свого онкіо заживити і подивитися як буде, як не сподобається буду медитативни шукати щось окреме.
Я надивився оглядів, так перша і друга версія навіть вед телефонів грають)
Я собі не поспішаю - спершу таки спробую від свого онкіо заживити і подивитися як буде, як не сподобається буду медитативни шукати щось окреме.
-
Radio Bay
Member
Та я тебе не підштовхую, не маю такої звички, то згадав, що ти цікавився, написав з чим грає у приятеля, а так в мене Сенхи і з китайським свістком від телефона грають, питання як, хоча, до речі, щоб щось грало, то може бути, не слухати, а щоб грало. Планари тупо не волокуть, 90дБ чуйки, дуже тихо, раза в півтора, щось там бормоче сумно. Веруми, звісно, від реса спочатку треба запускати, прислухатися, звикнути, а потім вже щось підбирати так щоб зашибись та надовго. Я зовсім не прихильник поспішати у таких справахtablestikus: ↑ 23.01.2025 09:13Я собі не поспішаю - спершу таки спробую від свого онкіо заживити і подивитися як буде, як не сподобається буду медитативни шукати щось окреме
- Комусь забавка, там є перемикач по таймлайну нижче поклацати. а дівку у плейлист, гарний концертник
- Pegasus R2R Vs iDSD Pro Hybrid DAC Comparison and Blind Test
-
lewerlin
Member
Та ну, там на слух різний клас пристроїв. У пегасуса краще і сцена, і детальність, а це об'єктивні речі. Глянув, у іфі ще й цінник конячий.Radio Bay: ↑ 23.01.2025 09:54Комусь забавка, там є перемикач по таймлайну нижче поклацати. а дівку у плейлист, гарний концертник
-
Radio Bay
Member
Абсолютно кінський, не розумію, що в ньому знаходять, я його і в живу чув. Той випадок коли красиво грати звуки вміє, музику ні. На тебе йде купа красивеньких звучків, дуже красивеньких, але вони окремі. Таке відчуття, що сольні інструменти трохи по ритму мажуть. На Пегасі таке відчуття, що музиканти очі у очі грают, буває таке на сцені. Це мене і здивувало у ньому, абсолютна ритмічність, усе на своїх місцях. Коли группа на сцені грає, як суцільний організм і з'являється драйв. Мабуть тому і здається, що грає трохи скоріше, воно ж об'єктивно скоріше грати не може. Я цей феномен не розумію, може тому, що від мікрух відмовились? Це лише припущення, таку ж ритмічність та драйвовість я на вінілі чув. Там тупо двигун крутиться, гілка шкрябає. Тут ще момент, усе це чути у порівнянні. До того ж я цей прикол з ритмікою знаю, ще й на барабанах грав колись, в мене Пегас це показує чітко. Тут ще інше питання, як людина сприйме той же iFi, коли їй його одного поставити без порівняння та ще й вживу у шоу-румі у м'якому кріслі. Ох, замутили тему з цими резистивними сходами. У інеті є ще порівняння Пегасу та інших "сходинок" із іншими цапами, але здебільшого картина у чомусь схожаlewerlin: ↑ 23.01.2025 19:17Та ну, там на слух різний клас пристроїв. У пегасуса краще і сцена, і детальність, а це об'єктивні речі. Глянув, у іфі ще й цінник конячий.
-
Hotspur
Member
половина продукції компанії AdamRadio Bay: ↑ 23.01.2025 20:22 Той випадок коли красиво грати звуки вміє, музику ні.
-
Radio Bay
Member
Усе змінює джерело, вони грають те, чим їх годують. Приклад з Топпінгом та Біфростом приводив. А ще раніше помітив цю тему, коли у гільці по моніторам помітив великий плач чувака, який мав якийсь там хайфайний тракт, тобто звик слухати музику і непогано. Купив у кабінет Адами та жаль, не грають, не цікаво, вовлекатор не працює. Сумував він сумував, поки не поставив ламповий пред, з цього моменту все встало на свої місця. Що там за цапа була не пам'ятаю, але тут важливий сенс, що монітори грають те, чим їх годують.Hotspur: ↑ 23.01.2025 21:26половина продукції компанії Adam
-
Hotspur
Member
сильно від моделі залежить. KRK G4 мають предустановлені профілі, їх можна по різному слухати їх там штук 20, користо. Шось типу Адамів - таки чимось красити звукRadio Bay: ↑ 23.01.2025 22:22що монітори грають те, чим їх годують.
-
Radio Bay
Member
Що до KRK, сам не слухав, тому не буду наговорювати, але у хайфайному комьюніті їх дуже не люблять. Я припускаю, що вони не вміють їх готувати.Hotspur: ↑ 23.01.2025 23:22сильно від моделі залежить. KRK G4 мають предустановлені профілі, їх можна по різному слухати їх там штук 20, користо
Пресети, то, мабуть, рум корекшен, АЧХ крутить але на характер звуку то немає впливу. В попередніх двох випадках (більше в мене немає), крутили не ачх, повністю змінювали манеру, характер звуку. Грубо кажучи, в дупу аналітику, дайте об`єму, жиру та кайфу. Лампа то вміє робити, мультібіт теж
-
Radio Bay
Member
З цікавого: Amanero Italian USB Card DAC (not DAC)
-
tablestikus
Member
Я таки закінчив свій пет-проєкт з ВЕГА-300, просто відремонтувати щоб працювало на вбудованому тракті підсилення та вбудованих широкополосних динаміках мені було мало. Я доналаштовував ще сам звукознімач, потім упоровся і підпаявся до плати щоб вивести звук на зовнішній роз'єм мініджека (так я не захотів вдвічі більше паяти під RCA і заюзав гніздо для мініджека), а в кінці ще й корпус перефарбував. Але після того як я на свій онкіо вивів прямий сигнал що десь 0,2В дає то викрутивши потужність в районі 80% я бочув всю біль того що звукознімач вміє тіки в частотний діапазон 100-10000Гц і стало ясно що на зовні звук краще не виводити, а залишитися з вбудованими для яких воно слухабельно)
-
Radio Bay
Member
Гарно пофарбував, чим?
-
tablestikus
Member