Последние статьи и обзоры
Новости
Навушники для Металу )
-
Kopstr
Member
Так трапилось що один із моїх навушників MX50 помер та вирішив прикупити собі щось інше. Багато хто рекомендує DT770pro. Може хтось може ще порадити - пріорітет більше тяжка музика, дякую.
-
Sploit
Member
Kopstr
Баєри DT770pro – чуводі вуші, але вони ж студійні.
Які це MX50 - не зрозумів. Аудіо-Техніка, чи що?
По вибору є профільна тема:
Баєри DT770pro – чуводі вуші, але вони ж студійні.
Які це MX50 - не зрозумів. Аудіо-Техніка, чи що?
Kopstr: ↑ 27.07.2023 11:34 пріорітет більше тяжка музика.
По вибору є профільна тема:
- спойлер
- viewtopic.php?f=9&t=9072
-
lewerlin
Member
І що? Якраз такі вуха всеїдні і можуть бонусом попрацювати чітом в шутерах .Sploit: ↑ 27.07.2023 12:29Баєри DT770pro – чуводі вуші, але вони ж студійні.
Послухайте при нагоді мої профільні Шури. Воно щось середнє між м50 і 770.Kopstr: ↑ 27.07.2023 11:34Так трапилось що один із моїх навушників MX50 помер та вирішив прикупити собі щось інше. Багато хто рекомендує DT770pro. Може хтось може ще порадити - пріорітет більше тяжка музика, дякую.
-
Sploit
Member
Якщо людина звикла до м50, які «приукрашують» звук (задирають низькі частоти и т.д.), то у студійних діаграма рівніша (чесніша). Звук студійних буде так би мовити пісний.lewerlin: ↑ 27.07.2023 13:22І що? Якраз такі вуха всеїдні і можуть бонусом попрацювати чітом в шутерах .Sploit: ↑ 27.07.2023 12:29Баєри DT770pro – чуводі вуші, але вони ж студійні.
-
maroders2
Member
Ознайомтеся з таблицею. Купувати навушники по фотографії справа не дуже раціональна, але буде хоча б уявлення на що звернути увагу
- спойлер
-
Ostin
Member
Так, саме звідти.maroders2: ↑ 27.07.2023 13:32Таблиця, здається, з форуму докторхеда, з теми "навушники для металу"
-
Martix
Member
DT880 для металла самое то
-
Kopstr
Member
Sploit
Так, чомусь правий навушник перестав грати (( чому навіть і не розумію
Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
maroders2
Дякую.
Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
maroders2
Дякую.
-
Sploit
Member
Шкода, навушники хороші. Мож зремонтувати?Kopstr: ↑ 27.07.2023 14:04 Sploit
-
Kopstr
Member
Sploit
Я навіть не знаю хто може це зробити )))
Я навіть не знаю хто може це зробити )))
-
Alex+
Member
може просто дріт переломився десьSploit: ↑ 27.07.2023 14:10Мож зремонтувати?
якщо мене не підводить склєроз, Суперлюкс 660 то є бюджетна версія 770Kopstr: ↑ 27.07.2023 11:34DT770pro
-
lewerlin
Member
Це формально, в ідеальних умовах. А так додадуться нюанси джерела і слуху. І вже ні разу не "пісно". Я колись тестив 770/250 на своїй лижі - дуже цікаво воно виходило.Sploit: ↑ 27.07.2023 13:28Звук студійних буде так би мовити пісний.
-
fuksa
Member
meze 99?
-
Sploit
Member
90% вірогідності обломився кабель, 10% - накрився сам динамік. Усе ремонтується. На Аліхі є все. Якщо немає контори по ремонту, знайдіть місцевого умільця. Я не один десяток вух зремонтував. Але Вам, вибачте, братись не буду.
-
lewerlin
Member
Вона не дарма "бюджетна". Допуски і контроль якості більш м'які, що дає різницю аналогічну різниці в ціні. Хоча варіант і хороший за свою вартість.Alex+: ↑ 27.07.2023 14:31якщо мене не підводить склєроз, Суперлюкс 660 то є бюджетна версія 770
Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
Ну таке точно слухати. При всій крутості цих вух, вони можуть дико "не зайти".fuksa: ↑ 27.07.2023 14:46meze 99?
-
Kopstr
Member
Sploit
Добре ) гляну наскільки памятаю то кабелів було 3 ) може дійсно він. Але дуже дивно - я чогось думав що кабеля тут дуже надійні та і навушники в мене завжди були на робочому місці. Дякую за поради
Добре ) гляну наскільки памятаю то кабелів було 3 ) може дійсно він. Але дуже дивно - я чогось думав що кабеля тут дуже надійні та і навушники в мене завжди були на робочому місці. Дякую за поради
-
Sploit
Member
Kopstr
Не лише піддувальний кабель, а і той, що в самих вухах постійно перегинається….
Не лише піддувальний кабель, а і той, що в самих вухах постійно перегинається….
-
Kopstr
Member
Дякую вам за поради
-
krivonos-kolya
Member
Если есть мультиметр, то проблему можно и самому найти, но если сами подобным не занимались, то лучше обратиться к мастеру.
-
neo89skynet
Member
Kopstr
Були у мене півтора роки DT770pro 250ohm+G6, слухав в основному рок/метал, нічого поганого не можу сказати (Спочатку якщо чесно налякала детальність на високих частотах, але звик за тиждень.). Порівнював з DT880 і ATH-M50x - чистіше звучання і детальність імхо.
Але вуха у кожного всі різні, так що тут тільки слухати перевіряти.
Були у мене півтора роки DT770pro 250ohm+G6, слухав в основному рок/метал, нічого поганого не можу сказати (Спочатку якщо чесно налякала детальність на високих частотах, але звик за тиждень.). Порівнював з DT880 і ATH-M50x - чистіше звучання і детальність імхо.
Але вуха у кожного всі різні, так що тут тільки слухати перевіряти.