Western Digital WD240EDGZ 24TB без ознак життя

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kashtan
Member

Повідомлення

З Канади містом прилетів цей екземпляр. Не звуку ні гуркоту пр підключенні. Сата і живлення міняв. Інші диски запускаються. Продавець 100% відгуки.
Куди здати в ремонт? ЕПОС?
WaRMacTep
Member

Повідомлення

б\в ? новий фотку плати, якщо новий фотку розьема щоб видно було слыди выд використання
Kashtan
Member

Повідомлення

WaRMacTep: 16.04.2025 18:59 б\в ? новий фотку плати, якщо новий фотку розьема щоб видно було слыди выд використання
Так бу. На вигляд він новісінький, як не розглядав, жодних слідів. Неодноразово диски купував бу та доставляв містом, все ок було.
WaRMacTep
Member

Повідомлення

ну якщо б\в то треба плату знімати та з іншого боку дивитися бо якби причина була в чомусь іншому він би гудів тріщав та тп
Kashtan
Member

Повідомлення

WaRMacTep: 16.04.2025 19:38 ну якщо б\в то треба плату знімати та з іншого боку дивитися бо якби причина була в чомусь іншому він би гудів тріщав та тп
Тобто найімовірніше це плата контролера? Мені самому туди лізти чи краще віддати? Якщо останнє то куди?
WaRMacTep
Member

Повідомлення

якщо ви зовсім нічого не розумієте що треба шукати, тоді треба майстра хто гляне тульки тут вже варіант хто по hdd шаре, а так треба перще що зробити запобіжник поміряти не вийшов він з ладу бо бува таке
Kashtan
Member

Повідомлення

WaRMacTep: 16.04.2025 20:28 якщо ви зовсім нічого не розумієте що треба шукати, тоді треба майстра хто гляне тульки тут вже варіант хто по hdd шаре, а так треба перще що зробити запобіжник поміряти не вийшов він з ладу бо бува таке
Саме так.
То куди віддати краще?
WaRMacTep
Member

Повідомлення

тут не допоможу я до друга носив зараз він недоступний, а інших не шукав
moonlight49
Member

Повідомлення

Тут була схожа тема: літаком диски возили. Іноді не долітають через різницю в тиску треба значно краще пакування
Kashtan
Member

Повідомлення

moonlight49: 16.04.2025 21:35 Тут була схожа тема: літаком диски возили. Іноді не долітають через різницю в тиску треба значно краще пакування
Так, я ознайомився. Це не зовсім мій випадок, 5тб та 18тб благополучно прилетіли.
Kashtan
Member

Повідомлення

То куди в ремонт краще здати?
Відповісти