Останні статті і огляди
Новини
SSd pantera 1t після перезавантаження не працє
-
Станислав
Junior
Коли підєднати SSd працює, тест на читання проходить і смарт хороший. А ось після вимикання пк і запуску вішає пк на стадії біос. Хто з такиим стикався? Або як діагностувати поломку?
-
7mindfields
Member
дешева рибка - погана юшка
-
Alex646
Member
Несіть по гарантії, якщо є.
-
masik
Member
-
Станислав
Junior
Мене цікавить відповідь спеціалістів!
-
AFU_power
Member
В мене так само пантера помирала, а потім померла з кінцями, поміняв по гарантіїСтанислав: ↑ 27.10.2024 19:24 Коли підєднати SSd працює, тест на читання проходить і смарт хороший. А ось після вимикання пк і запуску вішає пк на стадії біос. Хто з такиим стикався? Або як діагностувати поломку?
-
neo89skynet
Member
Не брати ноунейм ssd і буде все добре! А так вам вище сказали, якщо є гарантія, то несить, якщо ні, то ....Станислав: ↑ 28.10.2024 10:14Мене цікавить відповідь спеціалістів!
Ще можно перевірити ваш sdd на другому пк, щоб на всі 100% бути впевненим що йому тапки.
-
destructX
Member
Одна з стандартних смертей SSD. Вішати повністю систему при звертанні до його файлів
Саме просте діагностування - вставити його іншому
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Саме просте діагностування - вставити його іншому
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
А шо по вашому "нейм" ссд, якшо Apacer в бюджетках нн? Самсунг та Кіоксія? а по ціні як, ноунейм чи нє?neo89skynet: ↑ 28.10.2024 10:57Не брати ноунейм ssd і буде все добре! А так вам вище сказали, якщо є гарантія, то несить, якщо ні, то ....Станислав: ↑ 28.10.2024 10:14Мене цікавить відповідь спеціалістів!
Ще можно перевірити ваш sdd на другому пк, щоб на всі 100% бути впевненим що йому тапки.
-
lewerlin
Member
Купити дешеве - це не зекономити, це викинути ціну дешевого в смітник. І вибачте, скільки там переплата за Кіоксію?destructX: ↑ 28.10.2024 11:21а по ціні як, ноунейм чи нє?
-
destructX
Member
Так сата тера тошиби така ж сама, або пропрацює 3+ роки, або здохне через 3 місяці, який сенс коли майже весь ринок в одній ціні на s11?lewerlin: ↑ 28.10.2024 11:59Купити дешеве - це не зекономити, це викинути ціну дешевого в смітник. І вибачте, скільки там переплата за Кіоксію?destructX: ↑ 28.10.2024 11:21а по ціні як, ноунейм чи нє?
-
lewerlin
Member
Нормальний флеш? Збірка не фізону, а таки тошиби? Адекватна прошивка?destructX: ↑ 28.10.2024 12:13який сенс коли майже весь ринок в одній ціні на s11?
-
neo89skynet
Member
Samsung,WD, Kingston і т.д. , де якість виконання краще ніж у ноунейм та гарантія.destructX: ↑ 28.10.2024 11:21А шо по вашому "нейм" ссд, якшо Apacer в бюджетках нн? Самсунг та Кіоксія? а по ціні як, ноунейм чи нє?
Якщо цікаво грати в лотерею то беріть підвальний китай, тут як то кажуть у кого яке захоплення .
Скупий платить тричі!
-
Станислав
Junior
Нема гарантії. Думаю чи прошивка допоможеAFU_power: ↑ 28.10.2024 10:20В мене так само пантера помирала, а потім померла з кінцями, поміняв по гарантіїСтанислав: ↑ 27.10.2024 19:24 Коли підєднати SSd працює, тест на читання проходить і смарт хороший. А ось після вимикання пк і запуску вішає пк на стадії біос. Хто з такиим стикався? Або як діагностувати поломку?
-
destructX
Member
Їх "тошиба" це той самий фізон. Але спорити не буду далі, я взагалі підводив до того, шо в мідл сегменті вони всі однакові, з однаковими проблемами і терміном життя. Типу є дійсно нн, всілякі атрії, суперхєри, етс.lewerlin: ↑ 28.10.2024 12:29Нормальний флеш? Збірка не фізону, а таки тошиби? Адекватна прошивка?destructX: ↑ 28.10.2024 12:13який сенс коли майже весь ринок в одній ціні на s11?
-
big_bang
Member
так помирає ssdСтанислав: ↑ 28.10.2024 10:14 Мене цікавить відповідь спеціалістів!
вам відповіли вже
якого конкретно спеціаліста ?
йдіть у сертифікований сервіс і просіть заключення
-
masik
Member
Якщо захотіти, реанімувати все що можна можливо. А ле в наш час це містить дві проблеми. 1-спеціаліст, 2- гроші. Прошивка трупу якось мені здаеться сумнівною. А он наприклад сдох контроллер, чи померла банка па'яті - спеціліст що візметься і гроші? Чи не простіше купити новий SSD?
-
daesz
Member
Купляти м2 тільки виробництва Samsung/Western Digital/Kioxia (Toshiba)/Hynix/Crucial (Micron)/Intel/Solidigm (Hynix)/Sabrent та Kingston. Все інше, як і написав вище пан lewerin - гроші на вітер.
Хоча навіть в кінгстна та мікрона є багато відверно лайняних моделей з останніх.
Хоча навіть в кінгстна та мікрона є багато відверно лайняних моделей з останніх.
-
AlexanderOnV
Member
Це іграшка з Алі? Якщо так, то перепрошийте і прошивку під рідні банки пам'яті, і побачите, що там не терабайт, а 128 або 64 ГБ. Поки комп ввімкнений він використовує файли завантажені в ОЗУ і працює, а при перезавантаженні втрачається частина файлів, які мають бути завантажені на диск через його фактичне заповнення.
-
Станислав
Junior
Це ApacerAlexanderOnV: ↑ 30.10.2024 11:53 Це іграшка з Алі? Якщо так, то перепрошийте і прошивку під рідні банки пам'яті, і побачите, що там не терабайт, а 128 або 64 ГБ. Поки комп ввімкнений він використовує файли завантажені в ОЗУ і працює, а при перезавантаженні втрачається частина файлів, які мають бути завантажені на диск через його фактичне заповнення.