Значить є у знайомого Samsung HD753LJ.
З недавнього часу при увімкненні компа стало вибивати SMART status bad, replace drive.
Дивився він SMART - є помилка яка наче звязана з поганим САТА шлейфом (як сказав пан Гугль).
В БІОСі виключили перевірку смарта, вінт працює як годинник.
Але не тут то було.
Поставив Windows 7.
І собака ругається "Жорсткий диск в аварійному стані, замініть його" і т.д.
Причому вінт працює без проблем уже з пів року.
Як вимкнути це попередження? Цей дядя Вільям мене бісить)
Останні статті і огляди
Новини
Як виключити попередження в системі?
-
Ramon
Member
-
almazmusic
Король клавиатуры
виключити
может "вимкнути" ?
-
вФокусе
Member
almazmusic
Ramon если рапортует ОСь то как бы это вопрос по операционке а не харду отсюда не тот раздел для вопроса там возможно быстрее ответ получиш
Ramon если рапортует ОСь то как бы это вопрос по операционке а не харду отсюда не тот раздел для вопроса там возможно быстрее ответ получиш
-
almazmusic
Король клавиатуры
вФокусе
обоснуй!
Ramon
я просто спросил, без претензий... я просто такого слова не знаю в укр.мове
обоснуй!
Ramon
я просто спросил, без претензий... я просто такого слова не знаю в укр.мове
-
вФокусе
Member
что обосновать? тема - Як виключити попередження в системі? место для этого ?
блин вместо лс в тему запостил
блин вместо лс в тему запостил
-
Ramon
Member
almazmusic
написав ВИКЛЮЧИТИ шоб і російськомовні юзери зрозуміли про шо тема!
бо слова ВИМКНУТИ вони точно не зрозуміють.
я не питав чи я вірно пишу чи ні
написав ВИКЛЮЧИТИ шоб і російськомовні юзери зрозуміли про шо тема!
бо слова ВИМКНУТИ вони точно не зрозуміють.
я не питав чи я вірно пишу чи ні
-
almazmusic
Король клавиатуры
Ramon:бо слова ВИМКНУТИ вони точно не зрозуміють
То есть лучше написать неправильно, чем правильно? бред...
Ramon:я не питав чи я вірно пишу чи ні
ну как бы лучше написать правильно, это не такое злое слово, которого можно не знать...
-
Ramon
Member
almazmusic
то єсть попрошу писати лише ПО темі, а не замість корисної відповіді писати усіляку повчальну маячню
дякую
то єсть попрошу писати лише ПО темі, а не замість корисної відповіді писати усіляку повчальну маячню
дякую
-
almazmusic
Король клавиатуры
Ramon: то єсть попрошу писати лише ПО темі
Я выделяю специальным тегом, при чём, раз пошли указания на правила, то ты первым их нарушил, написав слово (как минимум одно) неправильно!
По теме: самый обычный совет - сходи к соседу/другу и проверь винт у него. А то у меня, например, за кучу лет ни разу не было таких сообщений, а если бы и появились, то я явно бы не думал как отключить тупую службу...
-
Ramon
Member
almazmusic
в мене теж такого ніколи не було, а вінт той працює навіть не пів-року, а уже біля 10 місяців з таким лагом.
На сервісі сказали шо це - часті випадки, і відіславши у Київ, його повернуть назад, а мені то чекати весь цей час з вінтом-на-заміну
в мене теж такого ніколи не було, а вінт той працює навіть не пів-року, а уже біля 10 місяців з таким лагом.
На сервісі сказали шо це - часті випадки, і відіславши у Київ, його повернуть назад, а мені то чекати весь цей час з вінтом-на-заміну
-
almazmusic
Король клавиатуры
ну... у меня просто всегда хватает важных данных на винтах, поэтому я паникую по случаю и без него... всё же я бы проверил у друга винт, мало ли... а то знаю я кто ныне в СЦ работает... 1066ю память проверяли как 800 цл5 и сказали, что рабочая...Ramon: На сервісі сказали шо це - часті випадки, і відіславши у Київ, його повернуть назад, а мені то чекати весь цей час з вінтом-на-заміну