Останні статті і огляди
Новини
SSD. Настройка, оптимизация, решение проблем
-
Allex...
Member
Востаннє редагувалось 16.12.2010 03:42 користувачем almazmusic, всього редагувалось 1 раз.
-
Ostin
Member
Мат.плата X370 з першим райзеном.
Ок, не буду ставити на таку конструкцію ОС.
На сам NVMe через штатний М2 райзеновський ОС стає без проблем.
Ок, не буду ставити на таку конструкцію ОС.
На сам NVMe через штатний М2 райзеновський ОС стає без проблем.
-
Alex+
Member
А навіщо тоді город городить з перехідниками? Залиште його не законному місціOstin: ↑ 07.08.2023 14:15На сам NVMe через штатний М2 райзеновський ОС стає без проблем
-
Ostin
Member
Бо на законне місце купили терабайтник.Alex+: ↑ 07.08.2023 14:21А навіщо тоді
Колишні плати не сильно балували роз'ємами М2. Тому старий або через костилі, або через зовнішній карман. Або на продаж (але це навряд, нехай буде, бо коштує копійки). В ідеалі було б його взяти під систему, але ось така фігня, малята.
-
Alex+
Member
так може його під файлопомийку через перехідник, а А2000 чисто під систему на штатне місце?Ostin: ↑ 07.08.2023 14:24Бо на законне місце купили терабайтник.
-
Ostin
Member
Alex+
Ну то новий же вміє в 3000+ в зчитуванні всякого непотребу, а тут обмеження в 500... Кишеня в такому варіанті не буде кращим вибором? Вона дасть обмеження близько Гб, що суттєво більше. Може новий в кишеню?
Ну то новий же вміє в 3000+ в зчитуванні всякого непотребу, а тут обмеження в 500... Кишеня в такому варіанті не буде кращим вибором? Вона дасть обмеження близько Гб, що суттєво більше. Може новий в кишеню?
-
Alex+
Member
Ostin
Спробуйте і так і сяк і будете знати, бо через форум про таке гадати то просто стирати клавіатуру
Спробуйте і так і сяк і будете знати, бо через форум про таке гадати то просто стирати клавіатуру
-
Ostin
Member
Alex+
І так і сяк не дуже вийде, бо перехідника на PCIe ще немає, а чи замовляти його я не впевнений)
А от кишеня буде скоро, то її й перевірю.
І так і сяк не дуже вийде, бо перехідника на PCIe ще немає, а чи замовляти його я не впевнений)
А от кишеня буде скоро, то її й перевірю.
-
ipix
Junior
Ostin
У мене WD Blue SN570, при заявлених 3500/3000, через цей періхідник, показує таки швидкості на PCIe 2.0x1 Може ваш буде трохи швидше, але, думаю, не суттєво..
У мене WD Blue SN570, при заявлених 3500/3000, через цей періхідник, показує таки швидкості на PCIe 2.0x1 Може ваш буде трохи швидше, але, думаю, не суттєво..
-
Ostin
Member
Як ви х4 перехідник всунули в роз'єм х1?
А за картинку дякую, цікаво)
-
ipix
Junior
Ostin
В БІОС перемикається режим x1 (там такий варіант по АВТО стартує, тому я навіть злякався коли вперше поміряв CrystalDysk'ом)) , але сам слот x16
В БІОС перемикається режим x1 (там такий варіант по АВТО стартує, тому я навіть злякався коли вперше поміряв CrystalDysk'ом)) , але сам слот x16
-
ck_ua
Member
М2 використовує 4 лінії. Більше йому не потрібно.ipix: ↑ 06.08.2023 23:53перехідник на PCI-E x16 to M.2,
Так.ipix: ↑ 07.08.2023 01:20Тобто PCIe 2.0x16 дорівнює PCIe 3.0x8?
-
Chester_pl
Member
друзья, подскажите.
купил новый ссд.
а этот хочу подкинуть в систему для хранения некоторых файлов. в планах вообще отказаться от хдд.
960 служит верой и правдой с 17 года. очень часто комп не выключался сутками. лень на ночь выключать.
насколько хорошее или плохое состояние данного ссд. после 6 лет службы
купил новый ссд.
а этот хочу подкинуть в систему для хранения некоторых файлов. в планах вообще отказаться от хдд.
960 служит верой и правдой с 17 года. очень часто комп не выключался сутками. лень на ночь выключать.
- спойлер
-
Alex+
Member
Chester_pl
Йому ще жити і жити...
Йому ще жити і жити...
-
ipix
Junior
Дякую, але тоді цікаво, навіщо існують перехідники x16?ck_ua: ↑ 07.08.2023 19:15 М2 використовує 4 лінії. Більше йому не потрібно.
-
Alex+
Member
ipix
Це просто розмір. Ліній там все одно 4. Зверніть увагу на дорожки:
Це просто розмір. Ліній там все одно 4. Зверніть увагу на дорожки:
- спойлер
-
ipix
Junior
Схоже, що ви його закинете на полицю не пізніше, чим років через 10, тільки тому, що він вже буде не актуальнийChester_pl: ↑ 07.08.2023 20:12 очень часто комп не выключался сутками. лень на ночь выключать.
В зв'язку з цим, рийшов на думку старий анекдот))
- спойлер
- Журналіст запитує старого гуцула:
- Вуйку, а скільки Вам років?
- 158.
- То навіщо Ви в такому віці п'єте і курите?
- Бо інакше, курва, я взагалі ніколи не здохну.
Alex+
Дякую, тоді питання закрите, а то спочатку пожалкував, що купив x4, а пізніше побачив x16)
-
divinity
Member
Таке питання є 970 evo plus з радіатором, температура контроллера під час запису доходить до 65-67 градусів, це нормально? Сам ссд показує 48. Треба ще обдув може який?
-
Alex+
Member
Цілкомdivinity: ↑ 12.08.2023 13:16це нормально?
-
MamedovaOlha_
Junior
Доброго дня! Порекомендуйте будь ласка модель радіатора під PS5 для WD SN850X і де його можна придбати.
-
Alex+
Member
MamedovaOlha_
Радіатор треба такий:
Радіатор треба такий:
- спойлер