Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
Alex+
Member
Priest
Не знаю де будете купляти та що ще є в наявності, але подивіться ще ADATA Legend 960 Max, він поміщається в бюджет та з радіатором, або
Samsung 980 PRO w/ Heatsink - але у нього треба оновити прошивку, якщо раптом попадеться версія 21 року, що в принципі вже малоймовірно.
Ще як варіант - Corsair Force MP600 1 TB
Не знаю де будете купляти та що ще є в наявності, але подивіться ще ADATA Legend 960 Max, він поміщається в бюджет та з радіатором, або
Samsung 980 PRO w/ Heatsink - але у нього треба оновити прошивку, якщо раптом попадеться версія 21 року, що в принципі вже малоймовірно.
Ще як варіант - Corsair Force MP600 1 TB
-
0trog0
Member
О, бачу тут вище картинки із затримками ссд в кишені. То якщо узагальнити, із зовнішнього NVMe з інтерфейсом USB 3 Gen 2 можна спокійно грати навіть у великі сучасні ігри? Взагалі, в іграх можна буде знайти різницю, якщо не знати, що це зовнішній ссд? Якісь там мікрофрізи і все таке інше? В тестах ясно, що побачити можна буде. Але більш цікаво щодо звичайного користувацього ігрового ссд, де будуть лежати сучасні ігри по 100+Гб, типу нового Baldur-а чи якась Borderlands 3 чи щось із CallOfDuty з величезним об'ємом.
-
7mindfields
Member
Грав у rdr2, який був записаний на 860 evo sata3 та під’єднаний через карман usb 3.1 gen 1 (швидкості були близько 400мб/сек), ніяких лагів не було0trog0: ↑ 07.08.2023 08:46 О, бачу тут вище картинки із затримками ссд в кишені. То якщо узагальнити, із зовнішнього NVMe з інтерфейсом USB 3 Gen 2 можна спокійно грати навіть у великі сучасні ігри? Взагалі, в іграх можна буде знайти різницю, якщо не знати, що це зовнішній ссд? Якісь там мікрофрізи і все таке інше? В тестах ясно, що побачити можна буде. Але більш цікаво щодо звичайного користувацього ігрового ссд, де будуть лежати сучасні ігри по 100+Гб, типу нового Baldur-а чи якась Borderlands 3 чи щось із CallOfDuty з величезним об'ємом.
-
Chainyk
Member
Де купити за бугром зараз SK hynix Gold P31 на 1 тб дешевше ?
-
ScorpionRRR
Member
Chainyk
На амазоні часто знижки бувають. А зараз знижка на hynix p41. Швидше замовляйте
55.09$ https://www.amazon.com/dp/B09QX6SL2Y/?c ... _lig_dp_it
На амазоні часто знижки бувають. А зараз знижка на hynix p41. Швидше замовляйте
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Chainyk
Member
А вони сильно гріються ?
Хочу поміняти XPG GAMMIX S11 Pro : 512,1 GB
і CT1000MX500SSD4 : 1000,2 GB
На системний і під файли
Хочу поміняти XPG GAMMIX S11 Pro : 512,1 GB
На системний і під файли
-
Alex+
Member
Ні, не сильно. Якщо не будете мучити стрес-тестами та багатогодинними копіюваннями, то цілком можна обійтись мінімальним обдувом без радіатораChainyk: ↑ 07.08.2023 11:02А вони сильно гріються ?
Відправлено через 18 хвилин 9 секунд:
Непоганий дует. Чому міняти вирішили?Chainyk: ↑ 07.08.2023 11:02Хочу поміняти XPG GAMMIX S11 Pro : 512,1 GB
За відчуттями вау ефект від апгрейду навряд-чи відчуєте
-
Chainyk
Member
Та віддаю з пк, Чи є кращі варіанти на що можна поміняти?
-
Alex+
Member
Chainyk
P41 (P44pro) це один з найкращих варантів. Єдине про що поміркуйте, може є сенс докинути грошенят та взяти на 2тб, щоб потім вже не думати про простір
P41 (P44pro) це один з найкращих варантів. Єдине про що поміркуйте, може є сенс докинути грошенят та взяти на 2тб, щоб потім вже не думати про простір
-
Chainyk
Member
Так мені потрібно 500+ 1тб
-
Alex+
Member
Тю, навіщо? Візьміть на 2тб та поділіть як вважаєте за потрібне.Chainyk: ↑ 07.08.2023 12:21Так мені потрібно 500+ 1тб
-
Chainyk
Member
-
Alex+
Member
2тб трішки дорожче, але у вас залишиться вільний м2. Якщо буде мало місця, буде куди додати без заміни куплених ссдChainyk: ↑ 07.08.2023 12:56Вигідніше взяти 2х 1тб тепер
-
Chainyk
Member
Та ні, нема сенсу вони тільки tbw відрізняються ?
Клас ,замовив, гроші не зняло. Висить просто замовлення, яке прийняте. Там вроді вони колись ще відхиляли наші банки і потрібна була сша карта
Клас ,замовив, гроші не зняло. Висить просто замовлення, яке прийняте. Там вроді вони колись ще відхиляли наші банки і потрібна була сша карта
-
Alex+
Member
Я написав в чому сенс. Ви через півроку надумаєте розширити простір, а встановлювати додатковий м2 нікуди, і будете за безцінь продавати те що купили, щоб вивільнити порт м2Chainyk: ↑ 07.08.2023 13:21Та ні нема сенсу
так. Ну і 2тб більш швидкийChainyk: ↑ 07.08.2023 13:21вони тільки tbw відрізняються
-
Chainyk
Member
2 терабайти ссд більш ніж достатньо. В мене ще є 3 штуки хдд
-
unique-neon
Member
О, дяки, замовив 2TB, хороша акція. Ще один колись візьму (залежно що покажуть pcie 5.0) і можна від hdd відмовитись.ScorpionRRR: ↑ 07.08.2023 10:53А зараз знижка на hynix p41
-
Melofon
Member
Chainyk
Уже пора бы избавляться хдд а люди их всё держат, во первых комп без них в простое будет сильно тише и вы забудете об их скрежете и гуле шпинделя, а во вторых это скорость, с ссд на ссд игра размером в 120ГБ устанавливается 5-10 мин, а 50-60 гиговые за 2-3 мин., Ладно когда там надо 10-20-30 ГБ памяти для работы и то для таких хранилищ можно сделать отдельный NAS в кладовке или ещё где-то чтоб под ухом не жужали.
Уже пора бы избавляться хдд а люди их всё держат, во первых комп без них в простое будет сильно тише и вы забудете об их скрежете и гуле шпинделя, а во вторых это скорость, с ссд на ссд игра размером в 120ГБ устанавливается 5-10 мин, а 50-60 гиговые за 2-3 мин., Ладно когда там надо 10-20-30 ГБ памяти для работы и то для таких хранилищ можно сделать отдельный NAS в кладовке или ещё где-то чтоб под ухом не жужали.
-
z_mashine
Member
Melofon, а можно ссылку, пожалуйста?
Melofon: ↑ 06.08.2023 21:47 но на али точно есть какие хочешь.
-
Melofon
Member
z_mashine
Тебя в гугле забанили? или ты искать не умеешь?
я ради интереса уже нашёл несколько десятков таких адаптеров-плат только на нашем рынке, на али таких сотни, но вот специально тебе сылку не кину чтобы сам учился искать а не ждал когда тебе готовенькое на блюдичке принесут.
Тебя в гугле забанили? или ты искать не умеешь?
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)