SSD. Выбор накопителя, результаты тестов

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Ответить
Автор
Король клавиатуры

Последний раз редактировалось Vovchic_jrc 05.03.2015 11:09, всего редактировалось 62 раза.
Alex+
Member

Crossbow
У вас не тільки зсунутий, але і розвернутий на 180 градусів. То ж на цій платі проблем не повинно бути.
На тій Асус трошки по притиреному верхній слот зроблений.
Crossbow
Member

Alex+: 26.07.2023 00:54На тій Асус трошки по притиреному верхній слот зроблений.
не звернув увагу :gigi:
SEREGAFOX
Member

Alex+
Понял, спасибо ! :beer:
Hiden
Member

подскажите, что за глюк, диск NVMe Samsung SSD 980 500GB.
не считает общее время работы, в смарте 0 часов всегда
z_mashine
Member

Hiden, возможно, он считает только время активной работы и очень хорошо спит. посмотрите смарт в аиде.
Alex+
Member

Hiden
Воно у всіх 980\980про так
Melofon
Member

Alex+

Нет, у меня время наработки на 980про считает, может на обычном 980 и не должно, хотя с чего бы, контроллер там конечно другой (Pablo вроде) и может быть он не считает но по моему должен.
Alex+
Member

Melofon
І скільки вже нарахувало?
PS Може і не у всіх, але у дуже багатьох. Подивіться скріни в мережі, майже у кожного або нуль, або одиниці годин. На форумі Аіди теж питали про це, але без відповіді.
Melofon
Member

Alex+

Samsung 980 PRO 2 TB With Heatsink в кристал инфо показывает время наработки:
спойлер
Изображение
И это реальное время.
А вот в аиде нет, но в аиде не показывает время наработки даже у жестких винтов вд и сигейт, но зато показывает у моих GOODRAM IRDM PRO 240 GB и Samsung SSD 850 EVO 2TB.
z_mashine
Member

Melofon: 26.07.2023 20:24 И это реальное время.
ну как знать. у меня pm9a1 показывает времени меньше чем наработал. и он активно раздает торренты. хорошо видно в сравнении с wd sn770. он правильно считает часы.
Melofon: 26.07.2023 20:24 А вот в аиде нет, но в аиде не показывает время наработки даже у жестких винтов вд и сигейт, но зато показывает у моих GOODRAM IRDM PRO 240 GB и Samsung SSD 850 EVO 2TB.
как это? у nvme накопителей смарт стандартизирован. есть там часы - 0x0C power on hours.
Alex+
Member

Melofon: 26.07.2023 20:24А вот в аиде нет
Ага, це і мав на увазі.
там якість трабли саме з 980. В багрепорт їм писали, але так і не профіксили:
https://forums.aida64.com/topic/8495-sm ... n-980-pro/
https://forums.aida64.com/topic/10070-s ... 0-pro-ssd/
https://forums.aida64.com/topic/8873-sa ... mart-data/
Hiden
Member

накрутил уже 1 час :gigi:
видимо какой то особый режим сна использует диск
всем спасибо за внимание
saaber_aero
Member

Это проблема не только 980 самсунга. У меня 970 Evo насчитал вдвое меньше, чем отработал.
Melofon
Member

У меня время считает адекватно:
спойлер
Изображение
Сравните этот скрин с тем что был сделан пару часов назад в предыдущем посте, правда там время стоит того поста что я написал ещё днем, потом добавил скрин и стёр время добавленного поста, мой 850 EVO тоже нормально считает время, но тот уже почти 4 года в работе.
ipix
Junior

Порадьте, будь ласка.. Хочу придбати диск на 1Tb, щоб стояв окремо під кеш. Збирався купити звичайний саташний, так як підтримки NVMe на моїй старій платі немає, але може краще купити більш швидкий М2 і поставити через перехідник? Є вільний слот PCIe 3.0. Систему я на нього ставити не збираюсь. Чи є в цьому сенс?
Alex+
Member

Що значить "під кеш"? Що воно за кеш, що треба 1тб простору?
ipix
Junior

Під кеш Adobe After Effects, але частково, ще під тимчасові (Tmp) файли де яких програм. Вільне місце зайвим не буде, тим більше ресурс кожного байта не вічний.
Alex+
Member

ipix
Ясно. Зараз нвме подекуди дешевше ніж сата. Тож можна і через перехідника встановити. Головне, щоб воно працювало та повноцінно виконувало ваші потреби.
ipix
Junior

Alex+: 28.07.2023 23:51 Головне, щоб воно працювало та повноцінно виконувало ваші потреби.
Саме це я і хочу тут з'ясувати ;) А також порадитись, якщо такий варіант можливий, про конкретний диск.
Alex+
Member

Чи буде воно працювати ніхто не дасть 100% гарантію, проте ви хоча б модель плати вказали, щоб хоч приблизно розуміти про що мова йде.
А конкретна модель залежить від вашого бюджету на покупку
Ответить