Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
Alex+
Member
Так то ж в межах кешу, який у вашому випадку майже не потрібний, а поза кешем дивіться самі:allekss: ↑ 08.05.2023 20:38Вроде бы выдаёт то, что обещано
- спойлер
-
allekss
Member
Alex+
Согласен, я знаю о этом. Для игр не критично. Но, по Вашему совету, возьму SN570.
Согласен, я знаю о этом. Для игр не критично. Но, по Вашему совету, возьму SN570.
-
ck_ua
Member
allekss
Можна ще Transcend MTE220S, він дешевший.
Можна ще Transcend MTE220S, він дешевший.
-
Engineer_1988
Member
Зайди в тему Алі, я давав приклад. Все доставляється, якщо трішки схитрити)allekss: ↑ 06.05.2023 12:59 CiraxНе подскажите, сейчас доставка оттуда в Украину работает?
-
LevkoMorj
Member
sn850x 1tb или 980 pro 1tb. Что взять
Відправлено через 4 хвилини 38 секунд:
Кто-нибудь знает, почему у 980 pro контроллер по высоте ниже чипов памяти ? Стандартная термопрокладка радиатора материнки не подходит, нужно доложить кусочек термопрокладки на контроллер, чтобы был контакт. И соответственно возникает вопрос: Какую терпомрокладку купить
Відправлено через 4 хвилини 38 секунд:
Кто-нибудь знает, почему у 980 pro контроллер по высоте ниже чипов памяти ? Стандартная термопрокладка радиатора материнки не подходит, нужно доложить кусочек термопрокладки на контроллер, чтобы был контакт. И соответственно возникает вопрос: Какую терпомрокладку купить
Востаннє редагувалось 09.05.2023 14:20 користувачем LevkoMorj, всього редагувалось 1 раз.
-
Alex+
Member
оце. І швидше і надійнішеLevkoMorj: ↑ 09.05.2023 14:14sn850x
-
LevkoMorj
Member
Розетка ломит цены на sn850x 1 tb. В штатах за такой прайс люди 2-терабайтники покупают
-
Alex+
Member
Роздивіться як альтернативу ще Kingston KC3000 та Adata 960LevkoMorj: ↑ 09.05.2023 14:22sn850x 1tb
-
svized
Junior
чотири диска KingSpec з Алі юзаю. Перший на 1Тб САТА для спроби взяв. Сподобався. Потім 2Тб САТА для ноута. Потім ще на 2Тб для стационарного ПК. Потім зовсім страх втратив, взяв 2Тб NVMe XG7000 Pro (118 баксів). Класний драйв, але нажаль не можу розкрити весь потенціал. У мене PCI-E 3.0. Маю 3500/3500 читання запис
-
7mindfields
Member
классна історія, взяти 3 шмата лайна, не зробити висновків і взяти четвертий шмат, на який немає технічних спеків і єдиним плюсом якого є dram від sk hynix (принаймні в 2тб моделі, та й чи надовго)svized: ↑ 11.05.2023 17:20 чотири диска KingSpec з Алі юзаю. Перший на 1Тб САТА для спроби взяв. Сподобався. Потім 2Тб САТА для ноута. Потім ще на 2Тб для стационарного ПК. Потім зовсім страх втратив, взяв 2Тб NVMe XG7000 Pro. Класний драйв, але нажаль не можу розкрити весь потенціал. У мене PCI-E 3.0. Маю 3500/3500 читання запис
-
VovaII
Member
Задача: хочу внешний SSD на базе M.2
Присмотрел на Алиекспесс корпус от UGREEN.
Подскажите SSD M.2 на 1Тб для этого.
Или может есть собраный вариант?
Спасибо.
Спасибо.
-
7mindfields
Member
«Класна» порада. Якщо ссд не потребує відводу тепла, то аналоги коштують в три рази дешевше, мають менші габарити, а не як оце одоробло і підтримують подвійний протокол (сата та нвмє, ті що йдуть на базі rtl9210b), а не тільки нвмє, як в асусfuksa: ↑ 11.05.2023 22:50 VovaII
Попробуй вот это, вставь в него что тебе понравится, и используй. у меня такой же, только EVA версия, со старым м2 получилась очень быстрая и удобная флешка
-
fuksa
Member
7mindfields
Человек уже себе присмотрел аналог того, что я предложил. Не вижу причин при текущем векторе цен NVME ssd рассматривать sata m2.
Эффективнее флешку взять, а не sata m2, будет быстрее и не нагреется.
Человек уже себе присмотрел аналог того, что я предложил. Не вижу причин при текущем векторе цен NVME ssd рассматривать sata m2.
-
7mindfields
Member
Це в якому паралельному всесвіті флешка буде краще за м2 сата по швидкостям і матиме менші температури?fuksa: ↑ 11.05.2023 23:50 7mindfields
Так, але і зайвим ця опція не буде. Ви це можете розповідати тим, хто не тримав цей асус аріон в руках, за таку ціну якість просто на рівні підвального китаю (перевірив вже), точно не найкращій варіант у сегменті, в його ціновій категорії китайці вже 20гбіт/с пропонують
-
fuksa
Member
7mindfields
С такими позывами, что лишним не будет - у людей серванты забиты никогда не используемой посудой.
Я заинтригован, можно ссылку на ударостойкий, компактный, 20гбит корпус с охлаждением, за 550 грн?
С такими позывами, что лишним не будет - у людей серванты забиты никогда не используемой посудой.
Я заинтригован, можно ссылку на ударостойкий, компактный, 20гбит корпус с охлаждением, за 550 грн?
-
7mindfields
Member
Раджу для початку навчитися читати. Про 20гбіт йшла мова в ціновій категорії асус аріон. А з приводу більш дешевих карманів - ось один з перших варіантів, що попався на очі - https://www.olx.ua/d/obyavlenie/vneshni ... RRwxp.html - гірше охолодження (як я і казав спочатку), але куди краща і надійніша конструкція, і розміри рази в півтора менші за оте одоробло від асус. З приводу ударостійкості ти б хоч не смішив, окрім того що вся конструкція в люфтах, так ще і половина кріплень зі сторони корпусу зроблені з гівняного тонкого пластику якщо вже і радити карман від асус, то це таф версію (там вже справді і пило-вологозахист по ip68 і ударостійкість), а не оцей непотрібfuksa: ↑ 12.05.2023 00:06 7mindfields
-
LastUnicorn
Junior
брал на али от Югринов - CM559/90408VovaII: ↑ 11.05.2023 22:24 Задача: хочу внешний SSD на базе M.2
Спасибо.
вставлял SK Hynix P41 1Tb
в портах USB2.0/3.0 - определяется как съемный диск, в портах 3.2 - как жесткий, с работающим ТРИМом
достиг температуры в 66 градусов при тесте в Кристале и последующей записью 40 гб фильмов
прокладку не ставил ибо ССД только для теста на работоспособность закинул
этот же ССД в новом компе с прокладкой и радиатором от материнки не выше 54 градусов
З.Ы. в планах заказать под этот карман SK hynix Gold P31 1TB - один из холодных и энергоэффективных ССД
-
svized
Junior
кожному своє. Це все на протязі 2х років. Я зробив висновки.7mindfields: ↑ 11.05.2023 17:27классна історія, взяти 3 шмата лайна, не зробити висновків і взяти четвертий шмат, на який немає технічних спеків і єдиним плюсом якого є dram від sk hynix (принаймні в 2тб моделі, та й чи надовго)svized: ↑ 11.05.2023 17:20 чотири диска KingSpec з Алі юзаю. Перший на 1Тб САТА для спроби взяв. Сподобався. Потім 2Тб САТА для ноута. Потім ще на 2Тб для стационарного ПК. Потім зовсім страх втратив, взяв 2Тб NVMe XG7000 Pro. Класний драйв, але нажаль не можу розкрити весь потенціал. У мене PCI-E 3.0. Маю 3500/3500 читання запис
У мене є резервне сховище. "чи надовго" -- я готовий ризикнути, не велика втрата для мене
Востаннє редагувалось 12.05.2023 08:47 користувачем svized, всього редагувалось 1 раз.
-
Ostin
Member
Методом практичного досвіду зробив висновок, що ссд в кармані потрібен лише для спеціалізованих завдань, коли на ньому встановлений софт або ОС.
Також, карман може бути корисним у випадку лишнього накопичувача, якому вже немає місця в системнику. Або для ноутів, які не хочеться розбирати.
У всіх інших варіантах краще мати флешку або карту пам'яті на 128-512 Гб. Набагато зручніше та компактніше для випадків, коли потрібна саме мобільність накопичувача.
Також, карман може бути корисним у випадку лишнього накопичувача, якому вже немає місця в системнику. Або для ноутів, які не хочеться розбирати.
У всіх інших варіантах краще мати флешку або карту пам'яті на 128-512 Гб. Набагато зручніше та компактніше для випадків, коли потрібна саме мобільність накопичувача.