Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
shatun
Member
Так а де графа 01 "Критичні помилки"? Або зміни цю дивну версію CrystalDiskInfo на більш стару але інформатівнішу, або дивись смарт у Samsung Magician.
Ставлю на те, що місце куди ти вигружаєш файл на 32 ГБ не в змозі його прийняти (припустимо там в тебе ліміт у 8 ГБ), або тупо помилки через поганенький зв'язок.
ССД-ху краще перевір через саму вінду - check disk доволі собі робоча хрінь...
-
Crossbow
Member
а походу 870тый не показывает этот параметр.shatun: ↑ 17.04.2022 09:57Так а де графа 01 "Критичні помилки"? Або зміни цю дивну версію CrystalDiskInfo на більш стару але інформатівнішу
У меня есть LITE-ON у которого "никто и нигде" не видит 01 параметр. Відправлено через 11 хвилин 9 секунд:
правильноKVM: ↑ 16.04.2022 23:53Правильно я розумію що релокейти і помилки (які якраз ростуть коли видає помилку читання файла) це не норм і срочно бекапити все і на гарантію?
-
KVM
Member
CrystalDiskInfo (остання версія з сайта) показує ті ж дані що Magican.shatun: ↑ 17.04.2022 09:57Так а де графа 01 "Критичні помилки"? Або зміни цю дивну версію CrystalDiskInfo на більш стару але інформатівнішу, або дивись смарт у Samsung Magician.
Ставлю на те, що місце куди ти вигружаєш файл на 32 ГБ не в змозі його прийняти (припустимо там в тебе ліміт у 8 ГБ), або тупо помилки через поганенький зв'язок.
ССД-ху краще перевір через саму вінду - check disk доволі собі робоча хрінь...
Звязок і місце на хостингу - відпадає. (стабільно 100мбіт оптика + 50 Гб місця гарантовано). Залив копію цього файла з другого SSD - все пройшло добре.
Попробував скопіювати з самсунга на інший ssd цей файл - помилка читання на 70% і прямо в цей момент коли зависає на копіюванні на 70% - збільшуються показники впомилок в SMART
Magican знаходить 3 помилки:
https://pasteboard.co/X5pQsPafwzTS.png
P.S. модери пліз перенесіть в відповідну тему з проблемами SSD. Випадково почав не в тій темі
-
Taipen
Member
мені цікаво чи нормально приймуть по гарантії, бо буває випадки що якщо не повністю цегла - то починають парити типу все окKVM: ↑ 16.04.2022 23:53 Правильно я розумію що релокейти і помилки (які якраз ростуть коли видає помилку читання файла) це не норм і срочно бекапити все і на гарантію?
-
Yaroslav
Member
KVM
Взагалі, ці диски дуже живучі. На всяк випадок, спробуй ще інший роз'єм SATA на платі, кабель. Можна ще повністю відформатувати диск, потім поганяти поганяти його копіюванням великих архівів.
Взагалі, ці диски дуже живучі. На всяк випадок, спробуй ще інший роз'єм SATA на платі, кабель. Можна ще повністю відформатувати диск, потім поганяти поганяти його копіюванням великих архівів.
-
isaya7
Junior
Написал этот вопрос в соседней ветке, наверно напрасно. Здесь он будет правильней. Подскажите пожалуйста , с каким типом ячейки сейчас лучше брать ссдеху(М2), под писиай 4.0 ?
-
yupi
Member
isaya7
tlc\qlc
tlc\qlc
-
ck_ua
Member
Поміняли?KVM: ↑ 16.04.2022 23:53Правильно я розумію що релокейти і помилки (які якраз ростуть коли видає помилку читання файла) це не норм і срочно бекапити все і на гарантію?
-
Cirax
Member
TLC, или MLC.isaya7: ↑ 18.04.2022 20:17 Написал этот вопрос в соседней ветке, наверно напрасно. Здесь он будет правильней. Подскажите пожалуйста , с каким типом ячейки сейчас лучше брать ссдеху(М2), под писиай 4.0 ?
-
KVM
Member
Супорт самсунга сказав що гарантійний випадок, але як воєний стан то рітейлер дає задню. Буду возитись напряму з сервісом самгунга. Так що поки в процесі і возняхck_ua: ↑ 30.04.2022 15:29Поміняли?KVM: ↑ 16.04.2022 23:53Правильно я розумію що релокейти і помилки (які якраз ростуть коли видає помилку читання файла) це не норм і срочно бекапити все і на гарантію?
-
gehka3
Катярко
Всем вечера доброго
Что сейчас можно взять на замену самса 970 про? Не более террабайтом обьём, и такой же выносливый
Что сейчас можно взять на замену самса 970 про? Не более террабайтом обьём, и такой же выносливый
-
Paradox1306
Member
дел
-
cplover
Junior
Добрый вечер, подскажите какой лучше взять nvme на 1tb который будет помещен в карман.
-
Varzek
Member
Всем привет!
Подскажите плиз по параметру в SMART POR Recovery Count. Вырос с 0 до 4.
Как я понимаю это количество небезопасных отключений питания? Правда у меня таковых небыло.
С чем может быть связан рост этого параметра? Материнка неправильно отрабатывает с SSD?
Подскажите плиз по параметру в SMART POR Recovery Count. Вырос с 0 до 4.
Как я понимаю это количество небезопасных отключений питания? Правда у меня таковых небыло.
С чем может быть связан рост этого параметра? Материнка неправильно отрабатывает с SSD?
- спойлер
-
0063kk
Member
Кто что может сказать про sx6000 pro?
Есть что лучше в этом бюджете?
А то уже заказал, пока не поздно отменить, думаю переспрошу)
-
heidfeld
Member
конечно есть https://hotline.ua/computer-diski-ssd/k ... 10z001tg8/0063kk: ↑ 21.05.2022 22:01 Кто что может сказать про sx6000 pro?
а то что ты заказал, это безбуферное барахло.
-
Taipen
Member
Crucial MX500 1TB 2.5" SATA (CT1000MX500SSD1) все ще хороший і актуальний? не погіршили його характеристики часом втиху?
-
Melofon
Member
Taipen
Нихт
Нихт
-
VovaII
Member
heidfeld
А что за Kioxia такая? Первый раз слышу.
А что за Kioxia такая? Первый раз слышу.
-
Artem_K
Member
В 2020-м так переименовалась Toshiba Memory Europe.VovaII: ↑ 24.05.2022 01:21 А что за Kioxia такая?