Нерабочий HDD vs Rozetka

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Автор
Повідомлення
Йожжж
Junior

Повідомлення

aleks_44-3:Ибо такие вещи проверять надо на месте,сразу после покупки
Торопился забрать товар, да. Мне письмо от техподдержки пришло, что мой заказ уже давно доставлен, а через 2 дня, если никто не забирает, заказ отправляется обратно. По идее у меня как раз был последний день (если не третий). Проверить винт на месте? Может быть, но не факт, что у них был бы комп для проверки или карман. Можно было бы взять с собой ноут и карман, но опять же, летел за заказом (я не в Донецке проживаю, а по соседству). Голова забита была, не подумал. Да и карман в паре километров от дома. Я пока не достиг точки параноика с комплектом для проверки на работоспособность всего и вся. Я все еще верю во что-то доброе и хорошее. Видимо, придется пересмотреть свое мировоззрение....

Если скажут, что я его сам убил, играя им в баскетбол/футбол и пр. контактные виды спорта, то это будет полнейший фейл.

Эхэхэ, одна пичалька в этом мире :(
Geinz21
Member

Повідомлення

У меня друг купил с рук Amazon Kindle. Вообщем случайно на него сел, а гарантия была еще (американская). Вообщем написал в саппорт им, и сказали что вышлют новый киндл. Самое что интересное, даже старый не требовали. Просто доставка за его счет будет и все. Вот такой западный мир, нам к нему еще идти и идти
redEX
Member

Повідомлення

Керівнику магазину __________________

(найменування та юридична адреса)

П.І.Б. заявника, його адреса, телефон

«_____» __________ 20__ року у Вашому магазині я придбав _______товар______ вартістю __________ (______) грн., що підтверджується чеком №____ від «___» ______ 20___ року.

У зв’язку з тим, що придбаний товар мені не підійшов по ____формі, габаритам, фасону, кольору, розміру або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням____, керуючись ст. 9 Закону України «Про захист прав споживачів», звертаюсь до Вас з проханням розірвати договір та повернути мені гроші у розмірі вартості товару, що повертається, у зв’язку з тим, що, як мені повідомив співробітник магазину ____ПІБ___ обмін придбаного товару на аналогічний товар не є можливий через відсутність аналогічного товару.

Даний лист подано мною у зв’язку з відмовою «___» _____ 20___ року співробітників магазину обміняти придбаний мною товар на аналогічний або прийняти товар та повернути мені грошові кошти.

У випадку Вашої відмови у моїй законній вимозі, я буду змушений:

1. звернутися до компетентних органів щодо державного захисту моїх прав як споживача;

2. звернутися до суду з позовною заявою про примусове розірвання договору купівлі – продажу товару та відшкодування мені збитків (з урахуванням індексу інфляції та 3% річних), моральної шкоди, заподіяної мені Вашими незаконними діями, та відшкодування витрат на адвокатську допомогу.

Про прийняте Вами рішення прошу повідомити мене у встановлені законодавством України строки.

Додаток: копія чека №____ від «___» ______ 20___ року.

Дата підпис П.І.Б
Востаннє редагувалось 07.12.2012 22:48 користувачем redEX, всього редагувалось 1 раз.
YumaX
Member

Повідомлення

Geinz21:У меня друг купил с рук Amazon Kindle. Вообщем случайно на него сел, а гарантия была еще (американская). Вообщем написал в саппорт им, и сказали что вышлют новый киндл. Самое что интересное, даже старый не требовали. Просто доставка за его счет будет и все. Вот такой западный мир, нам к нему еще идти и идти
К сожалению ты не прав, и мы к нему идем :(, контора, скорее всего получит донат с госбюджета :think:
redEX
Member

Повідомлення

Стаття 8. Права споживача у разі придбання ним товару
неналежної якості

9. При пред'явленні споживачем вимоги про безоплатне усунення
недоліків товару вони повинні бути усунуті протягом чотирнадцяти
днів з дати його пред'явлення або за згодою сторін в інший строк.

На письмову вимогу споживача на час ремонту йому надається (з
доставкою) товар аналогічної марки (моделі, артикулу, модифікації)
незалежно від моделі. Для цього продавець, виробник (підприємство,
що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї
статті) зобов'язані створювати (мати) обмінний фонд товарів.
Перелік таких товарів ( 172-94-п ) визначається Кабінетом
Міністрів України.

За кожний день затримки виконання вимоги про надання товару
аналогічної марки (моделі, артикулу, модифікації) та за кожний
день затримки усунення недоліків понад установлений строк
(чотирнадцять днів) споживачеві виплачується неустойка відповідно
в розмірі одного відсотка вартості товару
Geinz21
Member

Повідомлення

Да если бы шли, то такого бардака не было. Глянь как в той же Польше, Чехии отношение к потребителю, а как у нас. Хотя по сути обе являются странами постсовкового периода, где были коммунисты при власти. А у нас... Эх :(
YumaX
Member

Повідомлення

Geinz21:Да если бы шли, то такого бардака не было. Глянь как в той же Польше, Чехии отношение к потребителю, а как у нас. Хотя по сути обе являются странами постсовкового периода, где были коммунисты при власти. А у нас... Эх :(
А у нас они и остались :rotate:
Geinz21
Member

Повідомлення

Даа... У нас они под другой вывеской просто :gigi:
Panacea
Member

Повідомлення

В продолжение к мой истории с новым винчестером выписали новую гарантийный и на полный срок не высчитывая сколько передушивший отработал.
Йожжж
Junior

Повідомлення

Что ж, отправил обратно. В акте написано, что возможна отсрочка до 60 дней, и ясное дело, выбора у меня нет, приходится соглашаться. Буду надеяться, что деньги вернут.
redEX
Member

Повідомлення

Йожжж:Что ж, отправил обратно. В акте написано, что возможна отсрочка до 60 дней, и ясное дело, выбора у меня нет, приходится соглашаться. Буду надеяться, что деньги вернут.
нада было зачеркнуть и написать 14 дней максимум
Відповісти